Şimdi Ara

Belediye yol kenarına otopark parası istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yol kenarına para vermeyin , siz verdikce değnekcilerin sayisi artacak. Vermezseniz ispark o sizin sokaktaki değnekcinin maasini odeyemez hale gelirse onu isten cikartir sizde rahatca park edersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troe

Sokağa park etmek için günlüğü 15 liradan ayda 450 lira yılda 5400 lira ödemeniz gerekiyor. Bu parayı ödeyecek 100 kişi bulsanız senede 540.000 TL yapıyor. Konuyu avantaja çevirmeye çalışanlar konuyu rant kapısına döndürmüş durumdalar.

Arabayı evinizin olduğu bir sokak arasına park etmek için günlük 15 lira istenmesi zaten başka bir ülkede olsa ciddi protestolar olur ve karar iptal edilirdi.

ispark dediğimiz şey bizzat devlet eliyle gerçekleştirilmedi mi? devlet bu konuyu paraya çevirirse olacağı bu, birde ben çekiyorum parayı da ödemiyorum diyen tipler var, tek akıllı onlar sanki, kısaca al birini vur ötekine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç birini ödemeyin. Ödettirmeyinde hocam. Manisa’da daha önce çoğu yer ücretliydi siz daha arabadan inmeden fiş kesen dayı beliriyordu yanınızda para isteyince yaz plakaya daha sonra öderiz diyordum eğer laf yaparsa hadi kolay gelsin deyip çekip gidiyordum ki 01.06.2017 tarihinden beri heryer ücretsiz oldu...

Fakat

Yakışık 1 ay öncede daha önce ücretli park yerlerine park yasağı getirdi beyfendiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam hiç tavsiye etmem küçücük şehir ama sözde BÖYÜK şehir... alt yapı düzensiz, kentleşme çarpık, binalar ortalama 25-30 yaşında, sokaklar daracık, şehrin bir ucumdan bir ucuna gitmek yarım saat eve gelince park yeri bulmak 40 dk sürüyor

Ödemeyin tabiki hocam hiç bir yasal hakları yok

• Küçük bir sahil kasabası sizin ilacınız hocam küçük bir bahçe bir köşede köpek bir köşede tavuk domates biber bahçeden dert yol tasa yok akşam üstü balığa çıkarsınız en güzelide trafik denen lanet şey yok her yer bisikletle gidilecek uzaklıkta mtv yok trafik sigortası yok kasko yok bakım masrafı yok benzin derdi yok arada bir zincir atar tek sıkıntınızda o olsun😂

• Hocam izmir gümüldür yada özdere o sizin için en ideali o zaman yaklaşık 6 senedir yaz tatiline oraya gidiyorum yazlıkçı kesim çok az var özellikle gümüldür baya sessiz çoğu oranın yerlisi tam emekli mekanı birde her yer mandalina bahçesi😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6E09CBB40

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam fiyatlar çok gereksiz adam küçücük imar izni dahi olmayan arsaya 500 bin istiyordu seferihisar tarafında menderes biraz daha ihmal edilmiş dediğiniz gibi geçen yaz arkadaşım gümüldürden denize 500 mt uzaklıkta 3 kata kadar imarlı 2.5 dönüm bir arsa aldı 180bin tl ye içinde çeşitli meyve ağaçları falan vardı baya uygun gelmişti bana 70 -80 bin maliyetlede dublex 4+1 tarzında hoş bir ev yaptı içine. Adam manisada 20 yaşındaki daire fiyatına villa tadında bir ev yaptı kendine aklıma geldikçe imreniyorum adama 😫 bak gene gece gece aklıma geldi 😂

Hocam çanakkale tarafı anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle babam kamyon şoförü memleketin çoğu yerini karış karış gezdim çanakkale mevkiindeki gibi ne mekan gördüm ne insan. yaklaşık 10 yıl önce kaz dağının zirvesinde kaza yapmıştık kamyon şarampole uçtu bizde birşey yoktu ama malı aktarıp ve kamyonu çıkarmak için yaklaşık 1 hafta orda konaklamak zorunda kaldık o bir haftada vücudumun temizlendiğini hissetim hocam. 2 sene önce yine yolumuz düştü aynı tesise uğradık baba oğul işletiyor bizimle zamanında baya ilgilenmişlerdi kahvaltı salonu tarzında bir yer terasa çıkıyorsunuz ayaklarınızın altında ege denizine kadar uzanan zeytinlikler çıkarken amcanın yaşını sordum 60-65 demesini bekliyordum 90 deyince şok oldum ölmeden önce kesinlikle ziyaret edilmesi bir yer. Hatta imkan varsa yaşanabilecek en güzel yerlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 7 Mayıs 2018; 2:9:54 >

• Avrupa bizi bu nedenle kıskanıyor.. Diyorlar ki ulan adamlar her sokaktan ayrı para topluyor. Onlardaki sistem oysa çok saçma. Etiket var cama yapıştırıyorsun. Hangi bölgede oturuyorsan o bölgeye ait etiket. O bölge içerisinde istedikleri yere bırakıyorlar arabalarını, kimse de para talep etmiyor.. Ne büyük kazanç kaybı o ülkeler için..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.