Şimdi Ara

Elektronik imzalı ve barkodlu belge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Myp ile yatay geçiş için e-imza ile onaylatmam gerekiyormuş ama ben ıslak imzalıyı taratıp göndermiştim.Bu belgeleri nasıl elektronik olarak imzalatacağım ?

• up
  • Chasma kullanıcısına yanıt
    Öyle saçma şey mi varmış hocam ya bende egeye başvurucam henüz başlamadı ama başvuruda ıslak imzalı veya e imzalı belge ikiside geçerli diye biliyorum ki zaten ıslak imzalıyı taratıp attın ya kayıtta getir aslını görelim kardeşim diyip aslını götürdüğün zaman hiçbir sıkıntı olmaması lazım hangi okul o

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam gaziantep üniversitesi sadece elektronik imza istiyor anlamadım .Baktım benim ünide böyle e-imzalı içerikler yok (ege üni)
  • Chasma kullanıcısına yanıt
    Durumu izah ettiniz mi hocam öğrenci işlerine gerekirse kayıtta asıllarını getiririm belgelerin doğruluğunu beyan ediyorum gibi anlayışlı olmaları lazım ya olur mu öyle şey.

• Pazartesiyi bekliyorum onu sormak için ben de gönderdikten sonra fark ettim sadece gaün'e başvuruken böyle bir şeyle karşılaştım.
  • Hocam ben de gaüne başvurdum sadece e imzalı diye bir şey yok. e imzalı belgeler kabul edilecektir yazıyor . Sadece e imzalı demiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.