Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon cok guzel duruyor ama sar degeri nedir acaba bu telefonun?
  • Eline saglık inceleme süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Telefon cok guzel duruyor ama sar degeri nedir acaba bu telefonun?

sar değeri 0.62

recoakk

teşekkürler

60kc3

o konuda xda da bir çok çözüm mevcut ama ben ilgilenemedim çok oyun oynamıyorum tabi.
  • http://www.motorola.com/staticfiles/Support/US-EN/Mobile%20Phones/FLIPOUT_with_MOTOBLUR/US-EN/Documents/Static_Files/FLIPOUT_UG_ATT_US_68XXXXX432A.pdf

The highest SAR value for this mobile device when tested for use at the ear is 1.16 W/kg, and when worn on
    the body, as described in this guide, is 1.09 W/kg. The SAR value for this mobile device in its data transmission mode (body-worn use) is 0.54 W/kg.

Kendi sitesinden buldugum yaziya gore sar degeri bana yuksek geldi biraz.
    Ozellikle konusma esnasinda 1.16 olmasi.

Daha once Nokia E71 kullaniyordum, yumurtaliklarim ve bas agrisi cekmeye baslayinca doktora gitmistim, telefonlarda bulunan sar degerinin etkisi oldugu soylemisti, daha sonra telefonu degistirdikten sonra agrilar tamamen kesilmisti, bu olaydan sonra biraz onem vermeye basladim acikcasi bu olaya.

Kullanan arkadaslar herhangi bir rahatsizlik hissetti mi?

• quote:

http://www.motorola.com/staticfiles/Support/US-EN/Mobile%20Phones/FLIPOUT_with_MOTOBLUR/US-EN/Documents/Static_Files/FLIPOUT_UG_ATT_US_68XXXXX432A.pdf

The highest SAR value for this mobile device when tested for use at the ear is 1.16 W/kg, and when worn on
    the body, as described in this guide, is 1.09 W/kg. The SAR value for this mobile device in its data transmission mode (body-worn use) is 0.54 W/kg.

Daha once Nokia E71 kullaniyordum, yumurtaliklarim ve bas agrisi cekmeye baslayinca doktora gitmistim, telefonlarda bulunan sar degerinin etkisi oldugu soylemisti, daha sonra telefonu degistirdikten sonra agrilar tamamen kesilmisti, bu olaydan sonra biraz onem vermeye basladim acikcasi bu olaya.

sar değeri 0.62

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

http://www.motorola.com/staticfiles/Support/US-EN/Mobile%20Phones/FLIPOUT_with_MOTOBLUR/US-EN/Documents/Static_Files/FLIPOUT_UG_ATT_US_68XXXXX432A.pdf

sar değeri 0.62

Kaynak nedir hocam :)
    Soyledigin degerdeyse direkt alirim zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 18 Mart 2011; 13:59:36 >

• kaynak cihazın kutusundan çıkan sar kitapçığı
  • Allah allah :)
    Kendi internet sitesinde yazan bilgilerin aynisini kopyaladim, hatta link koydum.
    Telefonun kullanma klavuzu yukarida verdigim link.
    Nasil oluyor bu is peki boyle.
  • quote:

Allah allah :)
    Kendi internet sitesinde yazan bilgilerin aynisini kopyaladim, hatta link koydum.
    Telefonun kullanma klavuzu yukarida verdigim link.
    Nasil oluyor bu is peki boyle.

bu akşam eve gidip kitapçığa yine bakacağım akşamı bekleyin
  • Haber bekliyorum hocam :)
  • herkese merhaba
    arkadaşlar konu telefonu ben de aldım. şarj sıkıntısı ben de yaşıyorum. ortalama 16 saatte batarya boşaltıyorum ki o kadar da aktif bir kullanıcı değilim. ek olarak moto blur özelliği nedir, hiç anlamadım. nasıl kullanılıyor vb. ve inceleme yapılan ürürün içindeki slide me programı ya da herhangi download programı benim telde yok. indirmeye çalıştım ama aktif link bulurken sıkıntı yaşıyorum. flipback türkiye'ye gelmediği için flipout'u korkarak aldım ama gerçekten hiç pişman olmadım. tek sıkıntım şarj. bir de uygulama indirme konusunda pek başarılı linkler bulamıyorum. tüm sayfa bağlantıları market'e açılıyor. ben 520'ye almıştım. teknosa'da 499.
    bir de nereden "master reset" yapacağımı da bulamadım.
    farkındayım çok karışık bir mesaj oldu ama bildikleriniz hakkında cevap yazarsanız sevinirim.
    görüşmek üzere.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katmerkrakersezai

