Şimdi Ara

Beklentisi Düşük olanlara bu yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Focus2 2007 model 1.6 TDCI Ghia sedan araca sahibim..

Şuan aracım orjinal stock haldedir ...

Havaların ısınma sebebiyle : Film / bagaj üstü m3 çıta düşünüyorum

Biraz param kaldığı için aklıma bi fikir geldi..

Ses sistemim yeterli seviyede fakat bass bazen yetersiz gelebiliyor.O yüzden aklımda olan :

170 TL ye kabinli 0 JBL 1000W satılmakda bunu alsam ne kadar bağlatırım kabloları ve işçilikle birlikte. ?
    Birde amfi olmadan sizce bu paraya değermi..?
    Aşırı ses değilde bass istiyorum o yüzden amfi düşünmedim.Aracın kendi sesi bile bana yeterince fazla.

Tavsiyeleriniz bekliyorum.2.el kabinli JBL 1000w 120 TL ye satılıyor onu almalımıyım?

• anfisiz sub. takamazsin.anfi kesinlikle şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad4core

anfisiz sub. takamazsin.anfi kesinlikle şart
    direk teybe bağlanabiliyor diye biliyorum ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raqwell

Direk teyibe bağlarsın bu bağlantıyla wofer un 5/1 ihtiyacını zor karşılarsın kesinlikle verim alamazsın.Piyasadaki en kral teyp bile 50W bağlayacağın sub ise 250W RMS.Zaten anfiler bu nedenle üretilmiştir.Ayrıca teybin çıkışları yakma ihtimalinde var.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad4core

quote:

Direk teyibe bağlarsın bu bağlantıyla wofer un 5/1 ihtiyacını zor karşılarsın kesinlikle verim alamazsın.Piyasadaki en kral teyp bile 50W bağlayacağın sub ise 250W RMS.Zaten anfiler bu nedenle üretilmiştir.Ayrıca teybin çıkışları yakma ihtimalinde var.

Saygılar

Alıntıları Göster
    Çok şiddetli bir sesisat istemiyorsan , xetec 200.4 ve jbl gt4-12 .

• quote:

Orijinalden alıntı: Jilett

Çok şiddetli bir sesisat istemiyorsan , xetec 200.4 ve jbl gt4-12 .

Alıntıları Göster
    ben sadece 30cm kabin içinde subwooferi karşılayacak bi amfi olsun yeter diyorum çok abartı olmayacan şekilde tavsiyeleriniz varsa can kulağı ile dinliyorum...

Kablolama ve işçilik olarak ne alırlar amfi ve sub işini halletsem?
  • 170 TL Subwoofer 150 anfi 100 TL de takması için işçilik .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

170 TL Subwoofer 150 anfi 100 TL de takması için işçilik .
    Bende Toyota Corolla HB aracıma düşünüyorum da. @baskentkral arkadaşın dediği gibi en aşağısı o fiyatlarda çıkıyor. Daha aşağısına dandik markalar bile yok neredeyse.. 500 TL civarında toplam bütçe ayırdım ama. 500 TL bile sadece anfi + bass için yeterli değil piyasaya göre.. Fazlası da lüks gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 20 Mart 2012; 13:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myd

Bende Toyota Corolla HB aracıma düşünüyorum da. @baskentkral arkadaşın dediği gibi en aşağısı o fiyatlarda çıkıyor. Daha aşağısına dandik markalar bile yok neredeyse.. 500 TL civarında toplam bütçe ayırdım ama. 500 TL bile sadece anfi + bass için yeterli değil piyasaya göre.. Fazlası da lüks gelir.

