Şimdi Ara

Arkadaşlar Daikin Shira orta sınıf bir klimamı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
17.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

O SEER - SCOP fazla takılmayın elimde 15 yıllık daıkın klima var E sınıfı A+++ ile arasında 7 - 8 tl aylık fark ediyor.

Marka ve model iyi olsun yeterli.

Bu yazdığında ciddi misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

O SEER - SCOP fazla takılmayın elimde 15 yıllık daıkın klima var E sınıfı A+++ ile arasında 7 - 8 tl aylık fark ediyor.

Marka ve model iyi olsun yeterli.

Bu yazdığında ciddi misin ?

Tabii 40 yıldır klima kullanıyorum.
    Şu an Daıkın klimam E sınıfı şimdiki çoğu A++ taş çıkarır her konuda.
    Kendinizde test edin eğer olanağınız varsa.
    Yanlış anımsamıyorsam mbirol beyde arada uçurum olmadığını söylemişti.
    Ben bu gün klima alacak olam asla A++++++ bakmam marka model bazında iyi olsun yeterli.
  • E sınıfı ile A+ sınıfı arasında sarfiyat olarak eskilerin deyimi ile atla deve yok.
    ME mağaza önüne şunu yazmış eski teknoloji ürün kullanmayın.
    Böyle bir algı yaratılarak insanlar yeni ürün almaya itiliyor, hiç gerek yok elinde çalışan kaliteli E sınıf kliman varsa.
    Aylık fark atıyorum 10 tl ancak ya olur ya olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylin-Simans

E sınıfı ile A+ sınıfı arasında sarfiyat olarak eskilerin deyimi ile atla deve yok.
    Böyle bir algı yaratılarak insanlar yeni ürün almaya itiliyor, hiç gerek yok elinde çalışan kaliteli E sınıf kliman varsa.

Komik yorumlar geliyor, 10 lira fark var mış neye göre ulaştınız bu veriye?

Bakın size yaşanmış birşeyden bahsedeyim, aile hekimimizin olduğu sağlık ocağının karşısında yan yana 2 tane eczane var, ikisindende sık sık ilaç alırız, sahipleriyle muhabbettimiz var. Mersindeyiz yazın oldukça sıcak, bu bahsettiğimiz eczanelerdede ilaçların serin kalabilmesi için klimalar sürekli açık. A eczanesi 24 bin btu arçelik a sınıfı standart tip klima kullanıyor, b eczanesi ise me electricin 24 bin btu inverter klimasını kullanıyor. Eczanelerin ikiside nöbetçi olmadığı günlerde 10-11 saat açıklar ve klimalarıda hergün 10-11 saat açık, nöbetçi oldukları günlerde 24 saat açık, 2 eczaneninde 1 ay içindeki nöbet sayıları aynı.

Arçelik a sınıfı düz klima kullanan A eczanesine geçen sene ağustos ayında gelen fatura 400 tl, me inverter klima kullanan b eczanesine gelen fatura ise 250 tl. Klimayı hiç çalıştırmadığı zamanlarda gelen fatura 100 lira civarı.

Arada 150 tl civarı bir fark var, hadi bu farkın başka sebepleride olsun düz 100 tl diyin, hani nerde 5-10 liralık farklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Haziran 2015; 13:46:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

E sınıfı ile A+ sınıfı arasında sarfiyat olarak eskilerin deyimi ile atla deve yok.

Bakın size yaşanmış birşeyden bahsedeyim, aile hekimimizin olduğu sağlık ocağının karşısında yan yana 2 tane eczane var, ikisindende sık sık ilaç alırız, sahipleriyle muhabbettimiz var. Mersindeyiz yazın oldukça sıcak, bu bahsettiğimiz eczanelerdede ilaçların serin kalabilmesi için klimalar sürekli açık. A eczanesi 24 bin btu arçelik a sınıfı standart tip klima kullanıyor, b eczanesi ise me electricin 24 bin btu inverter klimasını kullanıyor. Eczanelerin ikiside nöbetçi olmadığı günlerde 10-11 saat açıklar ve klimalarıda hergün 10-11 saat açık, nöbetçi oldukları günlerde 24 saat açık, 2 eczaneninde 1 ay içindeki nöbet sayıları aynı.

Arçelik a sınıfı düz klima kullanan A eczanesine geçen sene ağustos ayında gelen fatura 400 tl, me inverter klima kullanan b eczanesine gelen fatura ise 250 tl. Klimayı hiç çalıştırmadığı zamanlarda gelen fatura 100 lira civarı.

Arada 150 tl civarı bir fark var, hadi bu farkın başka sebepleride olsun düz 100 tl diyin, hani nerde 5-10 liralık farklar?

