Şimdi Ara

Beklenen oldu! GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın remaster versiyonları geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklenen oldu! GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın remaster versiyonları geliyor!

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı oyun dünyasının en popüler serilerinden olan Grand Theft Auto'tan güzel bir haber geldi.

GTA 3, Vice City ve San Andreas Yenilenerek Geliyor

Her şeyden önce bu haberin henüz resmi olarak doğrulanmadığını ancak oyun dünyasının güvenilir iki kuruluşu olan Kotaku ve VGC'nin bu haberi onayladığını aktaralım. Ayrıca birçok basın mensubu da haberi onayladı. Haberlere göre GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın yenilenmiş sürümü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Stadia, iOS ve Android için geliştiriliyor.

Ayrıca Bkz.Call of Duty'nin yeni oyunu "Call of Duty: Vanguard" geliyor: İlk görseller sızdırıldı!

Oyunların tümü Unreal Engine ile geliştiriliyor ve hem yeni hem de eski grafikler kullanılarak geliştiriliyor. Yani Diablo 2'nin remake versiyonu gibi bir seçenekle karşılaşabiliriz. Dilediğimizde grafikleri değiştirebileceğiz gibi duruyor. Elbette bu durum mobil için geçerli olmayacaktır diye tahmin ediyoruz. Oyunun kullanıcı arayüzü ana stil korunarak tamamen değiştirilecek. Oynanışla ilgili ayrıntılar paylaşılmazken, yapılan yeniliklerin mümkün olduğunca orijinal oyunlara sadık kaldığı söyleniyor.

Rockstar Games'in daha önce satın aldığı Ruffian Games, şu anki ismi ile Dundee yeninen sürümlerin ana geliştiricisi konumunda. Bu yenilenmiş sürümler konsollar için Ekim ve Kasım arasında çıkacağı, PC ve mobilin de 2022 yılına sarkacağı söyleniyor. Son olarak Rockstar Games'in Red Dead Redemption gibi diğer serilerin eski oyunlarını da yenilemeyi ancak bu kararı GTA remaster'larının başarısına göre alacakları belirtiliyor.

Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/08/rumor-grand-theft-auto-iii-vice-city-and-san-andreas-remakes-in-development-for-consoles-pc-and-mobile

• Hazır başlamışken GTA4'e de bir el atsaydılar bari, oyuna girerken istenen onca saçma üyelik bilgisi, özellikle araba kullanımındaki korkunç kamera açısı, optimizasyon problemlerini düzeltip oyuncusuna bir kıyak yapmayı hala çok görüyorlar. Remaster için ise yüksek fiyat politikalarına da bir son verilmeli.
  • Ulan canları çıktı yeni GTA’yı duyurmamak için..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RockStar: GTA 5'ten bu kadar para kırarken niye diğerlerinden kırmayalım

mantıklı

• Vice City den sonrasını oynamadım. Gta V i epic den ücretsiz aldım 1 saat bilemedin en fazla 2 saat oynayıp sildim.

• Oyun dünyası yerlerde sürünüyor ramake çöpleri seri halini almaya başladı yavaş yavaş oyunculuğu bırakma vakti geldi geçiyor bile

• Haber bana çok inandırıcı gelmedi. Özellikle paragöz rokcstar ın unreal engine kullanıp lisans ücreti verceğini sanmıyorum.

• Kendi RAGE oyun motorları varken Unreal Engine kullanmaları ilginç olmuş, muhtemelen mobil uyumlu olması için böyle yapacaklar. Sırf mobilde de oynansın diye 2010 grafiklerinde bir oyun görmeyiz umarım. Zaten satın aldıkları stüdyoya yaptıracaklarına göre sırf ek gelir olsun diye yapılacak gibi duruyor. Beklentimi düşük tutacağım.

• sevindim valla 3 kez bitirdiğim gta 3 ü yeni grafikle bitirmek isterim

• Rockstar'ın başında Türk mü var?

• Remake mi remaster mı karar verin dün akşam da eşek kadar remake yazmıştınız!!!

• Hazır başlamışken GTA4'e de bir el atsaydılar bari, oyuna girerken istenen onca saçma üyelik bilgisi, özellikle araba kullanımındaki korkunç kamera açısı, optimizasyon problemlerini düzeltip oyuncusuna bir kıyak yapmayı hala çok görüyorlar. Remaster için ise yüksek fiyat politikalarına da bir son verilmeli.

• San Andreas Remake gelse hiç düşünmez alırdım. Grafiklerden öte bir güncelleme lazım ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Remaster olacağından çok bir şey beklememek lazım, biraz cilalayıp yeni nesil konsollara, mobile ve PC'ye çıkarırlar. Ben sadece PC'deki saçma sapan hataları düzeltmelerini istiyorum. Mod kurulmadan orijinalde hiç oynanmıyor Rockstar'ın eski oyunları.

• Acaba köşeli hatları yuvarlatıp remastered diye mi iteleyeceklerBeklenen oldu! GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın remaster versiyonları geliyor! 

• Daha GTA V'i bitirmedim, varsın GTA 6 çıkmasın...

• dmirrr D kullanıcısına yanıt

2010'daki grafikler şuan ki çoğu oyundan daha iyi.

• Şirketin adını RockMaster olarak değiştirsinler bence

• Son birkaç aydır eski oyunlara çıkan modları engellemeye/kaldırtmaya çalışmalarından belliydi zaten

• Deswaaa kullanıcısına yanıt

ben bırakalı çok oldu. online oyunu zaten tarihe gömdüm gereksiz kanser olmamak için. sadece birkaç tane eski offline oyunlar oynuyorum tadımlık. onlarda flatout 2 - blur tarzı oyunlar.

• Valla ben çok heyecanlandım. Umarım canım cicim aşkım laptopım kaldırır. Kaldıramıyorsa Pintipanda oynasın bari. Zaten eski GTA oyunlarını hiç oynamamış. Özellikle Vice City'yi iple çekiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.