bakabilirsin ama unutma bunlara bakıpta ikisini de almaktan vazgeçme...unutma ki milyonlarca televizyon satıyorlar...yinede bence BEKO....
dostum kesinlikle beko derim.
SAMSUNG
ikiside aynı arkadaş fark yok başka markalara yönel
Dostum bence de başka markalara yönlen. Zaten philips, sony de 1000ytl civarı. Git magazalarda hepsinin görüntülerine yakından bak, Ortak anten genellikle problemli oluyor ve insanı yanıltabiliyor, beyendiğin TV leri tek tek dvd bağlat.
VESTEL GEÇEN YIL 12 MİLYON ADET TV SATTI. elbette her firmada olduğu kadar müşteri dönüşü oluyor. ama bende vestel veya beko yerliyi tercih edin her zaman....
quote:
Orjinalden alıntı: nasrettinhoca
10 yıdır beko kullanıyorum(55 ekran) tık yok görüntü süper tavsiye ederim
bırak beko yu vestel i philips,telefunken al fiyartlarıda aynı daha uzun ömürlü cihazlar
Bende Beko var tavsiye etmem, 4-5 sene önce belki 6 dır tam hatırlamıyorum ilk Flatler çıktığı zaman 1 milyar küsüre almıştım şimdi düşünün işte kimbilir o para kaç katı oldu neyse, 1 kere yenisiyle değişti ve yenilerine bakıyorum aynı tas aynı hamam farkı yok hatta benimki sanırım TOSHIBA nın üstüne Beko yazılmış versiyonu çünkü aynısını Toshiba satan bir yerde gördüm tıpatıp aynıydı.
SONY al kesinlikle SOny gibi kaliteli bir marka al...
TV alırken 100-200ytl nin hesabını yapmayın hergün baktığınız saatlerce başında durduğunuz şey, gözlerinize yazık. 100HZ ten başka birşey kesinlikle alma...
Bence bekleyip LCD tv de alabilirsin...
Arkadaşlar becoli arkadaşımız televizyonu almış ....tavsiyede bulunmamak lazım herhalde artık...
quote:
Orjinalden alıntı: _KaraBey_
SAMSUNG
bence de samsung
arkadaşlarım hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: becoli
arkadaşlar saolun yorumlarınız için gittim baktım gördüm hepsine tek tek DVD'de bağlattım ve kararımı verip