Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gözüme takılan eksikleri burada yazıyorum beraber çözüm üretiriz.

1. Adobe flash player yok bu versiyon için sanırsam ?
    2. Bugün 10-15 in üstünde program ve oyun yüklemiştim. Bir tane daha yüklüyordumki yer yok tarzı birşeyler demişti 2 uygulama silmiştim. Yer yok derken hafıza kartında değil.Ama nerde bilmiyorum.ram vs.... ne olabilir.
    3. Applanette bazı downloadlarda ayrıştırma sorunu mu ney veriyor. Başka yerden buluyorum tabi ama versiyon eskidir vs. diye içime pek sinmiyor.
    4.Ekran altındaki dokunmatik tuşların titreşimi kapanmıyor.Bence problem değil ama yinede niye kapanmadı
    5.Pusula ayarı yaptımda pusula nerde
    6. Bi tv programı buluverin bana yahu

Bunun dışında önerilerim olsun

1.Getjar adlı site işinize yarayabilir bişeyi çok arayıpda bulamazsanız vs.
    2.kare barkod okuyucu program mutlaka edinin artık heryerde.
    3.Donanımhaberin forum olmayan bölümünde android için haftanın program ve oyunları diye en az 20 video mevcut sanırsam.Güzel programlar var bakınız.Ayrıca kare barkod okuyucu lazım.

• universal androot ile root;

appsaver ile ana bellekte biriken apk lari hafiza kartina tasimak; apk kurulumu ve istemileni silmek...

dolphin hd browser ile flash destegi (unofficial 2.2 froyo yukleyene dek)

taskiller vya advanced task manager ile ram temizligi;

rar li dosyalari acmak icin unrar;

wunder radio; netten radyo dinlrmek

vs...
  • El fuego biraz daha ayrintili yazsan ;)

Bi oyundaha tavsiye edeyim applanetten

Blow up (dinamitleri patlatarak yapiyi yikiyoruz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

universal androot ile root;

appsaver ile ana bellekte biriken apk lari hafiza kartina tasimak; apk kurulumu ve istemileni silmek...

dolphin hd browser ile flash destegi (unofficial 2.2 froyo yukleyene dek)

taskiller vya advanced task manager ile ram temizligi;

rar li dosyalari acmak icin unrar;

wunder radio; netten radyo dinlrmek

vs...

m.
    Arkadasim dolphin browseri yukledim applanetten flash yok ama? Fazladan yapmam gereken birsey varsa ve anlatirsan sevinirim
  • dolphin tarayicida youtube ve diger siteler gayet rahat acilir. skyfire da iyi bir tarayicidir, denenebilir.
  • android in bu sürümüyle direkt olarak bağlantılı youtube programı yokmuş.Google resmi linkinden baktım.Ama şu varki uygulamayı kuruyorsunuz.Ve normal olarak tarayıcıdan kullanabiliyorsunuz.Yani bir problem yok.Sıkıntı çeken olursa eğer youtube uygulamaları konusunda uygulamayı yükleyip dediğim gibi normal tarayıcı üzerinden bağlansın youtube a.
  • bende dolphın hd browseri yükledim ama videoları izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • izlemeniz gerek. skyfire i deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonpaul02

bende dolphın hd browseri yükledim ama videoları izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

getjar.com a gir telefonedan youtube uygulamasını arat indir.
    onu kurduktan sonra telefonunun normal tarayıcısından girmeyi dene.Youtube eklentisini deneme.
    sonucu buraya yaz.
  • bu kızgın kuş oyunuda çok güzelmiş applanet ten indirebilirsiniz rahatça

not: aplanetten ındırıp kurduktan sonra setup dosyalarını quicofficeden girip silin veya sd karta taşıyın yer kaplamaması için
  • Arkadaşlar selamlar bende bu ürünü bugun aldım.. baya uygulama indirdim yer kalmadı diyor indirilenleri direk hafıza kartına alması için nereden ayar yapıcaz ?
  • arkadaşlar bazı sorularım var :

1- Bu root olayı nedir ? telefon hafızasına erişemiyorum erişsemde silme vs yapamıyorum root yap diyor universal androot u çalıştıramadım nedense biraz bu konuda bilgi lazım.

