Şimdi Ara

▓ Beklenen Motorola FLIPOUT İncelemesi ▓ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
23.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aletin şarjı 10 saat bile dayanmıyordu. servise verdim değişim istedim bakalım ne sonuç çıkacak
  • telefonu nerden aldınız ne kadara aldız arkadaşlar.ekran boyutu büyük mü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

quote:

Orijinalden alıntı: up-link

quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Henuz telefon ile hic bi sey yapmadim, indirmedim, kurmadim :)
    Acelem yok, zaten bu ara yogunum biraz.
    Ancak su ana kadar gordugum tek sikinti sarj konusu diyebilirim, 1,5 ile 2 gun arasi gidiyor veya gitmiyor.
    Dokunmatik ekranin bu kadar iyi olacagini, hassas olacagini tahmin etmiyordum.

batarya sorunu malesef bende de var! ilk şarjı yaklaşık 30 saat kadar gitti, inşallah bundan sonraki şarjlarda batarya verimli hale gelir ve bizi yarı yolda bırakmaz.

aksi takdirde yedek bir batarya almak şart olacak.

30 saatte neler yaptiniz konuşma internet kurcalama

30 saat boyunca konuşmada yaptım, internet' e girip gezindimde. telefonu epey kurcaladım. aslında çok konuşan biriyim, wifi yi kapatıp bataryanın konuşma performansını ayrıca teset edeceğim. sizleri mutlaka bilgilendiririm.

eyw. ama konuşma yaptim intrnete grdim derken tahmini surede verirseniz iyi olur.

• @EL-FUEGO telefon sürekli ağ ilettisi gönderiyor.dediğin dolphin hd programini kurdum nasil halledicem bu isi.surekli gonderiyor.Suna tl yok olduğunda tl de yer bu..anlatirsan cok makbule geçer.şimdiden teşekkürler
  • APN ON/OFF veya Power Control Plus tarzinda bir uygulama yukleyin. Bu sayede cihazin net baglantisini kontrol altina alabilirsiniz; pil tasarrufu da cabasi...

APN gayet basittir.
  • EL FUEGO TEŞEKKÜRLER KARDEŞ
  • Allahın bir kulu yokmu şu root olayını resimle anlatacak???telefonunun android sürümünü yükselten arkadaş varmı?
  • dün bende aranıza katıldım telefona alışamadım hala :D sormak ıstedıgım bı kaç soru var. sadece kabloluya nasıl ızın verebılırım ayarlarda seçebılecegım bıyer varmı hemen kontr gıdyor dun foto çektım kontr gıttı. navıgasyonda da agps yı nasıl kapatabılırım normal gps olsun sadece sorsun veya. son bi soruda applanetten ındırdım bı kaç şey kurudm sonra setubunu sılebılırmıyım yer kaplamasın kurduktan sonra
  • zaftolga sağolasın ama ben indirdim fakat birşey olmadı --kurdum supervisior du galiba çıktı tıkladım --başka birşeymi yapmak gerekiyor? buarada 60kc olay 3G YLE ALAKALI İNTERNETİ VE 3G Yİ KULLANACAĞIN ZAMAN AÇ--VEYA ARKADAŞLAR PROGRAM ÖNERMİŞLER ONLARI DENE AMA TELEFONDA MOBİL AĞLARDAN KAPATMAK DAHA PRATİK.
  • elinize saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: roman_34

zaftolga sağolasın ama ben indirdim fakat birşey olmadı --kurdum supervisior du galiba çıktı tıkladım --başka birşeymi yapmak gerekiyor? buarada 60kc olay 3G YLE ALAKALI İNTERNETİ VE 3G Yİ KULLANACAĞIN ZAMAN AÇ--VEYA ARKADAŞLAR PROGRAM ÖNERMİŞLER ONLARI DENE AMA TELEFONDA MOBİL AĞLARDAN KAPATMAK DAHA PRATİK.

pratik derken nasıl yapcam öğlen 12 de şarzdan aldım teli demin taktım btyodu 7 saat le rekor bendemi
  • Ayarlar -> Kablosuz ozelligi ve aglar -> Mobil aglar -> Sebeke sec -> Yanlizca 2G
    ---
    Bu arada bilgisayardan kablo ile telefona uygulama atiyorum, kurmak istedigim zaman verdigi uyarilar arasinda her zaman "tam internet erisimi" diye uyari veriyor, bende kurmaya tirsiyorum internete baglanacak sanirim diye, digital clock yuklemek istedigimde bile ayni uyariyi veriyor, alt tarafi ana ekrana saat koymak icin, herhangi bir app yukledigim zaman hep internet baglantisi mi gerekiyor ya da internete mi baglanacak bu telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 31 Mart 2011; 0:13:09 >
  • valla arkadaşlar hiç uğraşmayın root ayarı falan... http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-apk-marketim buradan .apk uzantılı dosyaları indirip hafıza kartına atın sonrada kurum bukadar basit
  • slide me sitesinden bilgisayara indiriyorum, oradan telefona atiyorum zaten jasonpaul02 ancak hangi app telefonda kurmak istedigimde tam internet erisimi diyor, bende tirstigim icin kurmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonpaul02
    valla arkadaşlar hiç uğraşmayın root ayarı falan... http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-apk-marketim buradan .apk uzantılı dosyaları indirip hafıza kartına atın sonrada kurum bukadar basit

Burdan indirdigimizde sd karta mi yükleniyor
  • Bu arada arkadaslar slide me haric hangi siteden indirirsem indireyim "paket ayristirmada sorun var" diye bir hata veriyor devamli, bir turlu cozemedim bu sorunu, var mi bilgisi olan ya da basina gelen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Bu arada arkadaslar slide me haric hangi siteden indirirsem indireyim "paket ayristirmada sorun var" diye bir hata veriyor devamli, bir turlu cozemedim bu sorunu, var mi bilgisi olan ya da basina gelen ?

aplanetten ındryorum hepsinde olmasada aynı sorunu yaşıyorum
  • ben üstte verdiğim linkten her türlü uygulamayı kullanabiliyorum sorun yok hiç.ben fazla uygulama kullananda birisi değilim ama sizleri bilemem tabiki.ama youtube tan video izleyememek çok kötü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonpaul02

ben üstte verdiğim linkten her türlü uygulamayı kullanabiliyorum sorun yok hiç.ben fazla uygulama kullananda birisi değilim ama sizleri bilemem tabiki.ama youtube tan video izleyememek çok kötü :D

youtube olayı tmm aplanet ten ındrdım youtube
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.