|
Yeni Ferroli kombileri nasıl bilirsiniz
-
-
ferroli'nin sahibi 5 yıl önce italya'da öldü son yıllarda global pazarda sıkıntı yaşadılar
haliyle türkiye pazarı da etkilendi. cihazları güzel ama yedek parça,servis..vs bunları araştırın bölgenizde servisi var mı bakın derim
müteahhit ucuz kombi kovalıyorsa sanica java,warmhaus ewa,baymak lambert lpy,baymak dolcevita dpy
bu modelleri öneririm komponentleri kalitelidir. ve yerli üretimdir.sanica ve warmhaus'u 3500-3600 baymak ları 4000liraya bulur
-
Bugün takmışlar kombiyi , Ferroli divacondence d plus f 24 takmışlar , altında made in Turkey yazıyor , Türkiye'de üretildiğini yeni duydum , oda termostatı araştiyorum bu markaya göre bişey çıkmıyor , hiç içime sinmedi ama takıldı bir kere , biraz kullanır durumları toparlayinca degistiririm artık.quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationferroli'nin sahibi 5 yıl önce italya'da öldü son yıllarda global pazarda sıkıntı yaşadılar
haliyle türkiye pazarı da etkilendi. cihazları güzel ama yedek parça,servis..vs bunları araştırın bölgenizde servisi var mı bakın derim
müteahhit ucuz kombi kovalıyorsa sanica java,warmhaus ewa,baymak lambert lpy,baymak dolcevita dpy
bu modelleri öneririm komponentleri kalitelidir. ve yerli üretimdir.sanica ve warmhaus'u 3500-3600 baymak ları 4000liraya bulur
-
bu kombiyi kullandım. yarı yoğ, kronik sorunu yok.
piyasadaki her on-off oda termostatı uyar. mesela general'in kablosuz oda termostatları var mesela general ht300s set...gibi
-
Teşekkür ederim, bi arıza çıkarsa sıkıntı zaten, Muşteri hizmetlerini aradım uyumlu termostat sormak için , 2 bayi numarası verdiler 2 side bayiliği bırakmış bunların haberi yok. -
Hocam peki şuanda kullandığım dd atromix kombim de migo oda termostati takili , migo ot yi tasinacagim evdeki Ferroli kombiye takabilir miyim. -
emin değilim migo on-off çalıştırıyorsa çalıştırabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X