Şimdi Ara

VESTEL 49UD9400 TV KULLANICI DENEYİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar meraba vestel 49UD9400 4k tv alarak bende vestellendim :D bi kaç soru var kafamda bu tv nin ps4 performansı nasıldır acaba.filmlerde felan gayet iyi bir sony değil ama baya başarılı. laptopu hdmi girişinden 1280x720 çözünürlükte oyun modunda pes 2017 de gayet başarılı idi.fakat ps4 slim veya pro ne derece iyidir merak ediyorum.

• Panel nedir ips mi samsung va mı?

Smart performansı nasıl? Uydu yayınlarında görüntü nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim hd yayinlar iyi sd yayinlar orta derecede.smart konusu biraz karisik tv kumandasiyla youtube google la gezmek tam bi iskence interneti hizli ama imlec kumandayla zor kontrol ediyo.film performansida iyi 1080p film izledim gayet akıciydi

• 2017 vesteller samsung va panel

• Cevap için teşekkürler... 👍👍

• yokmu alan kullanan

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya.cihat.92

yokmu alan kullanan

Galiba pek tutulan model degil galiba. Bende yeni aldim bu modeli aldikdan sonra ado hocam ile gorusme sayesinde va panel oldugunu ogrendim. Tv de renkler biraz soluk gibi diger odada plazma kullaniyordum. Daha canli renkler olur diyordum ama malesef va panelde daha soluk renkler. Ayarlardan aciyorum tatmin edici olmuyor yine. Tvde koselerde isik sizmasi var servis cagiricam bakalim. Renk konusunda sizde sikayetcimisimiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Vestel QLED TV iyi midir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaLed

quote:

yokmu alan kullanan

Galiba pek tutulan model degil galiba. Bende yeni aldim bu modeli aldikdan sonra ado hocam ile gorusme sayesinde va panel oldugunu ogrendim. Tv de renkler biraz soluk gibi diger odada plazma kullaniyordum. Daha canli renkler olur diyordum ama malesef va panelde daha soluk renkler. Ayarlardan aciyorum tatmin edici olmuyor yine. Tvde koselerde isik sizmasi var servis cagiricam bakalim. Renk konusunda sizde sikayetcimisimiz

renk konusunda bnde pek tatmin olmadim. bide karanlık ortamda kanal gecislerinde ekran 2 3 saniye karariyo ya hani iste o zman bulutlanma oluyo ekranda ama goruntu gelince bi sıkıntı yok.dinamik yaptım ekranı bi kac ayar v.s gozde alıstı artık kullanıyorum oyle bi sony lg degil tabiki ama bu paralara bnce iyi bi urun 3 yıl garantili olması bi artı bnce.

• Goz alismasinida eklersek dediginiz dogru :) bende ayni sekilde dinamik kullaniyorum. Teledunya oldugu icin kanal gecislerini pek test edemedim diyebilirim. Renk konusuna gelicek olursak dikkatimi ceken yayindan yayina fark oldugunu gordum. Fiyat konusuna hic birsey demeye hakkim yok fiyatina gore cok guzel bir cihaz. En son cikan cekirdek yazilimi yukledikden sonra smart ozelliginde performans artisi oldu isterseniz bi deneyin derim. Dinamikden sonra hangi ayarlarda kullaniyorsunuz acaba tv'yi

• quote:

Goz alismasinida eklersek dediginiz dogru :) bende ayni sekilde dinamik kullaniyorum. Teledunya oldugu icin kanal gecislerini pek test edemedim diyebilirim. Renk konusuna gelicek olursak dikkatimi ceken yayindan yayina fark oldugunu gordum. Fiyat konusuna hic birsey demeye hakkim yok fiyatina gore cok guzel bir cihaz. En son cikan cekirdek yazilimi yukledikden sonra smart ozelliginde performans artisi oldu isterseniz bi deneyin derim. Dinamikden sonra hangi ayarlarda kullaniyorsunuz acaba tv'yi

cekirdek yazılımi nasil yukleriz garanti v.s bozmaz herhalde.

dinamik

parlaklik 50

renk 70

keskinlik 50

kontrast orta

renk tipi bazen normal bazen soğuk(maçlarda) yapiyorum

film algilayici yüksek

gürultü azaltma kapalı

ekran tipi otomatik

• birde ben laptopu hdmi ile bagladim pes 17 yi 1280×720de oynadim goruntu fena degildi ama. bi ps3 bi ps4 nasıl olur cok merak ediyorum

