|
Bildirim
1900 dolarlık telefonu ülkemizde yaklaşık 3000 dolara satmaya çalışmak. Bravo Samsung. 40 yıllık Samsungçuyum, değişim kampanyasında kendi telefonlarını değersizleştiren Samsungs'tan Apple'a geçeceğim böyle giderse. |
Sıfıra yakın yenilik ve yepyeni fiyat. işi zor. gerçi 1 aya normal gelicek fiyat Türkiye yüzyılında olduğumuz için.
|
%55 vergi de eklenince net 2945 dolar ediyor hocam |
ön sipariş sayfasında değişim cihaz fiyatlarına baktım s24 ultra için 36k, 15pm için 68k teklif ediyor samsung :)
kendi telefonlarını bu kadar boklayan başka bir firma olamaz sanırım. şimdi gel de 90k para verip al telefonu :) |
Bildiğin keriz avı. Yok ben illa alıcam diyorsanız da gidin aynı fiyata 2 tane yurtdışı cihazı alın. Samsung’u ve hükümeti zengin etmeyin yani.
|
Samsung o fiyata satmaya çalışmıyor ki. Samsung her yerdeki gibi fiyata satmaya çalışıyor. Malı üretenden daha çok kazanmaya çalışan hükümetimiz.
|
Gayet uyguna getirmiş farkında değilsiniz. 1500 dolar civarına gelmiş neredeyse. Edit: Benim hesaplama KDV 18 iken yapılmıştı hey gidi. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
goodby my lover, goodby my friend deme vakti foldable stiline |
1900 dolarlık telefonu ülkemizde yaklaşık 3000 dolara satmaya çalışmak. Bravo Samsung. 40 yıllık Samsungçuyum, değişim kampanyasında kendi telefonlarını değersizleştiren Samsungs'tan Apple'a geçeceğim böyle giderse. |
|
|
%55 vergi de eklenince net 2945 dolar ediyor hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 10 Temmuz 2024; 19:19:13 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yok yani demem o ki, 1900 dolardan 3000 dolar olması vergiden. Samsungun neredeyse aynı ürünü satmaya çalışması zaten saçma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Azcık daha arttırsaydınız düz hesap 100k olurdu. |
|
O nasıl olacak hocam? İki cihazın kaydı için gene devlete birer Iphone 12 13 falan bağışlamamız gerekiyor. |
|
|