Şimdi Ara

Belediyeki Usulsüzlükleri İfşalayan Gazeteci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sana ne! Belki miras kaldı, belki parası var.

Sana ne!

Sana ne!

• Tank ve helikopter eksik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanunu uygulamakla görevli polis memurlarının işlediği suçlar;

• Haneye tecavüz; Muhtemelen arama kararları yok çünkü olsaydı bodoslama girerlerdi.
    • Taciz; Personal zone yada space denilen alanın ihlali. Siz izin vermediğiniz sürece HİÇ KİMSE size 50cm den fazla yaklaşamaz. Maaşallah polisimiz utanmasa kadına French kiss yapacak. Tacizin oluşması için dokunmaya gerek yok.
    • Özel hayatın gizliliğinin ihlali; Eğer arama kararları olsaydı tüm elektronik cihazlara el koyma yetkileri vardı ama telefonu alıp geri koyduğuna göre oda yok. Adam dese ki o telefonun içinde karımın çıplak fotorafları vardı elinden alıp onlara zorla baktı kamera kaydı olduğu için sıyırma şansıda yok.
  • bu adamında hayatını zulüm ederler artık.. yazık ya

karısıda aşağı iniyor, ışıklar kapalı önünde 10 tane farklı asker, polis ellerinde silahlar.. korkuya, psikolojiye bak

ve gelen sivillerde can yeleği yok, önemli bi ihbar olsa öyle gelmez hiçbi ekip.. ne sivil ne polis ne özel harekat

adamı ve ailesini korkutmaktan başka bi şey değil bu, yazık. ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Bir basın mensubuna göre oldukça lüks bir hayat yaşıyormuş. Kim haklı kim haksız anlaşılmadan yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

sen fazla düşünme knk takıl

• Dağda teröristle savaşanlar hariç polislere söylenecek o kadar çok fazla şey var ki

• Bunun adı zulümdür.

• Eskidende ayniydi hesap sorulmadi simdide sorulmaz.Akli olan yurtdişina uçsun.Bende okadar yok zaten hayatta beklenti birakmadi bunlar şuraya bak.

• hiç bir iş yapmadan lüks yaşayan akpliler geldi aklıma... onlara nedense hiç soran yok.

konuya gelecek olursam çocukken evcilik oyununda bile baba olamayacak insanlar büyümüş okul müdürü, bilimum il-ilçe kurum müdürleri, kaymakam, vali, hakim olmuşlar... adınada "devlet" düzeni deniyor. tarihte devlet kurmuş bütün kutlu türkleri toplasak, aha işte bu devletimiz desek hepsi yüzümüze tükürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 31 Mayıs 2021; 16:16:54 >
  • şu kamuflajlı arkadaşlar polis mi asker mi bi bilgim yok askerse durum daha vahim. ama aynı iş bana verilse düşünürdüm birilerinin benim cebimden cukkaladığı parayı ortaya çıkaran adamın evine niye baskın yapıyorum kolluk kuvveti miyim yoksa birilerinin köpeği miyim diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.