Şimdi Ara

Arkadaşlar Daikin Shira orta sınıf bir klimamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
17.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam alacağım klimaya karar vermiştim. Ama kafam yine karıştı. Daikin shira modelini(18000 btu) almaya karar vermiştim. daikin serviside shira serisini tavsiye etmişti.

http://www.daikinturkiye.com/category/urunler-eviniz-icin-isitma-ve-sogutma-duvar-tipi-klimalar-tek-oda-icin-shira-ftxs-k-serisi

Fakat daikinin sitesini kurcalarken shiraya göre çok daha pahalı , değişik özelliği olan cihazların olduğunu gördüm. emura ve ururu sarara modelleri daha çok özelliğe sahip gibi geldi. Lütfen yardım edin. Kafayı yiyecem.

2. alternatifimim mitsubishi electric delux modeli. Fakat o pahalı olmasına rağmen bazı basit özellikler yok( sağa sola salınım yapmıyor mesela)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşlar, Daikin Shira Orta Sınıf Klima Hakkında

Daikin Shira, orta sınıf klima pazarında popüler bir seçenektir. İki ana serisiyle bilinir: Shira Plus ve Shira Eco.

Daikin Shira Plus

• Enerji Verimliliği: Yüksek enerji tasarruflu modelleri ile düşük elektrik faturalarına yardımcı olur.
    • Güçlü Soğutma ve Isıtma: Etkili soğutma ve ısıtma için güçlü kompresöre sahiptir.
    • Kullanıcı Dostu Özellikler: Uzaktan kumanda, zamanlayıcı ve otomatik temizleme gibi kullanımı kolay özellikleri sunar.
    • Olumlu Yorumlar: Çoğu kullanıcı, Shira Plus klimalarının soğutma performansını ve dayanıklılığını övmektedir.

Daikin Shira Eco

• Çevre Dostu: Çevre dostu soğutucu akışkan kullanır ve enerji tasarruflu teknolojilere sahiptir.
    • Sessiz Çalışma: Düşük gürültü seviyeleri ile huzurlu bir iç ortam sağlar.
    • Kompakt Tasarım: Küçük alanlar için ideal olan kompakt tasarıma sahiptir.
    • Uygun Fiyat: Eco serisi, ekonomik fiyatıyla orta sınıf alıcılara hitap eder.

Daikin Shira klimalar hakkında karar verirken, soğutma veya ısıtma ihtiyaçlarınızı, enerji verimliliğini ve fiyat aralığınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Shira Plus serisi, daha güçlü soğutma ve daha gelişmiş özellikler arayanlar için önerilirken, Shira Eco serisi, bütçe dostu ve çevre bilincine sahip bir seçenektir.

Her iki seri de olumlu kullanıcı yorumları almıştır, bu da Daikin Shira'nın orta sınıf klimalar için güvenilir bir seçenek olduğunu göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bana göre daıkın G serisinden başlar gerisi hikaye.
  • Emura ve ururu sarara en iyi modelleri daikin in.shira nın altındakiler çinde fason üretim diye okudum forumda daha önce.arkadaşlar daikin shira ftxs 42 modelini almayı düşünüyorum. Kullanan ya da fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • zfr20 Z kullanıcısına yanıt
    Shira alt sınıf falan değil. Shiranın teknik özellikleri emuradan daha iyi. emura görüntüde ve filtrelemede ön plana çıkıyor
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Ben daikin shira 42 yani 14000 btu modelini aldım fakat servis daha kurulumu yapmadı yapınca bilgilendiririm fakat umarım geç olmaz , yorumlardan okuduğun kadarıyla ve servisten bilgilendirildiğim kadarıyla 35 m2 kadar yeterli .. umarım en iyi tercihi yaparsınız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvellousant07

Ben daikin shira 42 yani 14000 btu modelini aldım fakat servis daha kurulumu yapmadı yapınca bilgilendiririm fakat umarım geç olmaz , yorumlardan okuduğun kadarıyla ve servisten bilgilendirildiğim kadarıyla 35 m2 kadar yeterli .. umarım en iyi tercihi yaparsınız ..