2.Şarjınız nasıl gidiyor normal kullanımda ?

3. tema vb şeylere nerden ulaşıcam mesela o saatin şeklini başka saat ile değiştrmek istesem vb. masaüstüne hava durumu almak istesem vb. gibi

4. daha yeni bir android sürümünü kuran oldumu var ise nasıll yapıcaz anlatabilirmi

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeccan

Arkadaşlar selamlar bende bu ürünü bugun aldım.. baya uygulama indirdim yer kalmadı diyor indirilenleri direk hafıza kartına alması için nereden ayar yapıcaz ?

bende bugün onunla uğraştım baya beceremedim.uyumsuzluk çıktı.biraz daha bekliyelim yakında kesin birşey çıkar bu telefon içinde.
  • quote:

arkadaşlar bazı sorularım var :

1- Bu root olayı nedir ? telefon hafızasına erişemiyorum erişsemde silme vs yapamıyorum root yap diyor universal androot u çalıştıramadım nedense biraz bu konuda bilgi lazım.

2.Şarjınız nasıl gidiyor normal kullanımda ?

3. tema vb şeylere nerden ulaşıcam mesela o saatin şeklini başka saat ile değiştrmek istesem vb. masaüstüne hava durumu almak istesem vb. gibi

4. daha yeni bir android sürümünü kuran oldumu var ise nasıll yapıcaz anlatabilirmi

teşekkürler

1.Root olayına girme hiç bu telefon için daha erken.Ben girdim sen girme
    2.Ben alalı 3 gün oldu. Normal kullanmadım hiç bilemiycem.Sürekli kullandım.Çok hızlı şarjı bitiyor+Çok hızlı şarj oluyor(prizde)
    3.tarayıcıdan getjar.coma gir, veya applanet adlı programı indir google a yazarsan ilk sayfaya tıkla indirirsin, biraz interneti gez.
    4.Bu modelde sanırsam güncelleme gelmiyecek.

• cevaplar için teşekkurler root yaptım ama neye yaradı bilemicem
  • arkadaşlar gps i deneyen oldumu denediyseniz hangi programla - bağlanma hızı nasıl

teşekkurler
  • merhaba herkese,
    bir hafta önce motorola flipout telefonundan aldım, google da bile birşey aramamışken telefon sürekli internete giriyor, sanırım sürekli tl gidiyor. Uygulamalardan interneti kapatmaya çalışıyorum ama yapamadım, hattımı 2 G yaptım ama hala bağlanıyor. basit bir şekilde nasıl yapacağımı bilen varsa lütfen yazabilirmi? teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: internetbağlantısı
    merhaba herkese,
    bir hafta önce motorola flipout telefonundan aldım, google da bile birşey aramamışken telefon sürekli internete giriyor, sanırım sürekli tl gidiyor. Uygulamalardan interneti kapatmaya çalışıyorum ama yapamadım, hattımı 2 G yaptım ama hala bağlanıyor. basit bir şekilde nasıl yapacağımı bilen varsa lütfen yazabilirmi? teşekkür ederim

settings icinden sata enabled kutucuktaki tiki kaldiriyoruz. ayrica baglangi halinde haril haril bir tuketim de yok. kullanici guncel kaliyor.
  • quote:

Arkadaşlar selamlar bende bu ürünü bugun aldım.. baya uygulama indirdim yer kalmadı diyor indirilenleri direk hafıza kartına alması için nereden ayar yapıcaz ?

2.1 de o secenrk yok. appsaver i kurun. oylelikle hafiza kartina tasiyabilirsiniz
  • quote:

arkadaşlar gps i deneyen oldumu denediyseniz hangi programla - bağlanma hızı nasıl

teşekkurler

Ben denedim kardes şebeke destegiyle 1 dakika bile sürmedi konumunu bulmasi. Normal icindeki navigasyon uygulamasini kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 60kc3 -- 9 Nisan 2011; 12:03:53 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.