Şimdi Ara

BEKO RW-9000H 160GB SABİT DİSK DVD KAYDEDİCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, bir konuda danışmak istiyorum

Hepsiburada kampanya yapmış Beko 9000 DVD kaydedici indirime girmiş 149 TL

Bu ürün hakkında fikri olan var mı? Fiyat çok iyi ama iki gün sonra problem yaşamak istemiyorum. Cihaz hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi

BEKO RW-9000H 160GB

• Arkadaşım cihazın divx performansı vasat sayılabilinir,çünkü kullanılan cipten dolayı.Ama ağırlıklı olarak tv veya uydudan kayıt yapacaksan yada video kamera görüntülerini HDD ye alıp dvd ye yazacaksan bu fiyata göre kaçırılmaz.Video görüntülerinde sahne silme ,birleştirme ,kopyalama,yazma gibi fonksiyonları UK ile çok kolayca yapıyorsun.Cihaz tv ye bağlandığında hiçbir proğramı kaçırma şansın yok,en çok kullandığım özelliği timeshift (zaman kaydırma).Bana göre tek dezavantajı dvd+r ve dvd+rw ye yazması.
  • Cihazın component çıkışı 576p veriyor. Görüntüde bu çıkıştan berbat. Diğer özellikleri iyi bu fiyata alınır yani...
  • Bu dvd kaydedici ile genellikle tv den kayıt yapacağım. Yapılan kayıtların kalitesi nasıl olur? Birde sanırım hdd ye kaydedileni pc ye almak için dvd rw ile alacaz usb girişi yok sanırım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulent26

Bu dvd kaydedici ile genellikle tv den kayıt yapacağım. Yapılan kayıtların kalitesi nasıl olur? Birde sanırım hdd ye kaydedileni pc ye almak için dvd rw ile alacaz usb girişi yok sanırım!

Mükemmel olur....USB yok
  • BSGÇK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurob -- 29 Mayıs 2009; 1:09:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurob

Arkadaşlar bilmediğiniz bir şeye bilmiyorum demek bu kadar zor mu? Bu cihaz adı üstünde HDD'ye kayıt özelliği de bulunan bir DVD kaydedici. Harici bir DVD kaydedici almanıza falan gerek yok. 149 TL fiyat, bu cihazı söküp parça parça satsanız (ya da alsanız) vereceğiniz rakamdan çok çok az. Bu cihazda 1 tunerli video alıcı, 1 DV capture girişi (ieee 1394) Region 2 özellikli dvd ve divx oynatıcı ve 160 gb HDD. Bunları tek tek alıp pcnize bağlarsanız ORTALAMA maliyeti (HDD 90 TL, TV TUNER 70-80 TL(UZAKTAN KUMANDALI), IEEE 1394 KARTI 25-40 TL, DVD KAYDEDİCİ 50 TL, ÇEŞİTLİ KABLOLAR 20-30 TL (ORTA KARAR ÜRÜNLER ALDIĞINIZDA)) Görüldüğü ortalama toplam fiyatı 280 TL'nin üstünde olan ve bunları pcnize taktığınızda ve pcinizi bu işler (tv capture) için kullandığınızda pcnizi istediğiniz gibi kullanmadığınızı da hesaba katarsanız bu tür bir standalone cihaz çok işinizi görür.
    Artı ve eksilerine gelince:
    Artılar: Markası Beko, yani servis köşe başında, Menüler yeterince hızlı ve anlaşılır, DV kamera sync, Bir çok giriş ve çıkış (2 scart, s-video, dv, rca, optik ses çıkışı (ucuz dvd playerların çoğunda bu yoktur), component çıkış, dvd rw desteği, 5 ayrı kayıt kalitesi, uzun dosya ismi (foto ve mp3 için) desteği, id3 tag desteği. Fanı bulunsa da çok sessiz. Ekranı için gece modu (dim), ekolayzer (tv sesi ayarlamak için çok faydalı oluyor eğer eski bir tvye sahipseniz) 16 ayrı kayıt (timer)