• quote:

quote:

Goz alismasinida eklersek dediginiz dogru :) bende ayni sekilde dinamik kullaniyorum. Teledunya oldugu icin kanal gecislerini pek test edemedim diyebilirim. Renk konusuna gelicek olursak dikkatimi ceken yayindan yayina fark oldugunu gordum. Fiyat konusuna hic birsey demeye hakkim yok fiyatina gore cok guzel bir cihaz. En son cikan cekirdek yazilimi yukledikden sonra smart ozelliginde performans artisi oldu isterseniz bi deneyin derim. Dinamikden sonra hangi ayarlarda kullaniyorsunuz acaba tv'yi

dinamik

parlaklik 50

renk 70

keskinlik 50

kontrast orta

film algilayici yüksek

gürultü azaltma kapalı

ekran tipi otomatik

Vestel'in kendi çekirdek yazılımları olduğu sürece bozulmaz.Ado hocam'da saten vestel'in kendi yazılımları veriyor.Hocam ben genelde smart tv uygulamaları olsun internet üzerinden flim youtube v.s gibi kullandığım için ps performansını pek bilemicem.Ama kağıt üzerinde yazan smr hızı biraz yüksek olduğundan akıcı gösterir diye düşünüyorum. Onun dışında tv güzel ben bundan önce plazma kullanıyordum alışması biraz zor oldu diyebilirim :) Alışdıkdan sonra göze gayet güzel geliyor.Bu arada bende;

dinamik
    parlaklık:60
    renk:75
    keskinlik:55
    kullanıyorum bu şekilde alişdım. Tv ekran ayarları dinamikde gerçekden çok güzel görüntü veriyor. Acaba vestel'in smart tv'sine smart klavye uyumlumudur fikriniz varmı bu konuda.

• google play den vestel smart center programini indir telefona ordan kalvye mouse olarak kullaniliyo telefon.mouse kullanmayi laptoptaki touch pad olayi gibi dusun.kendi tv kumandasindan kat be kat daha basarili ve kullanisli

• birde benim tv yazilimi. v.2.40.14.0 guncellemeleri denwtleyince yeni guncelleme bulamadi diyo.siz cekirdek guncellemesi yapinca smart dışında baska iyilestirme varmi

• quote:

2017 vesteller samsung va panel

Böyle bir genelleme yok, 10 larca IPS panelli 2017 model var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 5 Kasım 2017; 23:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

quote:

2017 vesteller samsung va panel

Böyle bir genelleme yok, 10 larca IPS panelli 2017 model var.

peki benim tv me bakabilirmisiniz va mı ips mi diye.gerci va diye hissediyorum ama

PNL:23369766

VPAZ:20273408

• ado hocam sizin cekirdek yazilim konunuza goz attim bnm tv mb120 anakartlı olan.cekirdek yazilimi yuklersem goruntude herhangi bir + sı olurmu veya herhangi bi ozellik gelir mi

• kaya.cihat.92 K kullanıcısına yanıt
    imzamdaki mailime seri no yollarsanız bakarız. diğer sorunuza da cevap yazarım kontrol sonrası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

imzamdaki mailime seri no yollarsanız bakarız. diğer sorunuza da cevap yazarım kontrol sonrası

mail adresiniz gozukmuyo hocam

• quote:

quote:

quote:

dinamik

parlaklik 50

renk 70

keskinlik 50

kontrast orta

film algilayici yüksek

gürultü azaltma kapalı

ekran tipi otomatik

Vestel'in kendi çekirdek yazılımları olduğu sürece bozulmaz.Ado hocam'da saten vestel'in kendi yazılımları veriyor.Hocam ben genelde smart tv uygulamaları olsun internet üzerinden flim youtube v.s gibi kullandığım için ps performansını pek bilemicem.Ama kağıt üzerinde yazan smr hızı biraz yüksek olduğundan akıcı gösterir diye düşünüyorum. Onun dışında tv güzel ben bundan önce plazma kullanıyordum alışması biraz zor oldu diyebilirim :) Alışdıkdan sonra göze gayet güzel geliyor.Bu arada bende;

dinamik
    parlaklık:60
    renk:75
    keskinlik:55
    kullanıyorum bu şekilde alişdım. Tv ekran ayarları dinamikde gerçekden çok güzel görüntü veriyor. Acaba vestel'in smart tv'sine smart klavye uyumlumudur fikriniz varmı bu konuda.

kardeş tv ye ps3 ps4 v.s konsol bağladin mi hic

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.