Bildirim
Beko-İnverter Mono Split 7785 D Klima
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben gerçekten anlayamıyorum bu beko ve arçelikteki insanların üstelemesini yaw adam 3.000 liraya klima ypamış 12.000 lik millet gidip alıyor yaw mitsubisih o kadar pahalı değil bilimyoum gerçekten arkadşaım o aldıın paraya mitsubishi alırsın gerçek klima. -
Beko-Arçelik mi büyük Mitsubishi sende be yahu eina,Türkiye de iki büyük ne yaparsa doğru yapar anlayışı değişmiyecek galiba.Biz halk olarak boyanıp boyanıp satılan eş... seviyoruz arkadaş.Janjanlı olsun,ver gazı reklamı!!! işte en güzel mal budur.
quote:
Orijinalden alıntı: eina
ben gerçekten anlayamıyorum bu beko ve arçelikteki insanların üstelemesini yaw adam 3.000 liraya klima ypamış 12.000 lik millet gidip alıyor yaw mitsubisih o kadar pahalı değil bilimyoum gerçekten arkadşaım o aldıın paraya mitsubishi alırsın gerçek klima.
-
Arkadaşlar bir dakika...
Ben de bir beko kullanıcısı olarak özellikle fan sesinden çok şikayetçiyim.
Az önce arçeliğin sitesine girdim yeni model inverter klimasının özelliklerine baktım.
6 ayrı fan hızı özelliği (uyku modunda 19db ses oranı), ortamdaki kişiyi ve kişinin vucud ısısını takip edip ona göre ayarlama yapma gibi acaip özellikler eklemişler klimaya...
Eğer gerçekten ses sorununu çözmüşler ve de söyledikleri kadar ekonomik bir klima yapmışlar ise mıtsubishi'den neden kötü olsun ki...
Sonuçta sağlamlık ve servis sorunu olmayan cihazlar. -
sizler hakiki ve öz japon alın türkiyede japonun adresi belli -
Hepsiburada'da LG BEKO 7685D 12.000 BTU/h Inverter klimanın özellikleri aşağıdaki gibi:
# Tipi :Monosplit
# Plasma Özelliği :Neo Dual Plasma
# Isıtma Kapasitesi (Btu/h) :15600
# A Enerji Seviyesi :Var
# Isıtma Tipi :Heat-pump
# Soğutmadaki Enerji Verim Oranı (Btu/W.h) :12,37
# Isıtmadaki Enerji Verim Oranı (Btu/w.h) :13
# Ses Seviyesi - iç Ünite (dBA) :26
# Ses Seviyesi - Dış Ünite (dBA) :47
# Özel Dijital Gösterge :Var
# Otomatik iç Ünite Kurutma Fonksiyonu :Var
# Bio Aktif Karbon Filtre :Yok
# Korozyona Dayanıklı Gold Fin Dış Ünite :Var
# Elektrik Kesintilerinden Sonra Tekrar Çalışma :Var
# Sağlıklı Nem Alma :Var
# Otomatik Sıcaklık Kontrolü :Var
# Akıllı Çalışma Sistemi :Var
# Uyku Modu ( Sleep Mode ) :Var
# Yıkanabilir Anti-bakteri Filtresi :Var
# Çoklu Programlama Özelliği ( Timer ) :24 Saat
# Doğal Rüzgar Etkili Hava Sirkülasyonu (Chaos Swing ) :Var
# Otomatik 4 Yönlü Hava Yönlendirme :Var
# Buz Çözme ( Defrost ) Özelliği :Var
# Fan Hızı Kademesi :3
# Uzaktan Kumanda :Var
# iç Ünite (GxYxD) mm :915x280x175
# Dış Ünite (GxYxD) mm :770x540x245
http://www.hepsiburada.com/lg-beko-lgbke-7685d-12.000-btuh-duvar-tipi-split-klimaartcool-mirror-inverter-serisi/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evbekolg7685mirror
Fiyat: 1.540,69 TL (peşin)
Kağıt üzerinde iyi gözüküyor. 26 db ses var. Yalnız, hangi gazı kullandığı, EER ve COP oranları yazmıyor.
Buradaki bilgilerden hesaplayabilrmiyiz acaba. Özellikle COP değeri kaç acaba?
Tabiki gönül Mitsubishi ister ama bu ürün de iyi gözüküyor.
Eleştirilerinizi bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taysah -- 20 Eylül 2009; 23:51:47 >
-
mrb.lar fan sesinden şikayetçi olan arkadaş için önerim olacaktı sakın şöyle hissetmeyin bu ses normaldir diye normal degildir ve arcelik bekonun karşılaştıgı en buyuk problemdir nedenine gelince bu fanlar çin-kore gibi ulkelerden getirilir kalitelerinde problem yoktur kaliteleri denetlenir ama maalesef buyuk oranda taşıma esnasında fanlar daki ince ayar bozulur buda sese yol açar çekinmeyin garantiniz varsa serviste ısrar edin onlar bu normaldir falan gibi abuk sabuk seyler soyler normal degildir bu kadar ayrıntılı nerden biliyosunuz derseniz orası bende kalsın onun dısında arcelik-beko klimada iyi modellerinde fark yoktur sekil ve bir kac ozellik dısında tamamiiyle LG teknolojisidir yani aldıgınız LG nin turkiyedeki ucuz iscilik ve maliyet karsiligidir yani iyi klimalardır ama ses hala cozulemedi cozmenin yatırımı yuksek goze alınamıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X