Şimdi Ara

Kombi sorunları ve yeni kombi önerisi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba 3 katlı evimde ferroli divacondens model 32 kW gücünde 10 yıllık kombimiz var, öncelikle bir kaç sorunum var onlardan bahsedeyim.
    1-Evdeki tüm peteklerin alt kısımları soğuk üst katlara çıktıkça soğuk olan kısmın oranı artıyor. Peteklerin havasını da aldım ancak sorunu çözemedim.
    2- Bazen basınç 1 in altına düşüp kombi arızaya geçiyor çok az su verip 1-2 aralığına getiriyorum 10 dk sonra baktığımda basıncın 2-3 arasında bazen daha fazla görüyorum.
    3- Sıcak su kullanırken bazen su aniden soğuyor suyu kapatıp az bekleyince tekrar sıcak su geliyor.
    Bu sorunlarla ilgili servis bir kaç kez geldi kombinin birçok parçası değişti ancak tam bir sonuç alamadık gene tekrarlıyor. Bu sorunlar bu çözülebilir mi, çözülemezse yeni kombi mi almalı başka çözüm yöntemi varmıdır yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

• Ferrolinin pompa güçleri düşük olur, birde 3 katlı diyorsan bu şekilde zaten olmaz, pompa güçlendirilecek yada ek pompa takılacak

• Peki kombiyi mi değiştirmeyi önerirsiniz yoksa ayrı pompalar oluyor sanırım o tArz bir pompa taksam sorunlarımı giderir mi
  • Plakalı eşnajör ve genleşme tankına bakıldımı? Genleşme tankında eksik veya fazla hava olması basıncı arttırabilir. Plakalı eşanjörde delik varsa yine basınç artar.

• Son zamanlarda peteklerin alt kısmı ısınmama arızası oluştu ise muhtemelen petekleriniz kirli dir.

basıncın yükselmesi sorunu basınç tankı havası olmamasından kaynaklanır.

sıcaksu bir sıcak bir soğuk olması da plaka eşanjörü kirli olmasından kaynaklanır.

izmir kombi servisi yıllardır deneyimli ekibi ile hizmet vermektedir

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Hocam Ferroli türkiyeden çekilmedimi bilginiz varmı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ve Tesisat Öneri-eski-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.