Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @60kc3 kardeş videoları izleyebiliyormusun??? eğer izleyebiliyorsan banada yardımcı olursan sevinirim. bu android 2.1 e güncelleme gelmemesi kötü bişey neredeyse telefonu aldığıma pişman oldum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonpaul02

@60kc3 kardeş videoları izleyebiliyormusun??? eğer izleyebiliyorsan banada yardımcı olursan sevinirim. bu android 2.1 e güncelleme gelmemesi kötü bişey neredeyse telefonu aldığıma pişman oldum:(

evt ızlıyebılıyorum kardes applanetten youtube ındrdım çok rahat youtube

yapamazsanız elımden geldığınce yardımcı olurum pm den msn verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 60kc3 -- 1 Nisan 2011; 23:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

APN ON/OFF veya Power Control Plus tarzinda bir uygulama yukleyin. Bu sayede cihazin net baglantisini kontrol altina alabilirsiniz; pil tasarrufu da cabasi...

APN gayet basittir.

kardes apn yı demın applanetten ındrdım kurdum ama yazılar çince kullanımı nasl acaba veya yanlışmı ındrdım. sureklı kontr gdyor :D
  • spb tv yi de kurun. Turk kanallarinin tumu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 1 Nisan 2011; 23:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

quote:

APN ON/OFF veya Power Control Plus tarzinda bir uygulama yukleyin. Bu sayede cihazin net baglantisini kontrol altina alabilirsiniz; pil tasarrufu da cabasi...

APN gayet basittir.

kardes apn yı demın applanetten ındrdım kurdum ama yazılar çince kullanımı nasl acaba veya yanlışmı ındrdım. sureklı kontr gdyor :D

yanlis indirdiniz muhtemelen. ingilizcesi mevcut
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

quote:

APN gayet basittir.

yanlis indirdiniz muhtemelen. ingilizcesi mevcut

tam ismi nedir acaba aplanette
  • APN PRO
  • quote:

APN PRO

çok sağolasın bakalım kontr duşecekmi bidaha apn pro diye yoktu apndroıd pro vardı onu kurdum televizyonuda kurdum
  • Güzel inceleme olmuş,elinize sağlık...
  • arkadaslar selam, sanırım kimse bahsetmemıs ama ben "motorola media link" adında bir program kurdum bilgisayara, hem türkçe hemde arayüzü aynı itunes gibi. fotograf resim ve müziklerinizi bu program sayesinde rahatca senkronize edebiliyorsunuz bilgisayarınızla.
  • Arkadaslar selam bir sorum var, android market e girdim ancak hiçbir uygulamayı indiremıyorum. gmail accountum var, aynı accountla hem telefona hemde bilgisayara yani android markete giriş yaptım ancak indirmeye calıstıgımda bu adresle ilişkilendirilmiş bir cihaz yoktur diyor ve indirmiyor. bana bu uygulamaları nasıl indirecegimi basitce anlatabilirmisiniz ? gercekten cok teşekkür ederim.
  • 5800ı satıp bunu almak mantıklı mı arkadaşlar ?
  • arkadaşlar androide biraz uzaksınız galiba apn ve diğer ayarları kısa yoldan kapatıp açmak için extended controls u indirin applanet den güzel msn programı msn droid şimdi ben size birşey soracağım alayım mı almayım mı bu telefondan özlü bir söz :D
  • ayrıca bataryanızın iyi gitmesi için interneti kullanmadığınız zamanlarda hat seçimini 2g ye getirin üstte bir arkadaş daha yazmıştı veri dolaşımını kapatın parlaklığı düşürün ekran canlandrımalarını kapatın advanced task killer ve battery doctor uygulamalrını indirin ve widget seçeneklerinden ikisinin de widget ini ekrana atın canınınz sıkıldıkça üzerlerine dokunun açık uygulamaları kapatır ve rami temizlerler :d
  • applanet den birşey indiremiyorum paket ayrıştırmada sorun var diyo nasıl halledicem bunu????
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonpaul02

applanet den birşey indiremiyorum paket ayrıştırmada sorun var diyo nasıl halledicem bunu????

dostum bus orduğun ara sıra bende de oluyor henüz bir çözüm bulabilmiş değildim ama rom yükledim ve hallettim ben nexus one kullanıyorum
  • applanet te bazı dosyalar hatalı. Verdiği hata da o yüzden...

örneğin asphalt
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

5800ı satıp bunu almak mantıklı mı arkadaşlar ?
  • ben her uygulama aynı sorunu yaşıyorum hiç birşey indiremiyorum:D ama buradan herşeyi indirip kurabiliyorum http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-apk-marketim
  • quote:

quote:

5800ı satıp bunu almak mantıklı mı arkadaşlar ?

5800 gibi doğuştan sakat bir cihazı almakla hatanın en büyüğünü yapmışsınız zaten.

Bir an önce kurtulmanızda yarar var. Gücünüz varsa direkt çöpe atın. Çöpe atın ki, başka hayatlar kararmasın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.