Şimdi Ara

Bekleyelim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift çekirdekli işlemcilere sahip modellerin yaygınlaşmasıyla diğer modellerde fiyatların düşmesini beklemli miyiz? Veya mayıs'da vestel yerli üretime başlayacak diyorlar, ne dersiniz? Şimdi alırsak bir kaç ay sonra fiyatlar düşer mi?

• Şu an türkiyede notebook piyasası o kadar hızlı gelişmekteki...

Şimdi alırsan 1 ay sonra düşer....O zaman alırsan 1 ay sonra yine düşer:)))

Bilişim piyasasında bunu kafana takarsan bence hep 1 ay ertelemen lazım alışverişini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NumanB
    Şu an türkiyede notebook piyasası o kadar hızlı gelişmekteki...
    Şimdi alırsan 1 ay sonra düşer....O zaman alırsan 1 ay sonra yine düşer:)))
    Bilişim piyasasında bunu kafana takarsan bence hep 1 ay ertelemen lazım alışverişini...

Piyasa çok hızlı değişiyor ve onu yakalamak imkansız
    alacağın zaman günün koşullarına en uygun olanı alman en doğrusu olur...
  • Eğer maksadın centrino işlemcili bir bilgisayarı daha ucuza almaksa beklemen mantıklı olabilir. Ama 1500 dolarlık bilgisayarların 500 dolara düşeceğini bekliyorsan, çok beklersin.
  • türkiyede kartel var bu işte rekabet yok ,o yüzden adamlar ne kadar kazık atarsam diye bakıyor, o yüzden fiyatlar düşmüyo ,dell amerikada 399$ notebook satıyo catır catır ,aslında tüketici olarak bizler biraz bilinçli olsak mecburen düşürürler
  • wala biz bilinçli olsak ne yazar mecbur alıcaz adamlarda bunu biliyor.
  • walla bekle onadan sonra yine yaz aynı mesajı yine BEKLE!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

walla bekle onadan sonra yine yaz aynı mesajı yine BEKLE!

Bekleyelim daha neler çıkacak demiyorum ki.
    Dual core işlemcilerin çıkması yeya ülkemizde laptop üretilmesi km taşı niteliğinde gelişmelerdir. Piyasanın düzenini değiştirebilir. Onu diyorum.
    Yoksa Centrino 1.7 almayım 1.86 lar gelince 1.7 lerin fiyatı düşer demiyorum.(Mesela)
  • core duo lar çıktı . yakında coşarlar.. sonoma lar da tarihe yavaaş yavaş gömülmeye başlar ama bu iş 1 sene sürer. bi de amd dual core cıkaracak.. en iyisi hangisi su an için makul onu almak

NOT: bu kadar çok performansa kimin ihtiyacı var.. notebook u sunucu mu yapacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

core duo lar çıktı . yakında coşarlar.. sonoma lar da tarihe yavaaş yavaş gömülmeye başlar ama bu iş 1 sene sürer. bi de amd dual core cıkaracak.. en iyisi hangisi su an için makul onu almak

NOT: bu kadar çok performansa kimin ihtiyacı var.. notebook u sunucu mu yapacaksınız

dogru katılıyorum sana 1 sene once bende performanlı olsun diye p4 3.2ht notebook almıstım.hiçte okadar performansa gerek duymadım müh. programlarıda dahil. boşu bosuna almısım diyorum kendime okadarda para verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.