Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş nasıl kurdun marketi banada anlatta bende kurabileyim.market yok uygulamayı nerden bulucam:D youtube dan videoları izleyebilmek için adobe flash 10.2 gerkiyor ama market yok indiremiyorum yardımcı olursan çok sevincem
  • Çok para vazgeçtim batarya durumu zaten kötüymüş ucuz olsa da almam sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promised

yahu 499 lira az paramı,çözünürlük düşük,ekran 2,8,batarya 1 gün gidiyor ve en önemliside froyo desteği gelmeyecek,nesine bakıp alıyorsunuz hala tipinemi

Elektronik bir alette bulunan ozelliklerin onemliligi kisiden kisiye gore degisir.
    Sarj haricinde dediklerin benim icin onem teskil etmiyor, sarj konusunda henuz bir fikrim yok, cunku dun aksam satin alip sarja taktim, sabah 10'da cikardim, ilerleyen gunlerde anlarim artik sarj suresi ne kadar.
  • Güzel inceleme

Detaylı bir Motorola incelemesi okumayalı uzun zaman olmuş. Sempatik bir cihaz Flipout. Alıp kullanmadan, önyargı ile yapılan eleştirilere katılmıyorum bu arada; belirtmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süldürzade

outlook takvimimi ve kişilerimi gmaile aktardım böylece kişiler ve randevular artık telefonumda
    ama bu batarya saçmalığı hale devam ediyor, dün gece saat 11 de şarjdan çektim, sabah 9 da şarj edin sinyali verdi
    değiştirme için gereken 30 günlük süre geçmeden batarya düzene girmezse, gidip değiştireceğim.
    telefonda farkettiğim bir saçmalık daha var, ekran 4 tarafa değil sadece 2 tarafa dönebiliyor!
    ayrıca motorola widget lardan hava durumu olanı istanbulla ilgili bilgi bulamıyor, hangi widgeti indireim bunun yerine?
    bir de msn için en uygun app hangisidir?

android market yok türkiyede satılan tüm android cihazlar gibi ( bazılarına yeni yeni açıldı ) onun yerine applanet uygulamasını indirip telefona kurun yüzlerce widget bulabilirsiniz. msn için fring ya da msn talk uygulamasını kurun ayrıca benim pil de ilk günler az gidiyordu bu gün 3. gün %20 ye düştü az önce zamanla açılacaktır.

kullanmadan yorum yapıp atıp tutanlara nokia 1100 öneriyorum bataryası 10 gün gidiyor mesaj atıyor ve konuşturuyor

• süldürzade

bu widget i indir kur hava durumu ve haberler için çok iyi.

http:// hotfile.com/dl/111110189/ae426d8/GenieWidget.apk.html
  • Hava durumunun guncellenmemesi ve muzikcalarin donmasi gibi sorunlar ilk alindigi an, factory reset ile hallolabiliyor.

Cihazin tadina varmak icinse yeni ROM sart. :)
  • Hava durumu olayini nasil yukleyebilirim, kullanabilirim.
    Kisaca bir anlatimini yaparsaniz sevinirim arkadaslar.
  • tasarrımına bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 21 Mart 2011; 14:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali
    Hava durumu olayini nasil yukleyebilirim, kullanabilirim.

Kendin widget ini kullanim. Konum bulunamiyor veya update hatasi veriyorsa cihazi sifirlayin.

Ek uygulama yuklemek icin, linkteki uygulamayi indirip, sd dizinina atip taplayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Kendin widget ini kullanim. Konum bulunamiyor veya update hatasi veriyorsa cihazi sifirlayin.

Ek uygulama yuklemek icin, linkteki uygulamayi indirip, sd dizinina atip taplayin

telefonun menusunden sd karta ulaşamadım nerde bu yaa
  • ouıckoffiice e gir prdan ulaşabilirsin
  • Kablosuz aglar degilde bluetooth'u bir turlu acamadim, acmaya calistigimda, aciliyor diyor ama acilmiyor.
  • quote:

Bende bugun almis bulunuyorum, araniza yeni katildim, ilerleyen zamanlarda sorularim olabilir :)
    Izmir Balcova Teknosa'dan aldim, nakit 499TL, Axess taksitli 529TL fiyatli, ancak 19-20 mart tarihlerinde Teknosa'da Axess icin %10 chip-para varmis, yani 480TL'ye gelmis oldu, ayrica 50TL ve uzeri BOSYOK kampanyasina kayit olmustum, oradan 5TL geldi, kisaca 475TL oldu :)
    --
    Ben telefona bakmaya gittigimde, incelerken, bir arkadas yanimiza geldi, bende aldim telefonu dedi torbadan cikardi, daha yeni almis, 3 aydir distribitor garantisi altinda gelmesini bekliyormus, cok iyi ve guzel bi telefon dedi, tavsiye ederim dedi, cantasindan iPad cikarip, gsmarena sitesine girdi, yoruma okudu :) bi an icimden bu arkadas acaba donanim foruma uye midir diye bir soru gecmedi degil :)

merhabalar;

telefonum hakkında bilgi ve ipuçları ararken burada yazdıklarını okudum! sizinle agora lışveriş merkezinde alt kattaki teknosada karşılaşan kişi bendim:)
    yanınızda bir bayan vardı ve sizde cihazı inceliyordunuz! hatta güvenlik görevlisi size telefonu tanıtıyordu:(

telefonunuzu iyi günlerde kullanın... ben daha zaman ayırıp telefonu tam anlamı keşfedemedim! zamanla deneyimlerimi buradaki arkadaşlar ile paylaşacağım.

