Şimdi Ara

Belarus (Beyaz Rusya) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
809
Cevap
23
Favori
66.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler yorumlari okuyorumda.. bilmiyorum artik drefalarca yazdik.. arkadaslar ruscasi olmayan oraya gitmesin kardesim.. yok ben ing. biliyorum her turlu isimi gorurum yururum bu yollarda tiribi orda ise yaramaz.. ruslarin bir sozu vardir.. dil dile degmeden dil ogrenilmez diye.. ben size nacizhane tavsiyem eger oraya kari kiz icin gidecekseniz zaten once antalya tarafindan baslayin.. yapabiliyorsaniz adred yapin oyle gidin.. orada elinizden tutan olmadiktan sonra dil bilmiyorsaniz hepsi hikaye.. eliniz cebinizde pantolon ici tombala ceker geri donersiniz.. yada muvaffaj olursunuz ancak ucak parasi ivir zivir meseleler sizin orda clubte bir gecede yediginiz paranin yaninda hava civa kalir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana sayfa yazımı değiştiridim,detaylıca 2-3 saat verip yazdım,giriş sayfasını okuyabilirsiniz..Bütün sorularınızın cevapları orda saklı.
  • evet arkadaslar.. beklenen an dun geldi catti ve basladi belarusa vizesiz yolculuklar.. devletimize ve millete hayirlara vesile olsun.. bir baska daha kiyak haber.. belarus beraberinde moldovayada vizeler kalkmistir ve muafiyet uygulamasi ayni olmakla beraber moldovadada senelik 90 gun gecerlidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: sychrius

evet arkadaslar.. beklenen an dun geldi catti ve basladi belarusa vizesiz yolculuklar.. devletimize ve millete hayirlara vesile olsun.. bir baska daha kiyak haber.. belarus beraberinde moldovayada vizeler kalkmistir ve muafiyet uygulamasi ayni olmakla beraber moldovadada senelik 90 gun gecerlidir..

Paylaşımın için teşekkürler hocam :-)

Belarus da 30 gün , Moldova da 90 gün vizesiz kalabilirsiniz
  • bıyıklı kızları ilk defa burada gördüm hemde kararmış artık bıyıkları. Mc donalds a yemek yemeğe gitmiştik çalışanları görünce midemiz bulandı .Millette karı kız ayarlamaya gidiyor . Gidin bakalım :) biz gittik bir daha da işim olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrepla

bıyıklı kızları ilk defa burada gördüm hemde kararmış artık bıyıkları. Mc donalds a yemek yemeğe gitmiştik çalışanları görünce midemiz bulandı .Millette karı kız ayarlamaya gidiyor . Gidin bakalım :) biz gittik bir daha da işim olmaz

Vize kalkmış, yüz binlerce konuşulacak konu var bıyıklı kızlara takmışsınız. iyi güldüm vallahi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

quote:

evet arkadaslar.. beklenen an dun geldi catti ve basladi belarusa vizesiz yolculuklar.. devletimize ve millete hayirlara vesile olsun.. bir baska daha kiyak haber.. belarus beraberinde moldovayada vizeler kalkmistir ve muafiyet uygulamasi ayni olmakla beraber moldovadada senelik 90 gun gecerlidir..

90 gun olayi o da nerden cikti?? hic bir ulkede 90 gun kalamazsiniz vizesiz gurcustanda bile.. sanirim 90 gun meseesi yanlis anlasildi.. tek seferde 30 gun 1 sene icinde 90 gunden fazla kalamazsiniz..

• quote:

bıyıklı kızları ilk defa burada gördüm hemde kararmış artık bıyıkları. Mc donalds a yemek yemeğe gitmiştik çalışanları görünce midemiz bulandı .Millette karı kız ayarlamaya gidiyor . Gidin bakalım :) biz gittik bir daha da işim olmaz

sen belarusa gidiyorum diye ermenistana gitmis olabilirmisin??))

• heyya gidin de görün 6 ay kaldım orda rusça öğrenmek için öğrendim mi öğrendim. gerisi hikaye kızlar bıyıklı işte aksini de kimse söyleyemez gidin mc donalds lara görün :)
  • quote:

heyya gidin de görün 6 ay kaldım orda rusça öğrenmek için öğrendim mi öğrendim. gerisi hikaye kızlar bıyıklı işte aksini de kimse söyleyemez gidin mc donalds lara görün :)

madem 6 ay gitmissin.. ben 7 senedir o cografyadayim.. tmm bi tane biyikli kiza denk gelmis olabilirsin.. ama ne rusyada ne ukraynada nede belarusta o kadar guzel kizi gorupte.. aklinda sadece orasi icin soylenecek biyikli bir kiz kaliyorsa.. bence senin ya gozunde yada kafanda bi anormallik var diyebilirim.. yada orda hic bi icraat yapamadin.. gelip simdi onun acisini burda cikartmaya kalkiyorsun gibime geliyor.. sen belarusa gittin yani.. eminsin degil mi?? eminsin yani.. )) bak bi daha soruyorum)) belarus diye ermenistana goturmus olabilirlermi seni?))

• xrepla bu arada 6 ayda rusca ogrenmeyi nasil basardin?)) engin bilginlerinde bizi de aydinlat lutfen.. cevabini olesiye bi sabirsizlikla bekliyorum..

• Hocam muhabetlere koptum ya
  • quote:

quote:

quote:

90 gun olayi o da nerden cikti?? hic bir ulkede 90 gun kalamazsiniz vizesiz gurcustanda bile.. sanirim 90 gun meseesi yanlis anlasildi.. tek seferde 30 gun 1 sene icinde 90 gunden fazla kalamazsiniz..

