woswos fan a göre 1 woswos dur 2 digerleridir araclarını çok büyütüyolar sakın vıdeodakı wolksvagen i kullanan arkadaş yanlş anlamasın ona söylemiyorm ama bazi wosows fancılar çoook büyütüyorlar araclarını
FANATİKLER ÇOK YA. CAHİL CÜHELA KONUŞUYORDU İŞTE AMA VİDEODAN SONRA KALMADI HİÇ BİRİ
0-100 verilerini koymuş ve corsa alır demiştim yanılmamışım
quote:
Orijinalden alıntı: MAT1988
FANATİKLER ÇOK YA. CAHİL CÜHELA KONUŞUYORDU İŞTE AMA VİDEODAN SONRA KALMADI HİÇ BİRİ
+1 ...............Adı üstünde "ticari" 100hp üzeri . . . yada değil !
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
woswos fan a göre 1 woswos dur 2 digerleridir araclarını çok büyütüyolar sakın vıdeodakı wolksvagen i kullanan arkadaş yanlş anlamasın ona söylemiyorm ama bazi wosows fancılar çoook büyütüyorlar araclarını
sıkıntı yok aga ben yarışmadan corsa demiştim zaten
Diğer konuda ahkam kesenler kaybolmuş ortadan, nefret ediyorum bu internet çokbilmişlerinden.
Biride çıkıp adam gibi yorum yapıp yanılmışım helal olsun diyemiyor.
Baktılar çıkar yol yok hemen Opel Corsa Toyota Corona muhabbeti
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Diğer konuda ahkam kesenler kaybolmuş ortadan, nefret ediyorum bu internet çokbilmişlerinden.
Biride çıkıp adam gibi yorum yapıp yanılmışım helal olsun diyemiyor.
Baktılar çıkar yol yok hemen Opel Corsa Toyota Corona muhabbeti
AYNEN öyle. uvb adlı şahıs özelden mesaj atıyordu bana hayatta geçemezsin geç yalayacağım falan diye. koyduk videoyu kayboldu ortadan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme