Şimdi Ara

Arçelik MS-5450 CD Çalar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar umarım yanlış yere konu açmamışımdır. evde uzun zamandır kullanmadığım arçelik ms 5450 var ses çıkışının çok iyi olduğunu biliyorum track çalıyor ama kendim cd yapmak istiyorum mediaplayer den cd hazırladım açmadı sistem 16 parça görüyor ekranda acaba dedim fazla mı attım cd ye müziği tekrar 12 şarkı atıp yazdırdım ama gene okumuyor acaba Format olarak farklı bir teknik mi var bilgisi olan varsa eski sistemlere şu şekilde cd yapman lazım diye yönlendirecek birisi olursa sevinirim..

• Müzik CD oluşturma anında zaten dosya attıkça limit dolar, 700mb kadar sınırı var yanlış hatırlamıyorsam,,,
    size tavsiyem, müzik setinizde mutlaka aux exra ses girişi vardır, bu bölüme bilgisayarınızı, telefonunuzu, mp3 playeri , uydu alıcınızı veya kulaklık rca çıkışı varsa tv nizi bağlayabilirsiniz,,,
    bu sayede istediğiniz müzikleri sınırı olmadan, cd yazma işlemi ile uraşmadan kolaylıkla dinleyebilirsiniz...
    elektronik ile aranız iyi ise, mp3 usb modül bile takabilirsiniz..

müzikleri seçerken önce dinleyin ve indirirken 256-320kbs olmasına dikkat edin,,

ben araçta müzik dinliyorum, müzikleri dinleyerek youtube den indiriyorum, aynı klip 10 adet varsa, içlerinde en net çalanı indiriyorum, sonuçta kaynak önemli..

belki faydası olur, muud müzik uygulaması kullanıyorum, ayarlardan HD dinle açık,, istediğiniz müzikleri çevrim içi ekleyip, internet olmadığı zamanlarda listenizi dinleyebiliyorsunuz, ses net ve temiz .. yanlız çevrim dışı müzikleri yüklü olduğu aygıta şifreli olarak saklıyor,,

Hayırlı Günler

• Audio CD formatında mı yazdırıyorsunuz?
  • ne güzel bir cihazmış yani o zamanlar için güzelmiş , alla alla arçelik böyle cihaz yapamaz kime yaptırmış acaba.
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Bendede var Arçelik M.Seti.. Samsung diyenler var, benimde görmüşlüğüm vardır içinde Samsung malzeme

Hoparlör önlerine demir çit çekmişler 😂 ,

Öyle bez plastik degil 😉,

https://image5.sahibinden.com/photos/17/73/48/x5_498177348tpu.jpg bendekinin tizleri kahverengi değil siyah ve wooferlar daha beyaz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 19 Aralık 2017; 5:9:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Bendede var Arçelik M.Seti.. Samsung diyenler var, benimde görmüşlüğüm vardır içinde Samsung malzeme

Hoparlör önlerine demir çit çekmişler 😂 ,

Öyle bez plastik degil 😉,

https://image5.sahibinden.com/photos/17/73/48/x5_498177348tpu.jpg bendekinin tizleri kahverengi değil siyah ve wooferlar daha beyaz ....

valla güzel duruyor.Vestelin falan da vardı sanırım kore malı bunlar herlade orada yaptırdılar zamanında.. Netten bakılırsa belki aynı model yabancı marka olarak da vardır aynı kalıbı kullanmış olabilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.