Selam öncelikle.ben bu telefona resmen asik oldum ve kullananlardan bilgi istiyorum:)
    -video izleyebiliyo muyuz?
    -ekran boyutu nasil?kullanisli mi?biraz kucuk gibi gorundu gozume.
    -klavyesi kullanisli mi?

video izlersin
    ekran cihaza göre ideal sonuçta çok birşey beklememek gerekir 2.8 inç
    klavye çok kullanışlı.

Pardon ya soruyu yanlış sormuşum:))internetten video izleyebiliyo muyuz dicektim:)))
  • quote:

Haber bekliyorum hocam :)

evet şimdi baktım kılavuzuna

kulakta 0.623 w/kg
    vucut üzeinde ise 0,4 w/kg yazıyor
  • quote:

quote:

Haber bekliyorum hocam :)

evet şimdi baktım kılavuzuna

kulakta 0.623 w/kg
    vucut üzeinde ise 0,4 w/kg yazıyor

Sagolasin hocam :)
    Bende aksam teknosa'ya gidip, telefonu gorme imkanim oldu, fazla inceleme firsatim olmadi ama.
    Senin elinde bulunan kullanma klavuzu ile internette kendi sitesinde bulunan klavuz arasinda bu kadar fark olur mu ya, insan simdi hangisine inanacagini sasiriyor.
  • Aradaki sorunu buldum sanirim.

http://www.gsmarena.com/motorola_flipout-3271.php

SAR US - 1.16 W/kg (head) - 1.09 W/kg (body)
    SAR EU - 0.62 W/kg (head)
  • Kaç para bu ya alacağım nereden aldınız
  • Bende bugun almis bulunuyorum, araniza yeni katildim, ilerleyen zamanlarda sorularim olabilir :)
    Izmir Balcova Teknosa'dan aldim, nakit 499TL, Axess taksitli 529TL fiyatli, ancak 19-20 mart tarihlerinde Teknosa'da Axess icin %10 chip-para varmis, yani 480TL'ye gelmis oldu, ayrica 50TL ve uzeri BOSYOK kampanyasina kayit olmustum, oradan 5TL geldi, kisaca 475TL oldu :)
    --
    Ben telefona bakmaya gittigimde, incelerken, bir arkadas yanimiza geldi, bende aldim telefonu dedi torbadan cikardi, daha yeni almis, 3 aydir distribitor garantisi altinda gelmesini bekliyormus, cok iyi ve guzel bi telefon dedi, tavsiye ederim dedi, cantasindan iPad cikarip, gsmarena sitesine girdi, yoruma okudu :) bi an icimden bu arkadas acaba donanim foruma uye midir diye bir soru gecmedi degil :)
  • yahu 499 lira az paramı,çözünürlük düşük,ekran 2,8,batarya 1 gün gidiyor ve en önemliside froyo desteği gelmeyecek,nesine bakıp alıyorsunuz hala tipinemi
  • android marketi ne kadar uğraşsamda kuaramıyorum bi yardımcı olunda kuralım şunu.
  • outlook takvimimi ve kişilerimi gmaile aktardım böylece kişiler ve randevular artık telefonumda
    ama bu batarya saçmalığı hale devam ediyor, dün gece saat 11 de şarjdan çektim, sabah 9 da şarj edin sinyali verdi
    değiştirme için gereken 30 günlük süre geçmeden batarya düzene girmezse, gidip değiştireceğim.
    telefonda farkettiğim bir saçmalık daha var, ekran 4 tarafa değil sadece 2 tarafa dönebiliyor!
    ayrıca motorola widget lardan hava durumu olanı istanbulla ilgili bilgi bulamıyor, hangi widgeti indireim bunun yerine?
    bir de msn için en uygun app hangisidir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.