Şimdi Ara

Beleş MESAJ SAYISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15 gün önce kontor yukledım..Ve 100kontoru yuklemek için 1ayın dolmasını bekledim mesaj hakkı tanısınlar diye..Hiçbirşekilde uyarı mesajı gelmedi 1ayınız doldu yükleme yapın diye ama 1ayı geçtiğinden emindim..
    Neyse bugun 10kntr civarı kalmıştı arkların telsim hatlarına msj attım bir kaç tane bir baktım kontorum bitmiş..
    Kontor bitsin alınır da tam da zamanını buldu arkı aramam gerekiyor önemli 1 konu için ama arayamıyorum
    Mesaj haklarımın dolmadığına eminim çünkü hiç mesaj atmadım bu ay..
    Var mı aynı şekilde sorun yaşayan?

Dipnot:100kontor yüklediğimde 100şebeke içi mesaj hakkınız vardır mesajı gelmişti eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 23 Kasım 2006; 23:28:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Communicator

cakal bunlar ya.

sakin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

15 gün önce kontor yukledım..Ve 100kontoru yuklemek için 1ayın dolmasını bekledim mesaj hakkı tanısınlar diye..Hiçbirşekilde uyarı mesajı gelmedi 1ayınız doldu yükleme yapın diye ama 1ayı geçtiğinden emindim..
    Neyse bugun 10kntr civarı kalmıştı arkların telsim hatlarına msj attım bir kaç tane bir baktım kontorum bitmiş..
    Kontor bitsin alınır da tam da zamanını buldu arkı aramam gerekiyor önemli 1 konu için ama arayamıyorum
    Mesaj haklarımın dolmadığına eminim çünkü hiç mesaj atmadım bu ay..
    Var mı aynı şekilde sorun yaşayan?

Dipnot:100kontor yüklediğimde 100şebeke içi mesaj hakkınız vardır mesajı gelmişti eminim..

1 ay süreniz dolduğunda mesaj haklarınız da bitiyor. Yani size verilen bedava mesaj hakları da 1 aylığına geçerli. Bu süre içinde bitirmeniz gerek.

• sms hakkı ay içerisindeki ilk 100 kontör yüklemesinden kazanılıyor.yani örneğin kasım ayının ilk 100 kontör yüklemesinden.30 gün süre baz alınmıyor.100 kontöre ayda 1 kez 250 kontöre her yüklemede gelmekte.
    eğer hattının görüşmeleri ile ilgili olarak kafasında soru işareti olan arkadaşlar varsa hattın sahibi sizseniz eğer kontörlü hatlarda son 3 aya kadar ücretsiz ayrıntı talebi alabilirsiniz.Ayrıntıyı anında almak için Telsim Hizmet Merkezlerine başvurmak gerekiyor.Yada müşteri hizmetlerini arayarakda en geç bir hafta içinde belirtceğiniz adreste elinizde olmak üzere talepte bulunabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErmanPac

50 defa sorsanız 50 mesaj hakkınız gider söyleyeyim. Eğer mesaj hakkınız yoksa da her soruşunuzda 1 kontör gidiyor..

evet aynen katılıyorum kardeşime telsimde kontur yaz 7506 gönder aranbataryadan kaç kontür kazandın ögren
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.