Şimdi Ara

Bel düzleşmesi ve bel fıtığı olanlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
33.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bel konusunda çevremde benim gibi sorun yaşayanların bursa ve balıkesirde bu sorunu hallettiklerini duydum bende sıkıntımı balıkesire giderek halledeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

Slm...
    Bel ve boyun ağrısı uyanınca ,tutukluk ile beraber oluyo ise ,bel fıtığı olmaması lazım..Hele hele FTR gördükten sonra ağrı
    tekrarlıyo ise,Ankilozan spondilit olabilir...Bir romatoloji uzmanına başvurmak gerekir..

Geçmiş olsun

UP
  • Puahhaha bu teknikerlerinde yorum yapmasinan hastayim 3 saat once bende Bel fitigi suphesiyke gittim Mr ceken tkniker duzleame var dedi :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    24 ü bırak 15 yaşında bel fıtığı olanlar var. eğer zorlanarak ağır bişey kaldırdıysan bel hiç affetmiyor hemen fıtık oluyor. günümüzde bel fıtığı tedavisi çok kolaylaştı. bende boyun fıtığı var ve yarın inşallah emar dan sonra tedaviye başlayacağız. inşallah kurtuluruz geçmiş olsun.
  • eyw saol sanada gecmis olsun spor şart ama badi salonları pahalı nedense 100den assagı yok adam akkılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

24 ü bırak 15 yaşında bel fıtığı olanlar var. eğer zorlanarak ağır bişey kaldırdıysan bel hiç affetmiyor hemen fıtık oluyor. günümüzde bel fıtığı tedavisi çok kolaylaştı. bende boyun fıtığı var ve yarın inşallah emar dan sonra tedaviye başlayacağız. inşallah kurtuluruz geçmiş olsun.

İnşallah hocam ben böyle yaşamaya devam ediyorum.
  • 2 gündür şiddetli ağrı ile doktora gittim.bugün belde kemik düzleşmesi olduğunu öğrendim. krem hap filan verdi. ilaçlarla ağrıyı bitireceğini söyledi. sonra da bir ay kadar egzersiz listesi verdi. bunları yap kesinlikle biter dedi. ama yorumlara bakıyorum hep olumsuz düşünceler var. doktor beni rahatlattı burayı okuyunca karamsar oldum
  • Gerçekten illet bir hastalık. Bende de bel düzleşmesi ile birlikte iki yerde fıtık var, sürekli ağrıyor 4 yıldır geçmedi gitti. Fizik tedavinin de bir faydası olmadı. Napacaz bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

Gerçekten illet bir hastalık. Bende de bel düzleşmesi ile birlikte iki yerde fıtık var, sürekli ağrıyor 4 yıldır geçmedi gitti. Fizik tedavinin de bir faydası olmadı. Napacaz bilmiyorum.

Bel duzlesmesi gecmezmis hocam cekecez bu agriyi ilacla hafifleterek

• son durumun nedir? banada bel düzleşmesi başladı çünkü 130 kilo civarındayım

senin kilon nedir? kilondan mı geçmedi acaba veya sporsuzluktan?

@BöcekBaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chalidz

son durumun nedir? banada bel düzleşmesi başladı çünkü 130 kilo civarındayım

senin kilon nedir? kilondan mı geçmedi acaba veya sporsuzluktan?

@BöcekBaşı

Ayni hocam spor sart kilo azalmasi lazim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.