Şimdi Ara

Beko NFD 7281 Derin Dondurucu Uyarı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEKO 7281 NFD Derin Dondurucu kullanıyoruz geçen kışlık malzemeleri yerleştirdikten sonra linkteki gibi yanıp sönen sıcaklık uyarısı iki gündür yanıyor. Soğutmada ve malzemelerde de erime gibi bir sorun yok ilk yandığından beri. Bu uyarıyı nasıl düzeltirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dondurucu içindeki ısısı yükselmiş size yiyeceklerin donmama erime gibi ihtimallere karşı uyarı veriyor. Süper dondurma özelliği varsa onu açın yoksa soğutma ayarını en düşük dereceye alın -16 gibi rakamlardan ilerleyip -18 -20 gibi rakam sayıları yükseldikçe daha soğuk şekilde ayarlarsınız.

Ve mümkünse uyarı gidene kadar ısı kaybını engellemek açısından kapılarını açmayın kapılarını uzun süre açık tutmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Dondurucu içindeki ısısı yükselmiş size yiyeceklerin donmama erime gibi ihtimallere karşı uyarı veriyor. Süper dondurma özelliği varsa onu açın yoksa soğutma ayarını en düşük dereceye alın -16 gibi rakamlardan ilerleyip -18 -20 gibi rakam sayıları yükseldikçe daha soğuk şekilde ayarlarsınız.

Ve mümkünse uyarı gidene kadar ısı kaybını engellemek açısından kapılarını açmayın kapılarını uzun süre açık tutmayın.
    Dünden beri böyle düzelmedi. -22 yaptım hızlı dondurmayı açtım 8 saat kapısını açmadım ama halen bu uyarı yanıyor. Sanırım uyarıyı sıfırlamak gerekecek. Çünkü dolabı açıp kontrol ettiğimde tüm ürünler donmuş, olması gereken gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Dünden beri böyle düzelmedi. -22 yaptım hızlı dondurmayı açtım 8 saat kapısını açmadım ama halen bu uyarı yanıyor. Sanırım uyarıyı sıfırlamak gerekecek. Çünkü dolabı açıp kontrol ettiğimde tüm ürünler donmuş, olması gereken gibi.

Ürünler donmuş olabilir ama dondurucunuzun iç sıcaklığı ayarlanan sıcaklık ile yüksek fark olduğu için uyarı vermesi normal. Bir kaç gün daha böyle bekleyin uyarı gitmezse iç sıcaklığını -18 dereceye yükseltin yine uyarı verirse çözüm yolu ararız ama yiyecekler donmuşsa en büyük risk atlatılmış demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 19 Eylül 2018; 2:02:14 >
  • quote:

quote:

Ürünler donmuş olabilir ama dondurucunuzun iç sıcaklığı ayarlanan sıcaklık ile yüksek fark olduğu için uyarı vermesi normal. Bir kaç gün daha böyle bekleyin uyarı gitmezse iç sıcaklığını -18 dereceye yükseltin yine uyarı verirse çözüm yolu ararız ama yiyecekler donmuşsa en büyük risk atlatılmış demektir.

Alıntıları Göster
    Benim de en büyük korkum ürünlerin zarar görmesiydi Allahtan sorun olmadı o konuda. Ürünleri tekrar dizdim acaba hava akımını bozan birşey var mı diye. Aklim kalıyor orada hep. Inşallah geçer uyarı da :)

Teşekkürler hocam:)

• quote:

Benim de en büyük korkum ürünlerin zarar görmesiydi Allahtan sorun olmadı o konuda. Ürünleri tekrar dizdim acaba hava akımını bozan birşey var mı diye. Aklim kalıyor orada hep. Inşallah geçer uyarı da :)

Ürünler zaten soğumuş sadece biraz zaman içerisinde de dondurucunuzun sıcaklığı normale dönecektir. O zaman uyarı da vermez.

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için:) düzelir kisa zamanda o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG dondurucu kısmı soğutmuyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ürünler zaten soğumuş sadece biraz zaman içerisinde de dondurucunuzun sıcaklığı normale dönecektir. O zaman uyarı da vermez.

Alıntıları Göster
    Sorun halen devam ediyor, bir arkadaş dolabın fişini sökün 24 saat kapıları açık kalsın dedi ama içindeki ürünlerim donmuş durumda ve başka bir dolaba şansım olmadığı için bu seçeneği deneyemiyorum. Beyni hatada kaldı cihazın sanırım.

Öneriniz ne olur bu durumdan sonra, ne yapabiliriz?

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Bu dolabın Arçelik marka beyaz renklisini kullanıyorum. Ekranın altındaki panelde hatayı silen tuş olması lazım, onu kullanarak sildiniz mi? Aynı durum benim de başıma gelmişti sigorta atmış açtığımda ekranda uyarı vardı bu tuşla silmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enarr

Bu dolabın Arçelik marka beyaz renklisini kullanıyorum. Ekranın altındaki panelde hatayı silen tuş olması lazım, onu kullanarak sildiniz mi? Aynı durum benim de başıma gelmişti sigorta atmış açtığımda ekranda uyarı vardı bu tuşla silmiştim.
    Kullanma klavuzana da baktım ama anlayamadim. Hata silmek için bir tuşa uzun filan mı basıyoruz, mümkünse fotoğraf atabilir misiniz?

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    aynısı kurban bayramında başımıza geldi .korktuk hatta.

https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-akilli-nfky-510x-buzdolabi-hic-durmuyor.2150/#post-44239
  • quote:

Kullanma klavuzana da baktım ama anlayamadim. Hata silmek için bir tuşa uzun filan mı basıyoruz, mümkünse fotoğraf atabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Sizin modelde zil işareti olan düğmeye 1 defa basılıyor olası lazım, bizimkinde o tuşta çizgi işareti var. Kılavuza baktım uyarıyı bu tuş siliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 24 Eylül 2018; 11:56:3 >
  • quote:

Sizin modelde zil işareti olan düğmeye 1 defa basılıyor olası lazım, bizimkinde o tuşta çizgi işareti var. Kılavuza baktım uyarıyı bu tuş siliyormuş.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bizdeki zil işaretine bir kac kere basmıştım olmamıştı daha doğrusu dokunmatik ekranı kilitleyen tuş ile yan yana olunca ikisine bir basıyormuşum sanırım ekran kilitleniyordu. Şimdi sizin mesajdan sonra bir kaç kere bastım düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

aynısı kurban bayramında başımıza geldi .korktuk hatta.

https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-akilli-nfky-510x-buzdolabi-hic-durmuyor.2150/#post-44239
    Biz de çok kortuk. Hani bozulsa 1 saat bile kullanamasam yanarım. İçindeki onca eşya bir yana onca emek var.

• quote:

Teşekkür ederim bizdeki zil işaretine bir kac kere basmıştım olmamıştı daha doğrusu dokunmatik ekranı kilitleyen tuş ile yan yana olunca ikisine bir basıyormuşum sanırım ekran kilitleniyordu. Şimdi sizin mesajdan sonra bir kaç kere bastım düzeldi

Alıntıları Göster
    Rica ederim. Aslında uyarı sistemi çok iyi, kaç saat kesinti olduğunu görebiliyorsunuz.

• quote:

Rica ederim. Aslında uyarı sistemi çok iyi, kaç saat kesinti olduğunu görebiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.