Yorumları Bekliyoruz özellikle kışın ısınma ile ilgili yorumları
  • tmac48 T kullanıcısına yanıt
    ben 1 aydır kullanıyorum.oldukça memnunum.gram şüphe kalmadı.zaten takılıp çalışmaya başladığı anda anlıyorsun ne kadar doğru tercih olduğunu.ayrıca diğer 2 bahsedilen modelden ururu sarara hava temizlme olayı yüzünden o kadar pahalı.diğer modelde tasarım ödülü falan var.shira nın verimlilik değerleri ikisindende yüksek.1 aydır 12 saat ortalama ile çalışıyor.fatura gelince paylaşırım.ama soğutma çok başarılı.
  • Sanshô dayû S kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskozz

ben 1 aydır kullanıyorum.oldukça memnunum.gram şüphe kalmadı.zaten takılıp çalışmaya başladığı anda anlıyorsun ne kadar doğru tercih olduğunu.ayrıca diğer 2 bahsedilen modelden ururu sarara hava temizlme olayı yüzünden o kadar pahalı.diğer modelde tasarım ödülü falan var.shira nın verimlilik değerleri ikisindende yüksek.1 aydır 12 saat ortalama ile çalışıyor.fatura gelince paylaşırım.ama soğutma çok başarılı.

Faturayı bekliyoruz😊
  • Arkadaşlar ,

Bende 38 m2 salonum için dün Daikin bayii ile görüştüm. 18000 btu'luk klima önerdiler ve ekonomik anlamda düşündüğüm için de Zhara modelini alabilirsiniz dediler.

18600 btu'luk Zhara modeli : 3000 TL / 9 Taksit
    18600 btu'luk Mira modeli : 3350 TL / 9 Taksit
    18100 btu'luk Shira modeli : 4700 TL / 9 Taksit

Eğer 17100 btu'luk Shira modeli kapasite olarak yeterli gelirse o da 3750 TL / 9 Taksit.

Ama kafam karıştı yazılanları okuyunca. Çünkü ben Zhara yada Mira modelinden birini düşünürken bazı arkadaşlar Shira modelinden aşağı Daikin alınmaz demişler. Öyle olunca Shira'ya bakıyorum , onda da 17100 btu'luk modele ulaşılabilirim bütçe açısından.

Acaba bir de Mitsubishi Electric ile görüşüp bir de onlardan fikir alsam mı ? Nedir benim bu iki firmada ; 38 m2'lik salonumda kullanacağım modeller ? Özellikle de Mitsubishi Elektric markasında alternatiflerim neler bu fiyatlarda ?

Selamlar...

Papirus

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Shira alamayacaksan ME SF 50 serisine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Shira alamayacaksan ME SF 50 serisine bak.
    Biz sistem odası için Shira aldık. Çok memnun kaldık. 3 aydır sorunsuz çalışıyor.
  • Fatura daha gelmedi sanırım
  • Kullana arkadaslar shira icin yorum bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussi47

Kullana arkadaslar shira icin yorum bekliyoruz
    Daıkın alacaksanız emura yada ururu sarara.
    Yoksa
    Direk Haier Nebula ve üstü.
    ME krigamine bile Haier Nebula dan daha sesli yüksek fan sesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

Yoksa

Shira yı niye harcadınız ki?

Shira ve üstü daikinin kendi ürettiği modellerdir, shiranın altındaki modeller farklı üreticiye ürettirilen daikin markası basılan klimalardır.

Emura ve ururu modelinin sezonsal verimlilik değerleri shiradan daha düşüktür bu arada, bahsettiğiniz modellerde tasarım daha farklı, ekstra özellikler var, mesela dışardaki temiz havayı içeri aktarma v.s gibi. Gereği var mı yok mu orası tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Haziran 2015; 13:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

Yoksa

Shira yı niye harcadınız ki?

Shira ve üstü daikinin kendi ürettiği modellerdir, shiranın altındaki modeller farklı üreticiye ürettirilen daikin markası basılan klimalardır.

Emura ve ururu modelinin sezonsal verimlilik değerleri shiradan daha düşüktür bu arada, bahsettiğiniz modellerde ekstra özellikler vardır, mesela dışardaki temiz havayı içeri aktarma v.s gibi. Gereği var mı yok mu orası tartışılır.

Başlıktaki soru nedir arkadaşım ?

Shira orta sınıf bir klimamı, evet orta sınıf bir klima zaten altındakilere klima bile demem.

Bahsettiğim klimaların sadece birinde havayı tazeleme özelliği var oda ururu sarara gerisinde yok.

O SEER - SCOP fazla takılmayın elimde 15 yıllık daıkın klima var E sınıfı A+++ ile arasında 7 - 8 tl aylık fark ediyor.

Marka ve model iyi olsun yeterli.

• Shirayı kullanan arkadaslar varsa yorum yapabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussi47

Shirayı kullanan arkadaslar varsa yorum yapabilirler mi?

Ne yorumu gerek yok gözünü kapat al daikinin alt modelini kullanıyorum super dusunme kampanyali ise fiyat performans iyise al
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.