Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba, benim de bir sorum olacakti.
    Android telefonlarda normalde Microsoft Exchange Activesync client destegi vardi. Ancak bu telefondan ne zaman corporate account eklemeye calissam geri donus olarak; "Bu Exchange activesync hesabi, telefonunuzun desteklemedigi guvenlik gereksinimleri istemektedir" yaniti aliyorum.

biraz internette arastirdim ve gordum ki;
    andorid 2.1 versiyonunda microsoft exchange hesabi, hesap eger belirli surelerde girilmesi gereken password istiyorsa, eslesmiyormus.. Biraz daha arastirdiktan sonra touchdown diye bir applikasyonun var oldugunu ve bu program araciligiyla senkronizasyonun yapilabildigini buldum. Ancak bu programin 30-gun deneme suresi var ve sonrasinda ucretli. yaklasik 20$..

simdi siz ustadlara iki sorum var;
    1. 2.1 versiyonunda bu sikintiyi cozebilmis olaniniz var midir? nasil cozdunuz yardim eder misiniz?
    2. Diyelim ki google bu sikintiyi 2.2 ya da 2.3 ya da ileriki bir versiyonda cozmus olsun; ben isletim sistemini bu telefonda guncelleyebilecek miyim? Nasil guncelleyebilirim?

ya da varsa beni yonlendirebileceginiz bir forum var midir?

Not: uzun suredir iphone 3G kullaniyordum.. (2008 Turkcell kampanyali..) gecen hafta telefonu su cukuruna dusurdum.. Blackberry ile bu telefon arasinda kalmistim (iphone'dan sikildim.) ve bunu almaya karar verdim. Suan icin sarj'in kisa surede bosalmasi disinda her sey iyi gozukuyor.. Biraz arac kullanirken, kullanim zor olmus..
    En begendigim: ibb trafik, web surf gibi data gerektiren kullanimlarda rakip telefonlarla karsilastirilamayacak kadar hizli yukleme..
    En hayal kirikligi: telefonu acmadan konusamama.. - ki kibrit kutusu kadar boyu ile konusmanin cok sempatik olacagini dusunuyordum..

cok zevkli ve yararli bir forum ortami olusmus durumda..
    insallah bu istah kaybolmaz..

gorusmek uzere..

• arkadaşlar;

daha önce sordum ama kimseden bir cevap alamdım, sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.
    ipad 3g kullanıyordum ve sattım. şimdi motorola xoom almak istiyorum. malesef simfree 3g yok, verizon 3g var o da TR de çalışmıyor.
    xoom wi-fi alacağım, bluetooth üzerinden motorola flipout telefonumum 3g sinden internete bağlanmak istiyorum.
    bu olayı yapmam için bildiğiniz bir program var mı? yoksa herhangi bir programa gerek duymadan direkt bağlanabilirmiyim?

teşekürler...
  • Flipout aldım bugün ama sim rehberini telefona aktaramıyorum, hiçbir şekilde rehberime ulaşamıyorum yada beceremedim her nasıl oluyosa. Lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominicos

Flipout aldım bugün ama sim rehberini telefona aktaramıyorum, hiçbir şekilde rehberime ulaşamıyorum yada beceremedim her nasıl oluyosa. Lütfen yardım.

Kişiler-->Menü tuşu-->İçe/Dışa Aktar-->SIM Karttan içe aktar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

quote:

Orijinalden alıntı: dominicos

Flipout aldım bugün ama sim rehberini telefona aktaramıyorum, hiçbir şekilde rehberime ulaşamıyorum yada beceremedim her nasıl oluyosa. Lütfen yardım.

Kişiler-->Menü tuşu-->İçe/Dışa Aktar-->SIM Karttan içe aktar

çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar,

araştırmalarım sonucunda flipout ve android 2.2 kullanan telefonlar için 3G bağlantısını wi-fi hotspot yapmayı anlatan bir link buldum.
    gereken bilgileri aşağıdaki link' den öğrenebilirsiniz.

