YAhu kim iddia ediyor caddynin geçebileceğini hakikatten bilgisizlik diz boyuAlt tarafı ticari ve dizel bir araç 0-100 ü 13.3 saniye zaten
Corsa hem benzinli hem daha hafif.0-100 ü 11.9 saniye corsa geçecek tabiiki.Fanatikliğinde bir sınırı var arkadaş.Bazıları iyice aştı.
Anlık torklara tav olan arkadaşlar.Aracınız hızlı gitmiyor sadece size öyle geliyor.Bunu anlayın artık.Hergün aynı şeyleri burada 10larca kişi yazıyor.Videolarla kanıtlanıyor,teknik veriler zaten ortada.Daha ne konuşuyor bu millet anlamıyorum.
Küçük hacimli turbo dizeller bir atimlik kursunu kalmış gibidir. Ama sahipleri bu bir anlık hızlanmayı devamlı sanıyorlar. Sonuc beklediğim gibi...
Aslında motor güçleri hemen hemen aynı hatta 1.9 tdi 5 beygir daha fazla güç üretiyor(böyle kalkışlarda en önemli şey beygir gücüdür).Fakat burada atlanılan nokta bu aracın hem ticari olması hemde daha ağır olması.Zaten 0-100 ü 13.3 saniye
Dünyada bu ticarilerle bu işleri kovalayanlar sadece bizim millettir heralde.Altlarında spor otomobil var zannediyorlar.Adı üstünde ticari.Ruhsatta kamyonet diye geçiyor
Fazla emin olma alt tarafı ticari diye.Aynı markanın 180 ps lik Transporter ı moralini bozarNası yol vereceğini şaşırıyor millet
Şaka bir yana 100 beygirlik bu ağırlıktaki ticariler tabii ki binek araçlara performans konusunda rakip olamaz fakat 140 /180 ps 6 ileri olanlar cidden can sıkabiliyor.
0-100'u 11,3 sn, maksimum hızı 191 km/h olan bir ticari. Yani sonuçta ticari, yük taşımak için yapılmış, beygirler sutcu beygiri, yarış atı değil. Güçlü ama bineklerle kıyaslamayın.
11.3 diğer modellerdir.Camlıvan 9.9 sn, + abt chip ile 210 beygir gösterio.1.8 den aşşa araçlarla denemeyin bile zaman + moral kaybı
Yukarda da belirttiğim gibi 100ps lik modeller gerçekten hantal fakat dediğim araçlar kesinlikle özellikle hafif yukarı eğimli yollarda hafife alınmamalı.Canı yanmış çok arkadaş var forumda, eski konuları incelerseniz her türlü yorum ve videoyu göreceksiniz
@Kick Down
Hocam o kadarda gözümüz kör değil, geçebileceği araçlar 1.8 e kadar olan atmosferik benzinliler.150 /160 beygir tsi araçlarla mukayesesi olmaz elbette.
Söyle yazmışsınız, "1.8 den aşağı araçlarla denemeyin bile..."
Özür dilerim ama çift turbolu 2.0 motorlu araca rakip olarak 1.8 atmosferik mı çıkartalım.??? Elma ile armut kıyası olmaz mı?
Aynı torktaki bir benzinli çıkartsak, hatta onu da geçtim aynı beygirdeki bir benzinli çıkartsak...
Bndan sonraki yazdıklarım genel olarak....
Arkadaslar yapmayın etmeyin, ticarilerin gorevi yukunuzu tasimaktir. Bazıları bunu daha hızlı ve daha konforlu yapar. Ama lütfen binek muamelesi yapmayalım. Ekstrem modeller dısında performans aracı degillerdir. Yol tutuşmadı binekler gibi değildir. Lütfen dikkatli olalım, bu hafif ticarileri çok can alacak gibi geliyor ve korkuyorum. Otobanda giderken deli gibi gidenler var. Makas atanlar var. Sehir icinde onunuzdeki araba ile aranızda bir arabalik boşluğa dalanlar var. Bunları ticarileri ile yapıyorlar. Bazılarında arka amortisorler makas sistemi. Lütfen altinizdaki ticari ile tehlikeli hareketler yapmayın. Allah korusun.