Eksiler: Kasa görünümü çok kaba. Ama düz olması (küçük bir ekran) kendini affetiriyor. Kötü kumanda tasarımı. Ok tuşları en az kullanılan tuşlar olmasına rağmen kocaman. Ama timelapse başta her işlemde play pause stop vb kullanılıyor olmasına rağmen bu tuşlar küçük. Timelapse önemli bir özellik olmasına rağmen sıradan küçük bir tuş yapılmış, timelapse'e geçerken 1 saniye kesinti oluyor, menüler yeterli ama bazı özellikleri daha geliştirilebilirmiş. Mevcut firmware'i 2006 tarihli. Pipyasadan çekilmeden önce yeni bir firmware sunulmalı. DVD+R ve DVD+RW dışında kayıt yapmıyor. (Ki DVD+R aslında gerçek DVD olmamasına rağmen!) Dvdye kayıt sırasında kanal değiştirilemiyor (İzlediğiniz tv üzerinden değiştirebilirsiniz tabi) DVB-T desteklemediği için uydu kullandığınız sürece kullanabilirsiniz ama kablo tvden veya karasal sayısal yayında (2012) cihaz için dekoder gerekecek. (Bu çok da önemli değil. Çünkü en azından örneğin evde olamayacağınız ama izlemek istediğiniz yayınları kaydedebilirsiniz) DVD kayıt hızı (HDD'den dubbing yaparken) çok hızlı değil (sanırım 4x-tahmin sadece). Ancak bu sırada kanal değiştirmenize izin vermesi ile, hiç yoktan iyidir diyorum.

Bu fiyata hiç düşünmeden alın diyorum.
    HD desteği yok vs diye lütfen heyecana kapılmayın, buyrun Sony SVR-HD700 (1600 TL) isteyen onu alsın. yada digiturk hd alsın. Benim ona param yok.

Sevgili arkadaşım eğer bu soruya cevap verenlerin yazılarını okusaydın,bu kişilerin bu cihazı uzun bir süredir kullandığını anlamış olurdun,öyle BİLMEDİĞİNİZ BİR ŞEYE BİLMİYORUM demek zormu diye yazmazdın,lütfen dikkat ayrıca yaptığın detaylı açıklamanada teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bu cihazı uzun zamandır kullanıyoruz ve bu konuda detaylı bir incelemenin olduğu başlıkta mevcut.. Bu yüzden bizi bilmemekle suçlayan arkadaşın verdiği bilgilerin daha fazlasınıda diğer başlıkta yazmıştık zaten ...
  • bu cihaz; sd kayıtta bence bir numaralı cihaz;

10 üzerinden 9 veriyorum 1 puanıda usb girişi olmadığı için kesiyorum.

ben 250 ytl ye almıştım 2 tane aldım cihazı o kadar sevdim ki yakında evleneceğim piyasadan kalkar dye korkup bir tane daha aldım dolapta duruyor)

usb girişide olsa ( yani harici hdd den divx izlemenin bir yolu olsa) süper ötesi bir cihaz olacak sd yayınla memnun olan kişiler için ( tv crt o bakımdan hd film vb beni şu an için ilgilendirmiyor)

cihazın diğer bir güzel tarafı ise; neredeyse ölümsüz olması ( yani söz gelimi dvdrw si bozuldu gidin bir tane harici dvdrw alın takın, yada hdd si bozuldu gidin aynı nitelikte hatta daha hacimli bir hdd alın takın.

anakartı yanmadığı sürece cihaz harika.

ben çok sık kullnıyorum. kayıt kaliteside bence güzel dvd kalitesinde.

hayırlı günler
  • Firmanın sitesinde cihazlar bitmiş... Bu cihazı uzun pazarlıklar ve bekleme süresiyle 360 TL ye almıştım sudan ucuz gelmişti.

