Uzun denemelerden sonra(ki hala deniyorum) Lap Toptan LCD TV' ye sağlıklı bir şekilde görüntü aktaramadığım için DivX Player almayı düşünüyorum. Ben de pek çok arkadaş gibi seçim konusunda hem kararsız hem de temkinliyim. Voxline, Vestel 5600-6600 ve Beko 7000 gibi modellerin yeteneklerini çeşitli internet sitelerinden inceledim. Ancak hala kararsızım.
Ancak Beko nun ürünü ilgimi çekti. Beko DivX 7000 nin diğerlerinden en önemli artsısı Q-Pel formatında ki divx filmleri desteklemesi. İşte kararsızlıklarımda burda başlıyor.
İnternetten indirdiğimiz divx filmlerin kaçı bu formatta?, bu format divx filmlerde yaygın olarak kullanılıyor mu?, Peki ya indirdiğimiz filmlerin hangi codecleri kullandığını nasıl anlayabiliriz?, Divx playerımızın desteklediği codeclere uygun olan filmi nasıl seçeriz? gibi soruları kendimce cevaplayamadığım sürece, herhengi bir ürün alma konusunda hep ikilemde kalıcağım.
Beko DivX 7000 gelirsek; bu ürün 1-DivX 6 forrmatını destekliyor mu? 2-Güncelleme yapılabiliyor mu, yapılıyorsa bile bu kullanıcı tarfından mı, Beko servisi tarafından mı yapılacak? 3-Bu ürünün desteklediği Xvid with B-frame ve DivX Pro codecleri(Bu codecleri ilk defa duyuyorum)yaygın olarak kullanılıyor mu?
bu ürün ile iigili yardım almak istediğim önemli noktalar. Bana yardmcı olursanız çok sevinirim, şimdiden TEŞEKKÜRLER
Bende bu ürünü ilk defa duyuyorum vestel 6600 de karar kılmıştım yani hala ikilemde olsamda bir adım önde vestel bu alet nasıl şimdi aklıma bunuda soktunuz:D... kullananlar warsa artılarını eksilerini yazarsa bende çok sevinicem