flash diskim bozuldu smart data recovery ile falshtan aldım word belgesi geliyor ancak aç dediğimde belgenizi okunabilir yapan kodlamayı seçin diyor windovs (varsayılan) ı seçtiğimde ya da türkçe windovs seçtiğimde küçükküçük kareler beliriyor sayfanın içinde bunu düzeltmenin bir yolu yok mu acaba ne olur yardım edin
geri gelceğini sanmıyorum ama onarmayı bir dene istersen önce word ü aç başlat menüsünden sonra dosyadan aç de çıkan pencerede bozuk dosyanı bul ama sadece bir kere tıkla seçilsin sonra aşağıdaki aç tuşunun yanında küçük bir ok görceksin ona tıkla ordan aç ve onarı seç kurtulursa bu şekilde kurtulur.
aynı durum arada sırada bende de oluyor ama sorun bir bilgisayarda office in sürümünün yüksek olması diğerinin düşük olması.... sana tavsiyem bilgisayarınla uzantılı göstermeyi açıp uzantısını .doc olarak değiştirmen... yeni office .docx olarak kaydediyor...
serhan26 nın dediğini denemiştim zaten öyle geri gelmiyor.bu arada şöyle bir durum var bu word belgelerinin yanında onlarca _WRL0589.TMP , _WRL3677.TMP gibi dosyalar oluştu EasyRecovery Professional ile flash diskten ben bu dosyaları kurtardıktan sonra . docrepair diye bir program buldum netten o biraz düzeltti ama key istiyor o da. yine olmadı yani