Alıntıları Göster
    bazı teyiplerde subwoofer çıkışı var o ne işe yarıyor dire bağlanmazmı o girişten

bası büyük ama sesi yüksek vermesin kısık çıksın kaliteli cıksınn yinede gerekirmi anfi

anfiyi neden kolonun içine koyup satmıyorlar cok saçma geliyor bu arac tesisat işleri bana

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

bazı teyiplerde subwoofer çıkışı var o ne işe yarıyor dire bağlanmazmı o girişten

bası büyük ama sesi yüksek vermesin kısık çıksın kaliteli cıksınn yinede gerekirmi anfi

anfiyi neden kolonun içine koyup satmıyorlar cok saçma geliyor bu arac tesisat işleri bana

Alıntıları Göster
    benimde ses sistemi hakkında bilgim yok JBL 1000w işimi görür 100 liraya amfi bulabiliyorum.Yanlız kablolatma kendi olduğum ilde biraz tuzlu olur gibi
  • quote:

Arkadaşım bende çok aradım o dediğinden ama astarı yüzünü geçiyor. Aktif subwoofer denilen olay var. Anfisi bass'ın içinde. Hatta boyutları da çok iyi koltuk altına falan yerleşecek ufaklıkta 8" woofer ses çıkışları da iyi ama en aşağı 400 TL den başlıyor çıkabildiğine kadar çıkıyor. Bende yola bu şekilde çıktım. ilk önce Goldmaster SW-940 mı 930 mu ne öyle birşey gördüm 220 lira civarı. İyiymiş dedim. Sonra bir kaç anlayan arkadaşa gösterdim yok ya yaramaz dediler. Sonra ufak woofer ve anfi baktım yine de kime sorsam burun kıvırdı zaten ucuz da olmuyorlar meretler. En iyisi dedim nasıl olsa sökmeli takmalı olacak. Bagaj lazım olunca sökeceğim diye JBL 1000'lik bir woofer aldım, anfiyi daha almadım bugün Ankara'dan arkadaş bakacak 200 TL ye kadar kaliteli bir anfi bulursa bana gönderecek (Antalya'ya) bende hafta sonu taktıracağım. Kaliteli bir anfi bulamazsam en uygun benim sub'ı kaldırcak edison, jameson falan filan var ucuz ve jbl'yi besleyebilecek. Onlardan taktıracağım artık. Yani ben de yola çıkarken beni idare etsin çok uçuk birşey istemiyorum diyordum ama arkadaş en az bu fiyatlara çıkıyor. Daha aşağısına başın ağrır hiç para verdiğine deymez dediler taktıran arkadaşlar..

quote:

benimde ses sistemi hakkında bilgim yok JBL 1000w işimi görür 100 liraya amfi bulabiliyorum.Yanlız kablolatma kendi olduğum ilde biraz tuzlu olur gibi

Tuzlu oluyor cidden. Nereye gitsem en aşağı malzeme hariç sadece işçilik 60 TL istiyorlar. En son anlaştığım yer kablosu işçiliği anfi çıkışı olmayan teyibime aparat ıvır zıvır ile 100 TL ye takacak.

100 TL montaj 190 TL woofer 150-200 TL arası da anfi.

Bana maliyet 500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 21 Mart 2012; 15:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myd

quote:

Arkadaşım bende çok aradım o dediğinden ama astarı yüzünü geçiyor. Aktif subwoofer denilen olay var. Anfisi bass'ın içinde. Hatta boyutları da çok iyi koltuk altına falan yerleşecek ufaklıkta 8" woofer ses çıkışları da iyi ama en aşağı 400 TL den başlıyor çıkabildiğine kadar çıkıyor. Bende yola bu şekilde çıktım. ilk önce Goldmaster SW-940 mı 930 mu ne öyle birşey gördüm 220 lira civarı. İyiymiş dedim. Sonra bir kaç anlayan arkadaşa gösterdim yok ya yaramaz dediler. Sonra ufak woofer ve anfi baktım yine de kime sorsam burun kıvırdı zaten ucuz da olmuyorlar meretler. En iyisi dedim nasıl olsa sökmeli takmalı olacak. Bagaj lazım olunca sökeceğim diye JBL 1000'lik bir woofer aldım, anfiyi daha almadım bugün Ankara'dan arkadaş bakacak 200 TL ye kadar kaliteli bir anfi bulursa bana gönderecek (Antalya'ya) bende hafta sonu taktıracağım. Kaliteli bir anfi bulamazsam en uygun benim sub'ı kaldırcak edison, jameson falan filan var ucuz ve jbl'yi besleyebilecek. Onlardan taktıracağım artık. Yani ben de yola çıkarken beni idare etsin çok uçuk birşey istemiyorum diyordum ama arkadaş en az bu fiyatlara çıkıyor. Daha aşağısına başın ağrır hiç para verdiğine deymez dediler taktıran arkadaşlar..

