Şimdi Ara

Beko çamaşır makinelerinde leke çıkmaması(Electrolux alindi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten sorun ne bilmiyorum ama çok şaşırdım 3 saatte leke çıkmamasına daha geçen beyazlarımı hızlı günlük 60 derece de 60 ml %5 agarticisi olan tozla yıkadım ve eski boschumda 3 saatte 120 ml omo ile lekesi çıkmayan çamaşırlar arcelikte çıktı ben aşırı memnunum yikama performansından kalitesi orta segment arçelik bekolara göre daha iyi ama kalite beklentiniz varsa arçelik beko almanızı önermem aeg electrolux tavsiye ederim bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 2020 arası kullanmış olduğum profilo cmg140 dtr çamaşır makinasında ne deterjan kullandıysam bi türlü istediğim sonuçlara varamadım aksine daha da kötü oldu beyazlarım heleki griye döndü ve en sonunda kurtulmuş oldum şuan kullanmış olduğum beko 7 kg 1000 devir pro smart inverter model çamaşır makinasından 10 gündür çok memnunuz neredeyse 5 6 kez beyazlarımızı yıkadım tursil leylak bahçesi ile lekeler 10/9 cıktı beyazlatmasi yoktu normal karşılıyorum bugün almış olduğum omo activ çamaşır deterjanı ile 60 derecede yikamis olldugum karışık beyazlarım çok güzel mükemmel sonuçlar elde etti ve her zaman ki gibi beni sasirtmadi 10/10 sonuç 😊 beyazların sonucu nu da gostereyim
    Hem makina çok güzel yıkıyor hemde deterjan çok iyi leke çıkartıp beyazlatiyor.. bundan sonra cevremde kim varsa yeni beyaz eşya alcak olursa beko ya yönlendireceğim bekonun bu zamanda ki beyaz eşyaları çok iyi 🤗
    Beko çamaşır makinelerinde leke çıkmaması(Electrolux alindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Parlak 48 -- 22 Mayıs 2020; 4:40:28 >

• Omo activ bitince en yakın marketten 1.5 kglik denemelik alacağım 🤗

• Riverice030 R kullanıcısına yanıt
    Buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile bingo ultra beyaz aldim gerçekten memnun kaldim, neredeyse tum lekeleri cikardi beyazlar daha beyaz oldu :)

Birde sizin makinenizde leke programi falan var. Her bekoda bulunmuyor. Herbl bekonunda kazan hareketleri ve yikama dongusunun ayni olduğunu dusunmuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Mayıs 2020; 9:43:55 >
  • Metin Parlak 48 kullanıcısına yanıt
    Bosch grubunda tambur dolu olarak yıkamadan verim almak istiyorsanız durulama programını açıp fazla su aldıracaksınız daha sonra istediğiniz programı açıp yıkayacaksınız yoksa çamaşırlar tam ıslanmadığı gibi hem yıpranıyor hemde temiz olmuyor.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Beko bk9141 e de kullandım sizinkiyle aynı döngüye sahip evet 9147ycm farklı. Bekodanda memnun kaldım ben yıkama durulama olarak ondada beyazlarimi sentetik 60 da yıkardım 2:20 sürerdi bütün lekeler çıkardı ön yıkamaya ihtiyaç duymazdım 😊

• Bosch grubunda naparsan yap yarim da atarsan at düzgün yıkamıyor bekolara kötü yıkıyor deniyor ama gelip benim evimdede görmeniz gerekirdi profilonun halini. Attığım beyazlar iyice renk değiştirerek çıkıyordu balkona asicak tipde değil di gören üstümüze güler diye beyazları havlu kurutmaligina asıyorduk ama bu beko grubu makinalarım insan içine çıkacak şekilde beyazlatmaya başladı çok şükür 🤗🤗🤗gönül rahatlığıyla asıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Parlak 48 -- 22 Mayıs 2020; 12:17:56 >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu düşüncenize katılmıyorum. Aylardır hatta yılardır omo toz ve omo sıvı kullanıyorum ama kesinlikle ne leke çıkarmama ne sarartma vesaire vesaire hiçbir problemle karşılaşmadım.eğer omo tozlar sorunlu olsaydı bendede olurdu bence makineden kaynaklı olabilir gene söylüyorum birsürü omo kullanan ve memnun kalan çevremde çok, memnun kalmayanları hep buralarda görüyorum. Hatta birkeresinde 60ml omo toz ile pamuklu 40° ta ön yıkamasız 1:50 de yıkattım ne leke kalmış ne kir bembeyazdı kanıtlayabilriim hatta. bence makineden kaynaklı sorunları deterjan markalarına atmamak lazım.kötü olsa, leke çıkarmıyo olsa herkez öyle derdi yalan mı.🤷

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten bazen deterjan suç atıyorlar da aslında bi çamaşırda leke çıkmadıysa direk deterjanı değil %50 deterjan %50 makinadan değerlendirmek gerek. Benim profilo çamaşır makinam kendi sorunluydu denemediğim harcamadigim deterjan para kalmadı en son makinadan kurtulmak oldu. Beko nun bi sorunlu gelen makina için markayı çürütmemeli insan ve deterjanı da aynı şekilde, şuan kullandigim makina da ve deterjanca gayet güzel yıkıyor ve gayet güzelde sonuçlar veriyor.. Teşekkürler beko ❣

