Şimdi Ara

BEL FITIĞI TEDAVİSİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annemin bel fıtığı rahatsızlığı vardı.Birkaç gün önce yine rahatsızlandı.Çekilen mr ve röntgen sonucu burada devlet hastanesindeki doktor acil ameliyat olması gerektiğini söyledi.Ben bu iyi bir merkezde iyi bir doktora tedavi ettirmek istiyorum.
    Bu konuda bildiğiniz iyi bir merkez ve iyi bir doktor varsa yazarsanız çok sevinirim.

• arkadaşım aynı sorun bendede vardı, bir aya yakın yataktan hiç kalkmadan evde yatmak durumunda kaldım,3 tane doktor kesin ameliyat dedi,emar görüntülerimde fıtığın büyüklüğü ve sinire yapmış olduğu baskıyı net bir şekilde görebiliyordu herkes.Bir tavsiye üzerine Dr Hayri Uzunoğlunu buldum,uzun soluklu ve disiplin gerektren özel bir korse tedavisine başladım yaklaşık olarak 6 ay süren bir tedavidir bu 6 ayın sonunda çekilen mr ve 6 ay önceki mr görüntümü karşılaştırınca iyileşme durumu çok net bir şekilde görülüyor,ancak benim fıtığım aşırı derecede büyük olduğu için tedavim 2 ay daha uzadı,6 ayın sonunda ki %85-90 lık iyileşmeyi görünce tedaviyi kesmedim ve şu an devam ediyorum...şahsi fikrimi sorucak olursanız eğer kesinlikle ameliyat olmasın anneniz ve mutlaka tavsiye ettiğim doktora gidip bir muayene olun derim ben
  • ne olursa olsun fıtık patlama noktasına gelmediği sürece bıçak altına yatmayın.yatırtmayın..canın ve sağlığın kıymetini kaybetmeden bilelim.ameliyat en SON çare olsun Allah en kısa zamanda şifalar versin inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.