Şimdi Ara

Beklenen Samsung Galaxy Z Fold 6'nın Türkiye fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, bugün TSİ 16.00'da düzenlediği Unpacked etkinliği kapsamında Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modelleriyle birlikte yeni Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra cihazlarını tanıttı.  Teknoloji devi aynı zamanda Samsung Galaxy Z Fold 6 Türkiye fiyatı bilgilerini de paylaştı. İşte detaylar:

Galaxy Z Fold 6 Türkiye fiyatı ne kadar?

Galaxy Z Fold 6 Türkiye fiyatı 89,999 TL
    Samsung, Galaxy Z Fold 6 Türkiye fiyatı 89,999 TL olarak açıklandı. Bu fiyat 512 GB depolama ve 12 GB RAM seçeneği için geçerli. Öte yandan 1 TB depolama ve 12 GB RAM varyantının Türkiye fiyatı ise 98,999 TL olarak belirlendi. Cihazlar halihazırda ön siparişe açılmış durumda. 256 GB model ise şimdilik stokta bulunmuyor.

• Galaxy Z Fold 6 512 GB: 89,999 TL

• Galaxy Z Fold 6 1 TB: 98,999 TL

Ön sipariş veren kullanıcılar 1 yıllık Samsung Care+ ekran koruma sigortasına ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Aynı zamanda Samsung, kalemli kılıf hediyesi de yapıyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 6 tanıtıldı: Daha ince ve çok daha güçlü

Galaxy Z Fold 6'nın neler sunduğuna gelince cihaz, dış ekranında 6.3 inç, 2376 x 968 çözünürlüklü Dynamic AMOLED ekran ve 7.6 inç'lik 2160 x 1856 çözünürlüklü Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy ile gelen telefonda 50 MP F1.8 OIS + 12 MP F2.2 + 10 MP F2.4 kamera kurulumu yer alıyor. Batarya tarafında ise 25W hızlı şarj destekli 4400 mAh bulunuyor.

Kaynak:https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-z-fold6/

• Gene ölü doğdu desene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklenen Samsung Galaxy Z Fold 6'nın Türkiye fiyatı açıklandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfıra yakın yenilik ve yepyeni fiyat. işi zor. gerçi 1 aya normal gelicek fiyat Türkiye yüzyılında olduğumuz için.

• goodby my lover, goodby my friend deme vakti foldable stilineBeklenen Samsung Galaxy Z Fold 6'nın Türkiye fiyatı açıklandı 

• 1900 dolarlık telefonu ülkemizde yaklaşık 3000 dolara satmaya çalışmak. Bravo Samsung.

40 yıllık Samsungçuyum, değişim kampanyasında kendi telefonlarını değersizleştiren Samsungs'tan Apple'a geçeceğim böyle giderse.

• Fiyat algım o kadar bozuldu ki pahalı yada ucuz diyemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatlara satın alacak kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecektir, geçmiş olsun Samsung.

• Fold 5 512 gb geçen çıkışı ile 65 bin TL almıştım euro 27 civarıydı.

• Metalchesh M kullanıcısına yanıt

%55 vergi de eklenince net 2945 dolar ediyor hocam

• Yıl 2018 SUV arabamı, 95.000 almıştım... halen kullanıyorum. Erdoğana devam...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 10 Temmuz 2024; 19:19:13 >
  • Bildiğin keriz avı. Yok ben illa alıcam diyorsanız da gidin aynı fiyata 2 tane yurtdışı cihazı alın. Samsung’u ve hükümeti zengin etmeyin yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vergi filan değil burda keriz silkeleme olayı mevcut.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Yok yani demem o ki, 1900 dolardan 3000 dolar olması vergiden.

Samsungun neredeyse aynı ürünü satmaya çalışması zaten saçma

• Azcık daha arttırsaydınız düz hesap 100k olurdu.

• iphone alacağına bunu al daha iyi

• Lexco kullanıcısına yanıt

O nasıl olacak hocam? İki cihazın kaydı için gene devlete birer Iphone 12 13 falan bağışlamamız gerekiyor.

• ön sipariş sayfasında değişim cihaz fiyatlarına baktım s24 ultra için 36k, 15pm için 68k teklif ediyor samsung :)
    kendi telefonlarını bu kadar boklayan başka bir firma olamaz sanırım. şimdi gel de 90k para verip al telefonu :)

• honor alırım

• Bu fiyat ne olm? Dalga mı geçiyorsunuz? İmdat! Soygun var!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.