Şimdi Ara

Belediye Otobüsü Üzerime Kırdı Suçu Bana Kitlediler!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonucu burada paylaşmanızı diliyorum. o şoför ve görevini kötüye kullanan tüm ppolislerin cezalandırılmasını can-ı gönülden temenni ediyorum.
  • İnşallah sizin için olumlu sonucu alır ve burada paylaşırsınız.
  • Arkadaşlar araç kamerasını lütfen küçümsemeyin ve ihmal etmeyin. 150-200 liraya çok kaliteli araç içi kamera alabiliyosunuz. Yarın öbürgün olabilecek kötü şeyleride düşünerek ben aldım artık kafam daha rahat. Biri geldi vurdu, acaba öyle mi olucak böyle mi diye stres yaşamaktansa kamera kaydını açtığınızda herşey besbelli ortada.
  • yerdeki asfalt izinden belli ki en az 2 metre sürüklemiş sizi... mahkemede hakime bu durumu anlatırsınız...

Aracınızı kaskodan yaptırın... ancak mahkeme sonuçlanınca sigortaya evrakları verirsiniz karşı taraftan rücu ederler kaskonuz bozulmaz...

Zaten aklı olan insan karşı tarafın trafik sigortasından araç yaptırmaz... adamlar çıkma yan sanayi parça getiriyorlar... kasko orjinal parça kullanmak zorunda...

Bence bunun yanı sıra emniyet memurları ile ilgili bimerede şikayette bulunun...
  • Peşini bırakma davanın bu fotograflardan %100 haklı olduğunuz belli + hiç bir şey de imzalamamışsınız zaten
  • Yalan tutanağı tutanlar da resimdeki kadın polisler mi? Erkekler yozlamış da bunları da mı satın almışlar?

Fotoğraflar açık siz haklısınız ama otobüs sizden önce hareket etmiş siz de şansınızı zorlamışsınız gibi duruyor. Böyle durumda ya lambayı kollayıp bastırıp öne geçeceksiniz ya da otobüs gibi manevrası zor aracın geçişini bekleyeceksiniz. Otobüs sağa dar açıdan dönemeyeceği için mecburen sol şeride girmiştir. Yanlış anlaşılma olmasın bu yazdıklarım size kabahat çıkarmak için değil. İstanbul'dan alışığız, eğer aracınız hasar almasın istiyorsanız diğer araçların hatalarını da bertaraf edeceksiniz. Geçmiş olsun tekrar.
  • Sağa dönecek büyük araçlar bile bile niçin inadına yolun solunda dururlar acaba?
    Hayır,şoförün bir kazancı olsa anlayacağım...Yahu koca otobüs,dönerken zorlanacaksın,hem sağa hem de karşıdan gelene bakmak zorunda kalacaksın...
    Kendine bu eziyet neden?
  • Hocam geçmiş olsun. Merak ettiğim bir şey var. Bu polisler tutanağı tutunca taraflara imzalatmıyorlar mı? Okudum kabul ettim gibi. Yada ifade falan almıyorlar mı nasıl oldu diye? Elinizde birsürü kanıt var bunları isteyen olmadı mı?
  • büyük geçmiş olsun , belediye otobüs şöförü tam kusurlu görünüyor .
  • Araç kamerası alın,bu ülke de gücünüz yoksa herşeyi size kilitlerler.Başımıza gelen olaylardan bunu diyorum.
  • Arkadaş nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz. Ayrıca konu sahibi arkadaşım artık otobüslerin çoğunda kamera kayıdı var bunuda araştır. Tabi kayıtlar silinmediyse.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz hukuk bürosu olarak tüm haklarınızı faizleriyle alma imkanı sunuyoruz.Net olarak ne kadar TAZMİNAT alacağınızı detaylar sonrası söylüyoruz. Sigorta hukuk Danışmanı AKIN AKSAKAL WhatsApp hattı: 0533 281 32 76

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım yol burası değil mi, ama burda sağa dönüş yok
     Belediye Otobüsü Üzerime Kırdı Suçu Bana Kitlediler!!

• Korku imparatorluğunda adalet yerini bulursa ne mutlu size, geçmiş olsun.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. **KOLUN DAHİ KIRILMIŞ OLSA.. ** iŞ VE TRAFİK KAZALARINDA ...Biz hukuk bürosu olarak 8 YILA DÖNÜK OLMAL ÜZERE tüm haklarınızı faizleriyle alma imkanı sunuyoruz.Net olarak ne kadar TAZMİNAT alacağınızı detaylar sonrası söylüyoruz. Sigorta hukuk Danışmanı AKIN AKSAKAL WhatsApp hattı: 0533 281 32 76

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.