Hocam internette sitelere baktım, en son wiki de baktım

Moldova çıkış yapmadan 90 gün , Belarus 30 gün vizesiz

Hocam güney amerika ülkelerinde var 90 gün olmazmı, ukrayna 30 gündü, 60 güne çıkardı çıkış yapmadan kalmayı, moldovada giriş yaptiktan 90 gün boyunca vizesiz kalınabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam güney amerika ülkelerinde var 90 gün olmazmı, ukrayna 30 gündü, 60 güne çıkardı çıkış yapmadan kalmayı, moldovada giriş yaptiktan 90 gün boyunca vizesiz kalınabilir

moldova konsolosluk sayfasindada aciklama yapilmamis.. bunu en iyisi resmi gazeteden ogrenmek

• Konusu açılmışken Moldova'yı da sıkıştırayım sorulara. Minsk'ten gidip görülmek istense Moldova'ya en mantıklı ulaşım hangisidir? direkt uçan bi uçak var mı ya da tren gidiyor mu vs vs?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

moldova konsolosluk sayfasindada aciklama yapilmamis.. bunu en iyisi resmi gazeteden ogrenmek

Hocam haklısın,moldovaya gitmek isteyenler elçiliği arasın :-)

ben tv de gördüm, işte internette baktım moldova 90 , belarus 30

bu wikipedia nın sayfası,isterseniz inceleyin tüm ülkeler var

tr.wikipedia.org
    Türk vatandaşlarının tabi olduğu vize uygulamaları - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_vatanda%C5%9Flar%C4%B1n%C4%B1n_tabi_oldu%C4%9Fu_vize_uygulamalar%C4%B1

• quote:

Orijinalden alıntı: Privetki

Konusu açılmışken Moldova'yı da sıkıştırayım sorulara. Minsk'ten gidip görülmek istense Moldova'ya en mantıklı ulaşım hangisidir? direkt uçan bi uçak var mı ya da tren gidiyor mu vs vs?

Hocam en ucuz otobüs ve tren..ikiside var, ucuz ama uzun yolculuk olur.

Uçakla ulaşımda var ama pahalı sky dan baktım direkt yok aktarmalı var,minsk - moscow uçarsın,moscow-kişinev o şekilde hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 3 Haziran 2014; 15:58:45 >
  • Arkadaşlar malum Belarus konusunu açtık,vizede dün itibari ile kalktı. Vizesiz girenler konuya yazarsa,diğer arkadaşlarda öğrenir..

Gümrükte ne tip sorular soruluyor,çünkü eskiden hep vizeli giriyorduk? Vizesiz girişte sorun varmı,rahat geçiliyormu?

Dönüş uçak bileti, otel rezervasyonu,sağlık sigortası, üzerindeki para miktarı bu tarz sorular geldi mi, veya sorun yaşayanlar deneyimlerini paylaşırsa gidecek arkadaşlara önfikir olur
  • quote:

quote:

Konusu açılmışken Moldova'yı da sıkıştırayım sorulara. Minsk'ten gidip görülmek istense Moldova'ya en mantıklı ulaşım hangisidir? direkt uçan bi uçak var mı ya da tren gidiyor mu vs vs?

Uçakla ulaşımda var ama pahalı sky dan baktım direkt yok aktarmalı var,minsk - moscow uçarsın,moscow-kişinev o şekilde hocam.

beyler farazi konusmalar bos lakirdidan oteye gecmez.. once haritayi onunuze bi acip bakin derim.. moldova ve belarus arasinda hayvani bir ukrayna var.. ve su an ukraynanin hali malum.. kaldi ki.. ukrayna benim icin uskudardan besiktasa gitmek kadar kolaydi.. belarus ve moldova arasi komple ukraynayi gecmeniz lazim.. su ara benim bile kicim yemez oraya gitmeye.. yolda kendini asker sana silahli salaklar durdurur.. derdinizi anlatazsaniz sizi orda culluk avlar gibi delik desik ederler.. o yuzden bu aralar duble fantazi adamda gaz yapar)) benden demesi..

• quote:

quote:

quote:

beyler farazi konusmalar bos lakirdidan oteye gecmez.. once haritayi onunuze bi acip bakin derim.. moldova ve belarus arasinda hayvani bir ukrayna var.. ve su an ukraynanin hali malum.. kaldi ki.. ukrayna benim icin uskudardan besiktasa gitmek kadar kolaydi.. belarus ve moldova arasi komple ukraynayi gecmeniz lazim.. su ara benim bile kicim yemez oraya gitmeye.. yolda kendini asker sana silahli salaklar durdurur.. derdinizi anlatazsaniz sizi orda culluk avlar gibi delik desik ederler.. o yuzden bu aralar duble fantazi adamda gaz yapar)) benden demesi..

hocam bu yorumların beni kopartiyor.

vallahi gitmek isteyen araştirir,ama minskte vakzaldan avrupanın değişik yerlerine tren kalkıyor sende biliyosun..ama dediğinde sonuna kadar haklısın,şuan ukrayna girmek ölümü göze almak,iç savaş var, donetsk ve luhansk karışık.

Arkadaş moldovaya gitmek istiyorsa, gider önce moldovayı gezer, sonra uçakla moscow, moscow minske tren veya otobüs rahat, veya aerflot,belavia çok ucuza uçuyor moscowdan minske..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.