Şimdi Ara

Beleş Domain (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önemli bir HATIRLATMA... .BE domainler yalnizca 1 ( Bir ) Seneligine ücretsizdir. 365 gün dolunca 2. sene icin faturayi göncerecekler. Ödemezseniz domain kontrolü elinizden gidiyor. Ben almanyada yasiyorum. Eger .BE domain almak istiyor ama sorun yasiyorsaniz isteyenlerin adina domain alabilirim. Ama 1 seneden sonrasi domain sahiplerinin bilecegi is. Bilginize.
  • ya ben aldım ama server ları yazmamışım
    yani benim register daki bilgileri değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hexgen

Önemli bir HATIRLATMA... .BE domainler yalnizca 1 ( Bir ) Seneligine ücretsizdir. 365 gün dolunca 2. sene icin faturayi göncerecekler. Ödemezseniz domain kontrolü elinizden gidiyor. Ben almanyada yasiyorum. Eger .BE domain almak istiyor ama sorun yasiyorsaniz isteyenlerin adina domain alabilirim. Ama 1 seneden sonrasi domain sahiplerinin bilecegi is. Bilginize.

arkadaşım bir sene bir senedir msn adresini pmle atsana irtibat için gerekli;) şimdiden teşekkürler
  • Bir tane de ben alayım gelengidenyok.be
  • www.oha.be yawaş alttarafı domainwww.lütfen bea biraz daha ywaş.be
  • Kampanya
    31 Ocak 2006
    tarihi itibariyle sona ermiştir.
  • ARKADAŞLAR LUTFEN BİRİ BANA ACİL YARDIM ETSİN BEN KENDİME .BE UZANTILI SİTE YAPMAK İSTİORUM PANDELA.COM DA DENEDİM AMA ALAMADIM BİRİ BNLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM OZLLKLE NETX COMMAND50 ARKADAŞLAR SİZDEN YARDIM BKLİORUM kadir_ozbay@msn.com ADRESİNDEN İLETİŞİME GEÇERSENİZ ÇOK SEVİNRM

MSJ ATTIĞIM TARİH: 03/02/2006 15:47

NE KADAR HIZLI BENLE GORUSURSENİZ İİ OLUR
  • ya suresimi dolmus ben alamıyorum .be uzantılı baska bir siteden alınıyormu be uzantılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosverbe -- 3 Şubat 2006 16:50:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bosverbe

ya suresimi dolmus ben alamıyorum .be uzantılı baska bir siteden alınıyormu be uzantılı

Evet süresi doldu yukarıdada yazdığım gibi 31 Ocak tarihinde sona erdi kampanya.
  • muhahhahhahha bende yırtınıyom alıcam bi domain diye bitmiş ya tüh.be
  • yapmayın.be yapılırmıbu.be tühhhh.be
  • yaf nasil olcak bu iş :) anlamadimgitti.be
  • hocam biraz geç kalmadınmı sence?

Topik 1 yıl önce açılmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.