şimdi sırada bir motorola xoom wi-fi alıp flipout üzerinden 3G hızında internete bağlanmak kaldı.

http://maketecheasier.com/use-your-android-phone-as-a-wireless-hotspot/2010/07/30
  • bu wi-fi hotspot dediğin olay telefonu kablosuz modem olarak kullanabilme özelliği mi oluyor dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keppir -- 25 Nisan 2011; 16:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

bu wi-fi hotspot dediğin olay telefonu kablosuz modem olarak kullanabilme özelliği mi oluyor dostum?

aynen öyle "keppir"

telefonun 3G bağlantısını wi-fi olarak paylaştırabiliyorsun.! ben motorola xoom tablet 3G simfree arıyordum. fakat şu anda simfree olarak piyasaya çıkmaı.!
    verizon kontratlı 3G modeli var, onunda burada 3G özelliği çalışmıyor. verdiğim link deki uygulamayı flipout telefona indirip kurdukdan sonra geriye xoom ile heryerden 3G hızında bağlanmak kalıyor.!
  • merhaba,
    ben telefonun şekline bakıp alanlardanım, androidin a'sından anlamazdım, ancak bu forum sayesinde birçok şeyi çözdüm sayılır artık telefonumu daha çok sevmeye başladım. herkese teşekkürler
  • milestone hotspot üzerinden laptop ile nete girmek de eğlenceli
  • net paketini iri almak lazim:D

ayrica pili haril haril yiyiyor. yine de muhtesem birsey... evdeki ttnet yerine kullanilabilir.
  • Şarj süreleri hakkında yorum alabilir miyim?
    Genellikle çabuk şarj olup çabuk bittiği yönünde yorumlar var ama belirli değerler yok.Bir arkadaş 2.5 gün demiş , onun dışında bir şey göremedim.
    n73'ten buna geçmeyi düşünüyorum
  • evet 1 saatten kısa sürede şarj edip aşırı şekilde yine abanırsan telefona 2 saatte de bitirirsin o şarjı.İlk günler yeni telefon olması nedeniyle şarj dayandıramıyodum. Aradan geçen zamandan sonra elimden düştü telefon.Şimdi 2 gün görüyor herhalde şarjı yani sürekli şarj ihtiyacı duymuyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,
    bende yurtdışından getirttim bu cihazdan, 157 Euro..
    Yalnız küçük bir sorunum var, cihazda türkçe dil yok. Nasıl yüklerim, bilen var mı acaba ?
    BURADA

birşey buldum, cihaza attım ama kurmak isterken quickoffice bu dosya türünü desteklemiyor uyarısı verdi.

Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

Orijinalden alıntı: keppir

bu wi-fi hotspot dediğin olay telefonu kablosuz modem olarak kullanabilme özelliği mi oluyor dostum?

aynen öyle "keppir"

telefonun 3G bağlantısını wi-fi olarak paylaştırabiliyorsun.! ben motorola xoom tablet 3G simfree arıyordum. fakat şu anda simfree olarak piyasaya çıkmaı.!
    verizon kontratlı 3G modeli var, onunda burada 3G özelliği çalışmıyor. verdiğim link deki uygulamayı flipout telefona indirip kurdukdan sonra geriye xoom ile heryerden 3G hızında bağlanmak kalıyor.!

iyiymiş bu ya, peki hızı nasıl, kaç cihaz böyle bağlanabilir? yan masadaki eleman da kaçak olarak bağlanabilir mi mesela :D

• hizi cok iyi. sifre kondugu icin somuru olmuyor:)
  • Daha önce bağlanabildiğim evimdeki wifiye 2 gündür bağlanamıyorum. Bağlı görünüyor applanet'e giriyor ancak hiçbir internet sayfası açmıyor, sebebi ne olabilir? Yardım edebilecek biri olursa çok sevinirim
  • tarayici cookielerini silin, duzelir
  • Öncelikle inceleme gayet güzel olmuş elinize sağlık , ablama telefon almayı düşünüyoruz sizce bu 3 model arasında motorola nasıl bir tercij olur ?
    HTC Wildfire
    Motorola FLIPOUT
    Sony Ericsson XPERIA X10 Mini
    Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  • incelemede yazili oldugu gibi. sosyal aglarla hasir nesir olanlar icin flipout bicilmis kaftan. tasarimi da cabasi..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.