quote:

Tuzlu oluyor cidden. Nereye gitsem en aşağı malzeme hariç sadece işçilik 60 TL istiyorlar. En son anlaştığım yer kablosu işçiliği anfi çıkışı olmayan teyibime aparat ıvır zıvır ile 100 TL ye takacak.

100 TL montaj 190 TL woofer 150-200 TL arası da anfi.

Bana maliyet 500 TL

Alıntıları Göster
    teşekkürler myd

• quote:

teşekkürler myd

Bugün taktırdım sistemi. Daha önce anlaştığım yere gitmek üzere sabah çıktım evden. Jameson marka anfi takacaktı 150 TL ye. Yolda giderken bir tuningci gördüm ve uğramadan duramadım. Her ne kadar çin malı bir anfi taktırmış olsam da adamın da kendi arabasında kullanması ve açıp bana göstermesi ile beni ikna etti. Önceden JBL 1000 watt cs 1214 model kabinli woofer'ı Gold bilgisayardan 190 TL ye almıştım. HEI HAA-604 marka anfiyi, montajı, kablo seti, teybe anfi çıkışı hepsi dahil 300 TL ye montaj etti bana. Hiç araştırmadığım ve hiç duymadığım bir marka idi ya Allah dedim aldım. Biraz kazık da yemiş olsam, internetten alacağım anfi ile yine de montajı şusu busu başka yerde yaptırmaya kalksam aynı paraya geliyordu. En azından cihaza birşey olduğunda götürüp böyle böyle oldu hallet diyebilme şansım olacak şimdi. İnşallah birşey olmaz tabi Ayırdığım bütçeyi biraz aştı ama ses benim beklentilerimin 10 misli üzerinde diyebilirim. Teybin arka çıkışına bağladılar afniyi. Teyipten ön arka balansı yaparken normalde 0 da duracağı yere ben önleri 5 de tutuyorum. Ona rağmen arabanın içinde hopluyorum camlar mamlar her yer titriyor, dışarısı falan inliyor Hele ki bazen iyice cozutuyorum ve arka ön balansını sıfıra getiriyorum. Araba resmen yıkılıyor Ve bu dediğim şeyler bass -3 de gerçekleşiyor Çok çok fazla tatmin edici ve net bir sesi var. Şuan tek sevmediğim yanı çok ısınıyor. Saatlerce dolaşırken son ses dinledik kapatma falan olmadı ama. Antalya sıcağına ne kadar dayanacak göreceğiz bakalım

Önler 5 de ses 50/62. Önleri 0 yapınca woofer yerinden fırlayacak gibi oluyor :)

Bagaj felç

• myd kullanıcısına yanıt
    500 ise iyimiş bnm tanıdğım abi var jamesonla besliyo 1500 watt baslar varmışş 900 liraya seninki daha kârlı????
  • quote:

Bağlanır bağlanmasına da ortalama bir teyp iki kanalda 60wattdan fazlasını veremez. O da ancak 20cm subwoofer çalıştırır ki onu da tam besleyemeyeceği için verim alınmaz.
  • ozan16vk kullanıcısına yanıt
    Konu 2012nin yanlız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Konu 2012nin yanlız.

Ses sistemim aynı ama arabam farklı

• myd kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Daha iyisini de nasip etsin Allah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Hayırlı olsun hocam. Daha iyisini de nasip etsin Allah.

Eywallah Allah razı olsun Daha iyileri sizin olsun
  • halog kullanıcısına yanıt
    ben bi kaç kere binmiştim arabada nefes alamıyon arabanın içinden gümletiyoo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.