Çok komik yorumlar geliyor.
    Ben benim klimamdan bahsettim onun bunun klimasından değil.
    :-):-):-):-):-)
    Ben evden bahsettim ikisinin ayrımında olmayan komik yorumlar.
    Her iki klimaya saat bağladım sonucu aldım.
    Ben klimadan bahsettim siz morçelik den tam komedi.
    Blockkk

• quote:

quote:

quote:

Çok komik yorumlar geliyor.
    Ben benim klimamdan bahsettim onun bunun klimasından değil.
    :-):-):-):-):-)
    Ben evden bahsettim ikisinin ayrımında olmayan komik yorumlar.
    Her iki klimaya saat bağladım sonucu aldım.
    Ben klimadan bahsettim siz morçelik den tam komedi.
    Blockkk

Yav he he, dikkat et klimayı sayaca bağlarken çarpılma, bunlar hep elektrik şokunun etkisi.

• Ben kendimden örnek vereyim evimde bebeğim olduğundan 1 adet 12000 BTU Aux marka On/Off klima ile normal elektrikli 1.8Kw lık ısıtıcı ile şubat 2015 ayi faturam 527 TL, klimanın çok elektrik tükettiğini bildiğimden günde 12 saat kapatıldı. Elektrikli ısıtıcı 07:00 - 22:00 arası hiç kapatılmadı.

Mart 2015 ayı elektrik faturam 12000 BTU Mitsubishi Electric Krigamine Zen ve normal elektrikli 1.8Kw lık ısıtıcı ile birlikte 248 TL süre olarak bu klimanın az tüketimine güvenerek günde 5-6 saat kapatıldı. Elektrikli ısıtıcı 07:00 - 22:00 arası hiç kapatılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 4 Haziran 2015; 15:21:41 >
  • quote:

Ben kendimden örnek vereyim evimde bebeğim olduğundan 1 adet 12000 BTU Aux marka On/Off klima ile normal elektrikli 1.8Kw lık ısıtıcı ile şubat 2015 ayi faturam 527 TL, klimanın çok elektrik tükettiğini bildiğimden günde 12 saat kapatıldı. Elektrikli ısıtıcı 07:00 - 22:00 arası hiç kapatılmadı.

Mart 2015 ayı elektrik faturam 12000 BTU Mitsubishi Electric Krigamine Zen ve normal elektrikli 1.8Kw lık ısıtıcı ile birlikte 248 TL süre olarak bu klimanın az tüketimine güvenerek günde 5-6 saat kapatıldı. Elektrikli ısıtıcı 07:00 - 22:00 arası hiç kapatılmadı.

Elektrikli ısıtıcıda olmasa demekki fatura baya düşük gelecekmiş, güzel bir örnek olmuş mesajınız. İnsanlar maalesef kendi malına laf söyletmek istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Haziran 2015; 15:31:53 >
  • Ben de örnek vereyim klimalardan fazla anlamam ama gene de örnek vereyim
    Mitsubishi Heavy klimamiz var 18 btu inverter.
    Salon 30 mt olmasi lazim salon mutfak birleşik. Salon hol ve diğer yatak odası açık sekilde kullandik. Günde ortalama 10 saat ayda 25 gün falan çalıştı. Kisin. Elektrik faturası 260 tl falandi. Elektrikli soba kullanilmadi. Ama termosifon da çalıştı bunun da etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 4 Haziran 2015; 17:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montajımız yapıldı bugün.

Gelmeden önce aradılar müsait misiniz diye.

Duvarları delerken elektrikli süpürge kullandılar, gayet temiz çalıştılar. Bakır boru kullandılar, 15 dakika vakum yaptılar. 3-4 dakikada odaynın sıcağını ciddi şekilde kırıyor, dış ünite tam devirde çalışmasına rağmen sessiz, devir düştükçe iyice sessizleşiyor.

Arkadaşlar Daikin Shira orta sınıf bir klimamı?

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • quote:

Hayırlı olsun

Teşekkürler
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Ustam hayırlı olsun kaç paraya aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Bir tanıdık aracılığıyla 15 taksit toplamda 4.100 liraya geldi.
  • quote:

quote:

blocckkkk
  • quote:

quote:

quote:

blocckkkk

Blokla blokla hiç durma seni gidi troll.
  • İnsan kendisini ve aldığı malı beğenmezse çatlar ölürmüş.
    Haierden çok çok alt kalite bir mal alıp herkese ooooo süper diye tavsiye etmek.:))))))))))))))))))))
  • quote:

İnsan kendisini ve aldığı malı beğenmezse çatlar ölürmüş.
    Haierden çok çok alt kalite bir mal alıp herkese ooooo süper diye tavsiye etmek.:))))))))))))))))))))

Saf mısın sen çocuğum, kime tavsiye vermişim, satın aldığım ürün hakkında mesaj yazmışım. Ağzımdan haier kötü daikin alın diye birşey mi çıkmış? Nerenle okuyorsun şu mesajları.

Kimin fanboy olduğu belli her konuda her mesajda ağzından haier düşmüyor, seni haier fanboyu. Hadi ikile.
  • quote:

• quote:

quote:

Sen eksiktin birde, kadro tamam oldu, hadi şimdi koşun diğer konulara haier ı gazlamaya devam. Belki halinize acırlarda 3-5 lira para gönderirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Haziran 2015; 2:47:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.