Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dolphin HD browser isinizi gorecektir.

@Guzelyali

net baglantisini kullanacak. switch pro ile baglantinizi kontrol altina alabilirsiniz. manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 23 Mart 2011; 20:33:12 >
  • arkadaşlar;

motorola flipout için ekran koruyucu aşağıdaki link de mevcut.! ben alım yaptım, ürün elime geçince sizleri bilgilendireceğim.

http://urun.gittigidiyor.com/Motorola-Flipout-MB511-Ekran-Koruyucu-1-Adet_W0QQidZZ37692665
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

applanet için aşağıdaki linke tıklayın download yazısı na tıklayın üye olun ve uygulamayı bilgisayarınıza indirin sonra bu dosyayı bluetooth veya kablo ile telefona atın ve telefonda çalıştırıp kurun.

http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=11

merhabalar,

dediklerinizi aynen yaptım ve programı telefona attım. fakat telefonda attığım yeri nasıl bulacağım? programa nasıl ulaşacağım. teşekkürler...

• Telefonun bataryası nedir?Teknosada 940 mah yazıyor fakat başka bir sitede 1170 mah olarak okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

applanet için aşağıdaki linke tıklayın download yazısı na tıklayın üye olun ve uygulamayı bilgisayarınıza indirin sonra bu dosyayı bluetooth veya kablo ile telefona atın ve telefonda çalıştırıp kurun.

merhabalar,

dediklerinizi aynen yaptım ve programı telefona attım. fakat telefonda attığım yeri nasıl bulacağım? programa nasıl ulaşacağım. teşekkürler...

merhaba programı sd karta atıp telefondaki quickoffice programı ile kurabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

merhabalar,

merhaba programı sd karta atıp telefondaki quickoffice programı ile kurabilirsiniz.

yardımınız için teşekkürler,

dediğinizi yaptım ve oldu.

bu arada telefonunuza kurduğunuz uygulamalardan bahsedermisiniz! hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? uygulamaların amacı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

Telefonun bataryası nedir?Teknosada 940 mah yazıyor fakat başka bir sitede 1170 mah olarak okudum.

inceleme de yazdım sanırım okumadınız. 1130 mah batarya var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 25 Mart 2011; 9:39:49 >
  • teknosalarda btti galiba yeni parti ne zamn gelirki
  • Henuz telefon ile hic bi sey yapmadim, indirmedim, kurmadim :)
    Acelem yok, zaten bu ara yogunum biraz.
    Ancak su ana kadar gordugum tek sikinti sarj konusu diyebilirim, 1,5 ile 2 gun arasi gidiyor veya gitmiyor.
    Dokunmatik ekranin bu kadar iyi olacagini, hassas olacagini tahmin etmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Henuz telefon ile hic bi sey yapmadim, indirmedim, kurmadim :)
    Ancak su ana kadar gordugum tek sikinti sarj konusu diyebilirim, 1,5 ile 2 gun arasi gidiyor veya gitmiyor.

batarya sorunu malesef bende de var! ilk şarjı yaklaşık 30 saat kadar gitti, inşallah bundan sonraki şarjlarda batarya verimli hale gelir ve bizi yarı yolda bırakmaz.

aksi takdirde yedek bir batarya almak şart olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

Telefonun bataryası nedir?Teknosada 940 mah yazıyor fakat başka bir sitede 1170 mah olarak okudum.

inceleme de yazdım sanırım okumadınız. 1130 mah batarya var.

Teşekkür ederim incelemeyi okudum fakat gözden kaçırmış olmalıyım.
  • quote:

quote:

batarya sorunu malesef bende de var! ilk şarjı yaklaşık 30 saat kadar gitti, inşallah bundan sonraki şarjlarda batarya verimli hale gelir ve bizi yarı yolda bırakmaz.

30 saatte neler yaptiniz konuşma internet kurcalama
  • Merhaba, benimde sorularım olacak. şimdiden teşekkürler.

bende 2 gün önce aldım. sim den rehberi atana kadar baya uğraştım sonunda hallettik. ama makine kendi kendine internete girip kontor yiyor. bunu engellemek için arka planda çalışan uygulamaların bir çoğunu kapattım ama fayda etmedi. sorunuma gelince
    1- makinenin kontor yemesini nasıl engelleyebilirim.
    2- arka planda çalışan uygulamaları kapatınca rehber kayboldu. içten dışa aktar yapıyorum. com.android.phone vs.... gibi bir uyar geliyor bu adres kapalı gibi bir uyarı veriyor ve sim i yükleyemiyorum. ilginç olan ise rehber boş görünmesine rağmen arayan kişilerin isimleri görünüyor.
    yardımcı olursanız cok sevinirim.

teşekkürler.
  • Ben daha android'in a'sini bilmeyen biri olarak burada okuduklarim cok kafami karistirdi.acep kullanmasi cok mu zor?daha once hic motorola'da kullanmadim.bu telefonu almayi dusunurum ama suphelerim var alisabilmek,kullanabilmek acisindan.nolur birisi "yok yea cok basit hemen alisiyosun"desin:)))
  • @up-link bende sipariş vercem 4 tanesi 10 liraymış baya ucuz hemen alcam ama sen aldıktan sonra bana haber verirmisin
  • telefondan çok memnunum dokunmatiği gerçekten mükemmel. tek sorun ve önemli bir sorun var şarj işi..galiba herkes aynı şeyden şikayet ediyor umarım düzelirde bizi yarı yolda bırakmaz flıpout:(
  • kabaca bi şarz incelemesi yapsanız. philips kullaniyorum alişmak zor olacak galiba ;)
  • telefonun hafıza kartı nasıl kullanılıyor ?uygulamalar hafıza kartına yüklenmiyor?müzik-video vb.şeyler sadece--telefonun android sürümü yükseltilemiyor mu?AĞ İLETİSİ MESAJI geliyor -arkadaşlarıda okudum sürekli ufak çapta kontör eksiliyor bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

quote:

quote:

30 saatte neler yaptiniz konuşma internet kurcalama

30 saat boyunca konuşmada yaptım, internet' e girip gezindimde. telefonu epey kurcaladım. aslında çok konuşan biriyim, wifi yi kapatıp bataryanın konuşma performansını ayrıca teset edeceğim. sizleri mutlaka bilgilendiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonpaul02

@up-link bende sipariş vercem 4 tanesi 10 liraymış baya ucuz hemen alcam ama sen aldıktan sonra bana haber verirmisin

benim ekran koruyucular geldi, gayet kaliteli ve ekranla tam uyumlu! almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. zaman geçtikçe diğer aksesuarlarda yavaş yavaş gelecektir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.