PVR özellikli uydu alıcılarının ve HDMI çıkışlı kayıt cihazlarının çıkması bendeki cihazı atıl duruma getirdi.. Geçen gün uydudan gelen yayını progresif seçeneği ile seyredeyim dedim bağlantıları yaptım.. ancak 576p verebildi ancak titrek görüntü verdi..Kamera kasetlerini dvd ye çekiyorum.. yinede kameramı bozmadığım sürece işe yarayacak demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Firmanın sitesinde cihazlar bitmiş... Bu cihazı uzun pazarlıklar ve bekleme süresiyle 360 TL ye almıştım sudan ucuz gelmişti.

PVR özellikli uydu alıcılarının ve HDMI çıkışlı kayıt cihazlarının çıkması bendeki cihazı atıl duruma getirdi.. Geçen gün uydudan gelen yayını progresif seçeneği ile seyredeyim dedim bağlantıları yaptım.. ancak 576p verebildi ancak titrek görüntü verdi..Kamera kasetlerini dvd ye çekiyorum.. yinede kameramı bozmadığım sürece işe yarayacak demektir

dr power dostum. digital kameradaki kasetlerimi kaydedeceğim ama..bizim bekodaki dv girişi kaç pin acaba 4 mü.. 6 mı? kullanma kılavuzunddad yazmıyor..
    bu arada alet fiyatına göre çok iyi..yeni bir kampanya yaparsa kaçırmayın
  • 4pin Kamera üzerindeki küçük girişin aynısı
    quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Firmanın sitesinde cihazlar bitmiş... Bu cihazı uzun pazarlıklar ve bekleme süresiyle 360 TL ye almıştım sudan ucuz gelmişti.

dr power dostum. digital kameradaki kasetlerimi kaydedeceğim ama..bizim bekodaki dv girişi kaç pin acaba 4 mü.. 6 mı? kullanma kılavuzunddad yazmıyor..
    bu arada alet fiyatına göre çok iyi..yeni bir kampanya yaparsa kaçırmayın

• selam;
    ben de ürünü yeni aldım benim için çok güzel ;

ancak bir kaç şeyi beceremiyorum.

1. dvd filmi hdd ye kopyalayamıyorum ; direkt dvd menüsü açılıyor ve ne yapsam beceeremedim; yani mesela birinden aldığım bir dvd yi aynen kopyalamak için bir çare arıyorum.

2. divx filmi nasıl yapabildiğimi anlamadan bir şekilde hdd ye kaydettim avi formatında. bu formatı tekrar dan dvd ye yazdırmak istediğim de hdd den diske aktarmadadım bunu direkt dvd görüntüsü olarak kaydetme imkanını da bulamadım.
    kısacası divx ve dvd disklerini bu alette nasıl kopyalayabilirim.

bence cihat gayet başarılı
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusev

selam;
    ben de ürünü yeni aldım benim için çok güzel ;

ancak bir kaç şeyi beceremiyorum.

1. dvd filmi hdd ye kopyalayamıyorum ; direkt dvd menüsü açılıyor ve ne yapsam beceeremedim; yani mesela birinden aldığım bir dvd yi aynen kopyalamak için bir çare arıyorum.

2. divx filmi nasıl yapabildiğimi anlamadan bir şekilde hdd ye kaydettim avi formatında. bu formatı tekrar dan dvd ye yazdırmak istediğim de hdd den diske aktarmadadım bunu direkt dvd görüntüsü olarak kaydetme imkanını da bulamadım.
    kısacası divx ve dvd disklerini bu alette nasıl kopyalayabilirim.

bence cihat gayet başarılı
    saygılar

Bu konuları açıkladığımız bir topik mevcut.. Burada istediklerinizi bulursunuz

• selamlar; bu topik e nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz
    teşekkürler
  • arkadaşlar bu ürünü nerden alabiliriz acaba (internetten veya ankaradan bir yerden)
  • hepsiburada da beko versiyonu var.

tamamen aynı cihaz.

125 ytl kaldıysa

hayırlı günler.
  • topic zaten beko markası için açılmamışmıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusev

selamlar; bu topik e nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz
    teşekkürler

Burada .....

http://forum.donanimhaber.com/m_11866300/mpage_1/key_beko%2C160/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.