Şimdi Ara

Belf - Hunter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna başlayanı 2 ay falan oyun oldu , n00btuk bilmiyorduk hevesle blood elf actık yeni ırk diye , mage actımkasıyordum ama zar zor yata kalkta , sonra bir hunter gördüm cat cut kesti herseyi aha dedim süper bende acayım actım kastım lvl 55 oldu . oyunu yavaş yavaş öğrendikce blood elften hunter olmaz diye bir kanı var sanki , troll ve orc da sarmıyo ki. Şimdi ben bu hunterı kasmaya devam mı ediyim yoksa yol yakınken bırakayım mı deneyimli oyunculardan yardım bekliyorum , kardeşim mage belf kasıyo mage de acılmaz artık . lvl 70 olunca pvp de raidler de heroic midir nedir oralarda iş yapar mı alırlar mı yoksa belf hunter n00b yaramaz diye direk damgamı yerim ?? Belf hunter oynaması cok güzel ama 70 dayanınca ulan kastık bir halta yarmıyo --- koyum diye ortada bırakmasın sonra bizi .

Teşekkürler

• sen düzgün oynayabildikten sonra BE olması bişey değiştirmez merak etme, zaten BE noob diye seni group/raide almayanlarda işin olmasın pek. oyununu oynamaya bak, zevk alıyosun problem değil, öyle olsa ortada hiç BE hunter olmazdı di mi?
  • troll veya hunter olsa daha iyi olur tabikide ama öyle abartılacak bir fark yok zevk alıyorsan oyna bakma kimseye
  • ORC HUNTER bir numara Troll açma gerçek hayatında seni salak zannederler herkesde öyle bir his oluyor
  • valla bende blood elflere karşı bi önyargı var oyunda gördüm mü karşımdaki adamın yaşı sanki düşükmüş gibi geliyor.
  • Benim BE hunterım var lvl 70, merak etme hiç o tip bir muamele olmuyor. Hangi ırkı seviyorsan o ırkla oyna bence zaten BE açtın diye sana laf atan biri varsa adamı engelleme suretiyle ondan uzaklaş.
  • dps olarak raidlerde aynı geardaki 1 orc hunter yada trollden geride kalabilirsin cok az...ama onun dışında 1 mahsuru yok..
    be den hunter olmaz diye 1 kaidede yok ayrıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    DRAGON LORE SCAMM!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her race'in kendine göre acantajları var troll'ün hunter'ı pve'de iyidir ama belf hunter'da pvp'de gayet iyi olabilir ancak kimse seni belf'sin diye kaide'ye almamazlık yapmak yeniden karakter kasmaya değmez.
  • dostum 1.5 seneye yakın hunter kullanmış biri olarak tavsiyem başka bir char açmandır,herkes gibi sende hunterın kolay mob kesmesine aldanmışın ama daha sonra yanıldığını anlayabilirsin..o yüzden bence huntera biraz temkinli yaklaş,ben bile 3 gün önce hunterı bırakıp yeni char açtım

---buarada eğer kim belf sin diye senden uzak duruorsa,başka bir mantıkla undeadlerdende uzak dursun(warcraft hikayesinden dolayı)..bu tarz düşünceler çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glazer -- 2 Ağustos 2008; 17:12:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

dostum 1.5 seneye yakın hunter kullanmış biri olarak tavsiyem başka bir char açmandır,herkes gibi sende hunterın kolay mob kesmesine aldanmışın ama daha sonra yanıldığını anlayabilirsin..o yüzden bence huntera biraz temkinli yaklaş,ben bile 3 gün önce hunterı bırakıp yeni char açtım

---buarada eğer kim belf sin diye senden uzak duruorsa,başka bir mantıkla undeadlerdende uzak dursun(warcraft hikayesinden dolayı)..bu tarz düşünceler çok saçma

insanların belf ırkı açan kişilere önyargı ile yaklaşması hikayeden dolayı değil,bu ırkı oynayanların %70 inin çoluk çocuk olmasındandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.