Eşit güçteki binek araçlarla mukayesesi olmıyacağını zaten yukarda belirttim.Eşit güçte oldukdan sonra zaten geçeceğini savunacak yoktur herhalde?Yol tutuşu vb konularda emin olmayın 1e1 deneyim yaşamadan.Genel anlamda binek araçlara göre vasat ticariler ama bu dediğim gibi her model araç ve ticari için geçerli değil.
ticari ve binek arac kapışmiş ikisinin kullanım amacları farklı . bu yeni ticarilerin sahibleri aracların 0-100kmh hızlanmasına bakmadan sadece torkuna güvenerek giriyorlar bu yarışa
SHARLOOT VE UVB ADLI BİLMİŞLER. ÖNCEKİ SONUÇ KONUSUNDA ATIP TUTTUNUZ ŞİMDİ KAYBOLDUNUZ. BUNLARI BULANA ÖDÜL VAR ARKADAŞLAR
quote:
Orijinalden alıntı: MAT1988
SHARLOOT VE UVB ADLI BİLMİŞLER. ÖNCEKİ SONUÇ KONUSUNDA ATIP TUTTUNUZ ŞİMDİ KAYBOLDUNUZ. BUNLARI BULANA ÖDÜL VAR ARKADAŞLAR
öbür konuyu okudum arkadaşlar fena fail olmuşlar
quote:
Orijinalden alıntı: DX4850
quote:
öbür konuyu okudum arkadaşlar fena fail olmuşlar
arkadaşlar mor ötesi renkleri keşfe gitmişler
teşekkürler hocam ıyı bayramlar.. corsa nın durusu da baska zaten :) ama caddy nin adı var işte
O kadar bilimsel haliyle bile anlatmaya çalışmıştım daha yeni gördüm videoyu, mat arkadaşımız güzel kalkış yapamadığı halde gayet temiz bir şekilde geçmiş tam da olması gerektiği gibi, caddy'ye abt chip falan yapsan anca geçer işte onun dışında hiç şansı yok
chip le de anca kafa kafaya gider bence
quote:
Orijinalden alıntı: sadecefatih
teşekkürler hocam ıyı bayramlar.. corsa nın durusu da baska zaten :) ama caddy nin adı var işte
iyi bayramlar kardeşim. bizim memlekette volkswagen olsun da ne olursa olsun hemen taparlar
Volkswagen ayrı bir muamele görüyor haklısın, bizim de vw var. Gerçekten güzel arabalar ama en iyileri onlar diyemem. ama audinin mercedesten daha az yakıp daha güzel giden araçlarını bile görünce volkswagen'in teknolojisinden insan illa etkileniyor
Şimdi bi ton insan saldırmasın bana yok mercedesle volkswagen'i karşılaştırdı bu forumda bu kadar olmaz artık arkadaş falan ben orda A4 ile C180'i karşılaştırdım 1.8T ile C180 Komp. Gerçi şimdi 1.6 yerine 1.8 motorla biraz daha ekonomik oldu ama.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sadecefatih
iyi bayramlar kardeşim. bizim memlekette volkswagen olsun da ne olursa olsun hemen taparlar
Evet katılıyorum . Tamam volkswagen de öyle dandik bi araba değil ama her modelinin ayrı bi hayran kitlesi var hiç bi arabası kötü mü değil yoksa bizimkiler mi kabul etmiyo tartışılır
her markanın iyi arabası da vardır kötü arabası da. ha volkswagen ford opel honda gibi markalarda standart daha yüksek ancak yine de her yaptığına tapmaya gerek yok.
yavaş atın çiftesi pek olur
EFSANE GERİ DÖNDÜ
quote:
her markanın iyi arabası da vardır kötü arabası da. ha volkswagen ford opel honda gibi markalarda standart daha yüksek ancak yine de her yaptığına tapmaya gerek yok.
tofaş ne zaman kötü araba yapmış bana bi de
quote:
Orijinalden alıntı: xmiralay
yavaş atın çiftesi pek olur
MANASI ÇOK DERİN
quote:
Orijinalden alıntı: baradona89
quote:
tofaşa laf edip de kuşçuları toplama başımıza
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
BU UVB007 İLE SHARLOOT ADLI CEHALETLER BIRAKTI HERALDE FORUMU