Bildirim
Belge Onaylatma Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla işin zor geçen benden de belge istediler onaylatana kadar aynı kartın resmini 30 kere attım senin işin çok daha zor ama onaylanınca hesap çok rahat oluyor site -
Hayır anlamadığım kartı üzerinde isim yazmıyo nasıl bana ait olduğunu göstereyim 10 defa dedim hala ait olduğunu göstermelisiniz diyo bankadan bi belge falan alabilir miyim ne deyip alabilirim -
Ya içeride 300 TL var az bir miktar olsa cidden uğraşmicam -
Ecopayza da izin vermiyolar belge onaylanmayınca ama çok şükür onaylandı sabahtan beri attığım şeyleri ayrıntılı olarak attım bu sefer onayladılar izin verildi dediler -
Neden bu işlemler için belge talep eden sitelerden oynarsın ki kardeşim , hiç bir belge talep etmeden 2 dakka da yatırıolar hesabına , sadece bnka hesabnla üyelik hesap isminn uyuşması yeter Zıraattan kart talep et isim soy isim yazan 2 haftaya gelir ozamana parayı yemiş olursun tabi asıl amaçta bu bence -
Ben de oyalarken parayı yememi istiyolar diye düşündüm o yüzden kurusuna dokunmadım onaylanana kadar neyse ki onaylandı önceden kaç kere çekim yaptım 650 liralık vs belge falan meselesi yoktu bir kaç aydır girmiyodum geçen işte para attım çekeyim dedim belge olayıyla karşı karşıya geldim -
Ugrasma kardeşim paranla rezil olma zaten zar zor kazanıoz aynen tipo geç belge filan yk direk atıolar paranı 3 5 dakkada hemde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X