Şimdi Ara

Yeni Ferroli kombileri nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni taşınacagım daire ye müteahhit Ferroli kombi almış , Sanica alacağım demişti , Sanica istemem demiştim , Ferroli almış , ferroli nasıl bir kombidir bilgisi olan arkadaşların bilgi vermesini rica ederim , 2 çocuk var ,
    sıkıntılı bir kombi ise taktırmadan başka alacağım . kışın sıkıntı yaşamak istemiyorum .

• ferroli'nin sahibi 5 yıl önce italya'da öldü son yıllarda global pazarda sıkıntı yaşadılar

haliyle türkiye pazarı da etkilendi. cihazları güzel ama yedek parça,servis..vs bunları araştırın bölgenizde servisi var mı bakın derim

müteahhit ucuz kombi kovalıyorsa sanica java,warmhaus ewa,baymak lambert lpy,baymak dolcevita dpy

bu modelleri öneririm komponentleri kalitelidir. ve yerli üretimdir.sanica ve warmhaus'u 3500-3600 baymak ları 4000liraya bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

ferroli'nin sahibi 5 yıl önce italya'da öldü son yıllarda global pazarda sıkıntı yaşadılar

haliyle türkiye pazarı da etkilendi. cihazları güzel ama yedek parça,servis..vs bunları araştırın bölgenizde servisi var mı bakın derim

müteahhit ucuz kombi kovalıyorsa sanica java,warmhaus ewa,baymak lambert lpy,baymak dolcevita dpy

bu modelleri öneririm komponentleri kalitelidir. ve yerli üretimdir.sanica ve warmhaus'u 3500-3600 baymak ları 4000liraya bulur

Bugün takmışlar kombiyi , Ferroli divacondence d plus f 24 takmışlar , altında made in Turkey yazıyor , Türkiye'de üretildiğini yeni duydum , oda termostatı araştiyorum bu markaya göre bişey çıkmıyor , hiç içime sinmedi ama takıldı bir kere , biraz kullanır durumları toparlayinca degistiririm artık.

• buldozer85 B kullanıcısına yanıt

bu kombiyi kullandım. yarı yoğ, kronik sorunu yok.

piyasadaki her on-off oda termostatı uyar. mesela general'in kablosuz oda termostatları var mesela general ht300s set...gibi

• Teşekkür ederim, bi arıza çıkarsa sıkıntı zaten, Muşteri hizmetlerini aradım uyumlu termostat sormak için , 2 bayi numarası verdiler 2 side bayiliği bırakmış bunların haberi yok.
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şuanda kullandığım dd atromix kombim de migo oda termostati takili , migo ot yi tasinacagim evdeki Ferroli kombiye takabilir miyim.
  • buldozer85 B kullanıcısına yanıt

emin değilim migo on-off çalıştırıyorsa çalıştırabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ve Tesisat Öneri-eski-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.