Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aplanetten atari emulatoru indirdim cok eglenceli nostalji yasiyorum :)
  • android 2.2 güncellemesi yokmu bu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

android 2.2 güncellemesi yokmu bu telefonda?

Buradaki linkte ilgini çekecek birşeyler var gibi hocam. Daha önce konuyla ilgili aynı kaynaktan link veren arkadaşım olduysa kusuruma bakmasın. Konuyu başından itibaren okumaya fırsatım olmadı.

Xda-developers
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

tarayici cookielerini silin, duzelir

problem modemdeymiş, teşekkür ederim cookileri de sildim.
  • MErhaba arkadaşlar bende forumdan bi arkadaştan taks yolu ile aldım kardeşime hediye maksatlı fakat cihaz devamlı reset atıyor başına böyle bi problem gelen oldu mu hiç?
    Birde telefon 9 mayıs faturalı şimdi götürsem değişim talebinde buluna bilirmi yim.?
    Cihaza Orjinal romlarından Yabancı bitane atayım diyorum ama garanti nasıl olur iptal falan olur mu çünkü orjinal Türkçe Romunuda bulamadım?
  • Merhaba arkadaslar bu cihazı almayı dusunuyorum ama eminde olamıyorum aldıktan sonra pişman olur muyum acaba die telefnu tvsye eder msnz su su su ozellkleri kotu yada keske snlrda olsydı dedgnz seyler neler vr acaba?
  • ekran çözünürlüğü hariç çok güzel telefon
  • ekran cozunurlugu derken bi 5800 dan daha kotu br grntu mu vr?
  • 5800 ı hatırlamıyorum ama milestone falan kullandı isen ondan kat kat kötü geliyo. normal telefon kullanan pek farketmiyo
  • bilen biri varsa yardimci olrsa sevinrm bende motorola mb511 flipout kullaniorm .. telefonumun siyah kapağı kırıldı ve obur renklerde kullanmayi sevmiorm siyah kapagı nerden nasil temin edebilirim ?
  • servise sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthbr

bilen biri varsa yardimci olrsa sevinrm bende motorola mb511 flipout kullaniorm .. telefonumun siyah kapağı kırıldı ve obur renklerde kullanmayi sevmiorm siyah kapagı nerden nasil temin edebilirim ?

siyahı kullanmıyorum kırmızıyla takaslayabiliriz. taksim tarafındayım
  • Mrb arkadaşlar bu cihazdan satmak isteyen varsa ciddi alıcıyım lütfen pm atınız iyi forumlar

Edit : Sıfırını aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 10 Temmuz 2011; 15:04:44 >
  • kapağı temin ettim tesekkurler dizport vs gibi sitelerden parca diziler seyredemiorm adobe flash 10.2 istior nerden yukleyebilirim yardımcı olrsaniz sevinirim saygilarimla..
  • mrb
    tarayicidan facebook'a girdigimde tarayici kapaniyor onceden boyle bi problem yoktu son bir haftadir var telefonu fabrika ayarlarina cevirdim ve cerezleri sildim duzelmedi. sadece facebookta oluyor isin ilginc yani. cozumu var mi bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben telefonumu kaybettim ve şans eseri internette bu telefonu gördüm tam istediğim gibi farklı bir telefon ama yorumlarınızı okuyunca bana kullanımı çok zor gibi göründü yapılması gereken bir çok ayar var gibi ve bende bu tarz cihazların internet ve benzeri ayarlarını yapmaktan pek anlamam bir de sarj konusu kafama takıldı çoğu kişi çok kısa süre dayandığından söz etmiş ve bazılarıda sorunlar verdi demiş lütfen bana cihaz hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz sorun yaşarsam başka bir telefon alma şansım yok uzun süreli kullanmam gerek ama bu telefonu şuan çok beğendim yanıtlarsanız çok memnun olurum şimdiden teşkkür ederim !!!
  • kardeşim şarj süresi bütün akıllı telefonlarda sorundur en fala iki gün gider. diğer ayarlar o kadarda zor değil androide alışırısn. ufak tefek sorunlard tüm androidlerde var şu an. aynı fiyata general diamod satılıyo bu ona 10 basar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meqa10

mrb
    tarayicidan facebook'a girdigimde tarayici kapaniyor onceden boyle bi problem yoktu son bir haftadir var telefonu fabrika ayarlarina cevirdim ve cerezleri sildim duzelmedi. sadece facebookta oluyor isin ilginc yani. cozumu var mi bunun?

face uygulamasını neden kullanmıyorsunuz
  • merhaba,
    acaba flipout telefonuna kılıf alan varmı aranızda? gittgidiyorda şeffaf ekran koruyucusu var ama kılıf yok, bir de sizlere sorayım dedim.
    teşekkürler
  • selam 2 gun once Tıranda bir tane aldım....benımkınde sıyah ve pembe kapak cıktı.2gb kart var uzerinde.....ama sunu soylemelıyım market diger butun seyler yuklu...su an eclaır de..froyoya gecmeyı dusunmuyorum cunku yeterli bence....x10 mini de var ama bu daha zevkli bir makina...fakat ekran takıntısı olanlar uzak dursun ekran gercekten cok zayıf....farklı olmak ısteyenlere yada 1-2 haftada degısıklık yapmak ısteyenlere tavsiye ederim.....

yakında buyuk ekranlı bir anroıd dusune bılırim...harika bir sey...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.