Bildirim
BEKO F782 LCD TV HAKKINDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum 24msn ile geçenlerde Moto GP seyreden arkadaş bu forumda fikrini söylemişti. Motorların arkasında gölgelenme ve iz kaldığı hakkında, bence 8 msn ile pek çok ürün var bunlara bak 24msn çok uzun, hareketli görüntülerde sorun yaşarsın... -
dr.i arkadaşıma katılıyorum 24ms gerçekten uzun bir süre. motogp dışında bir futbol maçında daha da kendnii gösterecektir. bu işin şu anki ideali 8ms'dir -
gerçi broşürdeki bilginin (24 msn) eski olduğunu; yeni üretilen fabrika çıkışlarında 18 msn'ye düşürüldüğünü duydum ama sağlıklı ve resmi bilgi (beko servis ve satıcılarından) alamadım. -
merhaba 18 yada 24 fark etmez...mutlaka 8 ms olması gerekir... -
Değerli arkadaşım tepki süresi ne kadar az olursa o kadar iyi mesela samsungun plazma tv modellerinin menu girişinde oyun modu seçildiği taktirde tepki süresini düşürüyor böylece oyun delisi olan arkadaşlarımıza ki bunlardan biride bendim neyseki uykusuz geceler bitti mükemmel bir performans sunuyor . Tepki süresi önemli ve bence 24 msn fazla. -
O HALDE BU UYARILARINIZ BENİ PHILIPS 32PF5321 ALMAYA YÖNLENDİRİYOR, BU MAKİNE İLE İLGİLİ ŞİKAYETİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZSIN, HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X