Sorunlu dediginiz makinaya beko gelip sorun yoktur dedi yalniz :)

• 2011 yılında Beko D48121ER model bir çamaşır makinesi almıştım 2099 tl civarında, almaz olaydım. Rezil yıkıyordu ve gelen servisler buna bir çare bulamıyordu. Daha sonra 2017 yılında ucuz bir Vestel EKO 7710 CL model çamaşır makinesi almıştım yazlık için, daha sonra normal evime getirmiştim çok güzel yıkıyordu en ummadığım deterjanla bile lekeler çıkıyordu, ama maalesef kendisini satmak zorunda kaldım sattığıma bin pişman oldum. Daha sonra eşyalı bir eve yerleştim içerisinde kurulu olarak yine Beko marka beyaz eşyalar vardı, çamaşır makinesi olarak D4 6081 E vardı. Rezilliğin bir üst boyutunu asıl bu cihazda yaşadım ne iyi yıkıyor ne leke çıkarıyor ne adam akıllı programları var... cihaz su alırken 2 tur dönüyor sonra su almayı kesiyor, rezaletti. Onun da sonrasında ikinci el bir cihaz almaya yöneldim ve letgo üzerinden Bosch Logixx çamaşır makinesi aldım. Önceleri çok fazla ön yargım vardı çamaşırı yırtar mı temiz yıkar mı diye ama boş yere kendimi kötüye yoruyormuşum sanki eşekten inip ata binmiş gibi oldum çok rahatladım. Özet olarak burada bir kez daha makinelerin önemli olduğunu vurgulamış olduk😊 deterjana gelirsek beyazlar için piyasada en iyi olanlar arasında omo ve ariel var, tabi kimisi formüller değişti diyor ama bence hiçbir farkı yok, renkliler için de persil alo rinso gibi markalar kullanılmasından yanayım:)

Zaten size gelipte direk makinanız sorunlu demedim genel olarak yorumladım "bi tane sorunlu makina gelipte beko markayı çürütmemek lazım" dedim

• jealousshine05 kullanıcısına yanıt
    Beko hakkında zaten kanıtlarım sayfada var bakabilirsiniz..
    Zaten yıllar geçtikçe makinaların yıkama performansı güzelleşiyor
    Deterjanlara gelincek olunursa bence şuan omo 2000 yılı ile 2020 yılındaki omo aynı neredeyse belki şuanki omo daha iyidir eskiden sırf omo varken şuan domestos katkılısına varana kadar çıktı Bence gayet güzell leke çıkartması ve beyazlatmasi 10/10.

Bende size katılıyorum memnun kalınmadı diye bence marka kötülemek doğru değil çünkü memnun kalanlar var 🤦

• Hocam kusura bakmayinda su yukarida alici28 ile sizin ikinizinde foruma dun üye olmaniz, uye olnunan ilk gunden arkadaş olmaniz, ilk mesajlarinizi beko ve omoyu surekli overek baslamaniz bana pek olaganmis gibi gelmedi :)

• Aynen öyle, ben profilodan memnun kalmadım iyisini kötüsünü soranlara yorumladım ama cevremde kullan bazı insanlarda memnun ne yapabiliriz ki ? Zaten insan üretimi yapacak birşey de yok

Siz ne ima etmeye çalışıyorsunuz? Biz zaten birbirimizi tanıyoruz ve konuyo zaten bi anda girdik ki oda size denk gelmiş neden böyle bir yorumda bulundunuz anlamış değilim 🤔

• hocam ikinizde dün foruma üye olmuşsunuz, ne ara tanıştınız da arkadaş oldunuz? forum dışında da tanışıyorsunuz diyelim, ikiniz de anlaşıp hadi aynı anda üye olalım, aynı konuya yazalım mı dediniz?

diğer arkadaşın profilinde gerçek adı bile beko-washer diye geçiyor. yani burada amaç gerçek kullanıcı yorumlarından ziyade marka övgüsü ve pazarlamasına dönüşüyor. forum ortamında pek görülen şeyler değil bunlar, biz göremeyiz ama yönetim iki kullanıcının da aynı ip den giriş yaptığını görecektir.

biriniz yorum yazınca diğeri hemen o mesajı beğenip altına katıldığını belirterek yorum yazıyor. biriniz profil fotoğrafınızı değiştirince beş dakika içerisinde diğeri de değiştiriyor. yapmayın hocam ikinizin aynı kişi olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 23 Mayıs 2020; 1:41:38 >
    Görecek bir durum yok biz zaten 1 yıldır tanıyoruz birbirmizi burda size kendimizi ispatlayacak değiliz ayrıca kimin ne düşündüğü umrumda değil burda konu çamaşır makinesiyken nasıl özel hayata dönüyor anlamış değilim!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.