şimdilik hoşçakalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

Orijinalden alıntı: süldürzade

birkaç gün daha kullanıp doğrudan servise götürecem ve değişim isteyecem eğer bu ısınma sorunu devam ederse. artık bakalımservis hizmeti nasılmış onu da paylaşırız sizinle.
    birkaç sorum olacak, basit sorular ama 5 senedir vinmo kullanan biri olarak çok karışık geldi bu android:)
    1-) bu androidin içinde market uygulaması var da ben mi bulamadım yoksa tarayıcıdan siteye bağlanıp mı ulaşacaz markete?
    2-) msn yüklü mü yoksa indirmek mi gerekiyo? nerden hangi ugulamayı indirecem?
    3-) outlook randevularımı ve adres-telefon defterimi senkronize edebiliyor muyum? hangi uygulama lazım?
    4-) önceki cihazımda (moto Q) numarayı tuşlamaya başlayınca rehberden veya arama kaydından tuşladığım şekilde başayanları seçip ekranda gösteriyordu, bu cihazda böyle birşey yok mu? uygulaması falan var mıdır?

Market uygulamasını ancak cihaza farklı bir rom atarak ya da alternatif olarak applanet slide me gibi uygulamalar ile çözebilirsiniz.
    msn yok onu da msn talk , fring gibi bir uygulama ile halledebilirsiniz
    outlook senkronizasyonu yapmadım
    ben klavyeden bir harfe basınca rehberden o harfle başlayan kişile çıkıyor.

merhabalar,

telefona "applanet" uygulamasını nasıl indireceğiz?

pc ye indirip telefona mı atacağız, wi-fi üzerinden telefona mı indireceğiz?

açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim

teşekkürler...

• applanet için aşağıdaki linke tıklayın download yazısı na tıklayın üye olun ve uygulamayı bilgisayarınıza indirin sonra bu dosyayı bluetooth veya kablo ile telefona atın ve telefonda çalıştırıp kurun.

http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=11
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

Bende bugun almis bulunuyorum, araniza yeni katildim, ilerleyen zamanlarda sorularim olabilir :)
    Izmir Balcova Teknosa'dan aldim, nakit 499TL, Axess taksitli 529TL fiyatli, ancak 19-20 mart tarihlerinde Teknosa'da Axess icin %10 chip-para varmis, yani 480TL'ye gelmis oldu, ayrica 50TL ve uzeri BOSYOK kampanyasina kayit olmustum, oradan 5TL geldi, kisaca 475TL oldu :)
    --
    Ben telefona bakmaya gittigimde, incelerken, bir arkadas yanimiza geldi, bende aldim telefonu dedi torbadan cikardi, daha yeni almis, 3 aydir distribitor garantisi altinda gelmesini bekliyormus, cok iyi ve guzel bi telefon dedi, tavsiye ederim dedi, cantasindan iPad cikarip, gsmarena sitesine girdi, yoruma okudu :) bi an icimden bu arkadas acaba donanim foruma uye midir diye bir soru gecmedi degil :)

merhabalar;

telefonum hakkında bilgi ve ipuçları ararken burada yazdıklarını okudum! sizinle agora lışveriş merkezinde alt kattaki teknosada karşılaşan kişi bendim:)
    yanınızda bir bayan vardı ve sizde cihazı inceliyordunuz! hatta güvenlik görevlisi size telefonu tanıtıyordu:(

telefonunuzu iyi günlerde kullanın... ben daha zaman ayırıp telefonu tam anlamı keşfedemedim! zamanla deneyimlerimi buradaki arkadaşlar ile paylaşacağım.

şimdilik hoşçakalın...

Merhaba hocam, valla icimden gecen dogruymus megerse :)
    Yanimda kiz arkadasim vardi, telefonu alip almama arasinda kalmistim, sonra sizinle karsilastiktan sonra kiz arkadasima donup "bu arkadas pek yas tahtaya basacak birine benzemiyor, hadi gel telefonu alalim." dedim :)
    Sizede hayirli olsun telefonunuz, burada bilgi paylasiminda bulunacagimiz umidi ile gorusmek uzere.

• slide me yi indirip kurdum android market olmasada buda işimi baya görüyor.ancak ben youtube dan videoları izleyemiyorum ne yapmam gerek?yardımcı olursanız sevinirim
  • bişey daha var internete bağlandıktan sonra artık telefon ağ iletisi gönderip duruyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Bu uygulamayi telefona attim ancak henuz kurmadim, bi sorun olacak.
    Telefonun surekli internet baglantisinda mi olmasi gerek? kurmadan once verdigi uyarilarda soyluyordu?
    Sacma sorular soruyor olabilirim, kusura bakmayin bilmedigim icin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.