Şimdi Ara

Beko'mu Vestel'mi Bir fikir verin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 72 ekran tv alacağım sizce en iyisi hangisi

ZETA 72 100 Hz PIP - Vestel 1.080,00 ytl

F-772 VDNX 100 Hz PIP Flat Silver (Sehpalı) - Beko 1.190,00 ytl

yada bunları boşverip

F-772 VDX PIP Flat Silver (Sehpalı) 50hz Beok'mu 960,00 ytl

alsam

lütfen sizce en iyisi hangisi ve hangisini almamı tavsiye edersiniz.

• Bence beko daha iyidir...F-772 VDNX 100 Hz PIP Flat Silver (Sehpalı) - Beko 1.190,00 ytl dediğin cihaz aralarında en iyi olanı...
  • 10 yıdır beko kullanıyorum(55 ekran) tık yok görüntü süper tavsiye ederim

Yinede vestel televizyonlar için aşağıdaki linke

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=263,370&level=3&id=370&fno=27

Beko televizyonlar için

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=263,370&level=3&id=370&fno=105

bakabilirsin ama unutma bunlara bakıpta ikisini de almaktan vazgeçme...unutma ki milyonlarca televizyon satıyorlar...yinede bence BEKO....

• dostum kesinlikle beko derim.
  • SAMSUNG
  • ikiside aynı arkadaş fark yok başka markalara yönel
  • Dostum bence de başka markalara yönlen. Zaten philips, sony de 1000ytl civarı. Git magazalarda hepsinin görüntülerine yakından bak, Ortak anten genellikle problemli oluyor ve insanı yanıltabiliyor, beyendiğin TV leri tek tek dvd bağlat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VESTEL GEÇEN YIL 12 MİLYON ADET TV SATTI. elbette her firmada olduğu kadar müşteri dönüşü oluyor. ama bende vestel veya beko yerliyi tercih edin her zaman....

quote:

Orjinalden alıntı: nasrettinhoca

10 yıdır beko kullanıyorum(55 ekran) tık yok görüntü süper tavsiye ederim

Yinede vestel televizyonlar için aşağıdaki linke

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=263,370&level=3&id=370&fno=27

Beko televizyonlar için

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=263,370&level=3&id=370&fno=105

bakabilirsin ama unutma bunlara bakıpta ikisini de almaktan vazgeçme...unutma ki milyonlarca televizyon satıyorlar...yinede bence BEKO....

• arkadaşlar saolun yorumlarınız için gittim baktım gördüm hepsine tek tek DVD'de bağlattım ve kararımı verip

aldım inşallah pişman olmam
  • bırak beko yu vestel i philips,telefunken al fiyartlarıda aynı daha uzun ömürlü cihazlar
  • Bende Beko var tavsiye etmem, 4-5 sene önce belki 6 dır tam hatırlamıyorum ilk Flatler çıktığı zaman 1 milyar küsüre almıştım şimdi düşünün işte kimbilir o para kaç katı oldu neyse, 1 kere yenisiyle değişti ve yenilerine bakıyorum aynı tas aynı hamam farkı yok hatta benimki sanırım TOSHIBA nın üstüne Beko yazılmış versiyonu çünkü aynısını Toshiba satan bir yerde gördüm tıpatıp aynıydı.

SONY al kesinlikle SOny gibi kaliteli bir marka al...

TV alırken 100-200ytl nin hesabını yapmayın hergün baktığınız saatlerce başında durduğunuz şey, gözlerinize yazık. 100HZ ten başka birşey kesinlikle alma...

Bence bekleyip LCD tv de alabilirsin...

• Arkadaşlar becoli arkadaşımız televizyonu almış ....tavsiyede bulunmamak lazım herhalde artık...

• quote:

Orjinalden alıntı: _KaraBey_

SAMSUNG

bence de samsung
  • arkadaşlarım hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: becoli

arkadaşlar saolun yorumlarınız için gittim baktım gördüm hepsine tek tek DVD'de bağlattım ve kararımı verip

aldım inşallah pişman olmam

güle güle kullan ama bence iyi etmedin.
  • vaa vestel alsaydın daha iyi olurdu ama neyse güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.