Şimdi Ara

Beko 55 ekran renk bozukluğu ve yatay çizgiler sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı günler. Crt TV sorununu videoya çektim. Aşağıda izleyebilirsiniz. TV tamircisi arkadaş varsa sorunun neyden kaynaklandığını yazabilir mi? Elektronik bilgim var. Daha önceki sorunu TV'de dalgalanma vardı. Devrede 47 uf 160V kond. şişmişti değiştirdim sorun düzeldi. Cam gibi gösterdi. 10 dk sonra kapandı ve 4 defa led yandı. Korumaya geçti. Arıza notlarından D507 diodun sökülüp servis menüsünden bazı ayarlar yapılması yazıyordu. Diodu söktüm ayarları yaptım bu sefer sorun videoda çektiğim gibi oldu. İlk etapta TV çok iyi 10-15 dk. sonra sorun meydana geliyor. Şunu da belirteyim TV açıkken EHT trafosunun screen ayarıyla oynadığımda sorun düzeliyor ama tekrar aynı sıkıntıyı veriyor. Acaba EHT trafosunun screen potu mu arızalı? Soğuk lehim taması yapıp birçok yeri lehimlerini tazeledim. Renklerde mavi hakim.
    TV tamircisi varsa bana bilgi verirse sevinirim. Videonun sonunda geri dönüşüm çizgileri hakim oluyor. Ama tekrar videodaki ilk haline dönüyor.
    Bu arada şase E1.
    https://www.youtube.com/watch?v=q66F2ItmiQg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğretmen27 -- 4 Şubat 2016; 22:35:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.