TeklifimGelsin, talebin üzerine bankaların sana özel tekliflerini 40 saniyeden az sürede karşılaştırabildiğin ve başvurularını tamamlayabildiğin bir Kişiselleştirilmiş Finansal Platform’dur. Kredin Onaylanmıyor Mu? TeklifimGelsin Kredi Karnesi ile Hem Kredi Notunu Yükselt, Hem de Ücretsiz Findeks Risk Raporu Al! TeklifimGelsin Kredi Karnesi, bankalar ve çeşitli finansal kuruluşlardan beslenen, finansal geçmişin ve beyan ettiğin bilgilerin değerlendirildiği bir rapordur. Senin için bir kredi derecesi oluşturarak risk seviyesi belirler ve kredi dereceni yükseltmen için SANA ÖZEL önerilerde bulunur. Ayrıca TeklifimGelsin mobil uygulamasını indirip üye olursan ilk Kredi Karnen ÜCRETSİZ! Mobil uygulamayı indirmek için: Ücretsiz Findeks Risk Raporu Findeks Risk Raporu; bankalardaki her bir hesabının borç, limit vb. bilgilerini, ödeme alışkanlıklarını takip edebileceğin rapordur. TeklifimGelsin üzerinden Kredi Karnesi oluşturduğunda sana özel Findeks Risk Raporuna ücretsiz olarak erişebilirsin. Findeks Risk Raporu'nu görüntülemek için Findeks Mobil uygulamasını indirebilirsin. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teklifimgelsin -- 2 Nisan 2025; 14:15:53 > |
Ücretsiz Kredi Karnesi ve Findeks Risk Raporu!

-
-
Kredi skorum B+ geldi, findeks de 1600. Bankalar ne zaman kapımda sıra olur?
-
ücretsiz aldım raporları. bir taşla 2 kuş güzel oldu. normalde findeks raporu 60 tl + teklifimgelsin raporu 45 tl
Notum c-
-
Para istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B çıktı ve kredi onaylanma ihtimali yüksek dedi
Ücretsiz aldım raporu. (A)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 24 Mart 2025; 9:0:40 > -
Appte ilk karne ücretsiz cidden, pek bildiğim bir konu değil ama baya da anladım güzelmiş
-
Değerli kullanıcımız, kredi derecen oldukça iyi! Diğer tüm finansal ihtiyaçların için TeklifimGelsin uygulamasını ziyaret etmeyi unutma! 🧡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teklifimgelsin -- 26 Mart 2025; 16:30:41 > -
Değerli kullanıcımız, memnuniyetini paylaştığın için teşekkür ederiz. Dereceni yükseltmek için Kredi Karnendeki önerileri dikkate almanı tavsiye ederiz. 🧡 -
Merhaba değerli kullanıcımız,
TeklifimGelsin mobil uygulamasını indirip üye olduğunda, ilk Kredi Karnen ücretsiz olarak hesabına tanımlanır. Hediye karnene Profil > Ödüllerim > Karne Ödüllerim bölümünden ulaşabilirsin.
Eğer web üzerinden kayıt olduysan endişelenme! Kayıtlı hesabının e-posta ve telefon bilgilerini bize özel mesajla iletebilir veya Yardım Merkezi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsin. 🧡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teklifimgelsin -- 26 Mart 2025; 16:31:8 > -
Merhaba değerli kullanıcımız, kredi derecen oldukça iyi bir seviyede! 🎉 Sana özel, onaylanma ihtimali yüksek kredileri Kredi Karnen üzerinden kontrol edebilir ve başvurabilirsin.
Diğer tüm finansal ihtiyaçların için TeklifimGelsin uygulamasını ziyaret etmeyi unutma! 🧡 -
Finansal alışkanlıkların 🧡 biz! -
Değerli kullanıcımız, memnuniyetini paylaştığın için teşekkür ederiz.🫡🧡 -
Sen de TeklifimGelsin'e üye ol, ödülünü kazan!Ayrıca kredi dereceni öğrenebileceğin Kredi Karnesi de hediye! Üye olurken girmen gereken davet kodu: 9c5387
https://teklifimgelsin.go.link/signUpScreen?adj_t=18qswy1o&adj_label=9c5387&adj_campaign=arkadasim_gelsin
Gayet başarılı teşekkürler
Akbank müşteri temsilcisinin bir hatası nedeniyle kapatılmış olan kredi kartı ve banka hesabının ekstresinde 0.6 TL bir borç kalmış . Banka beni arayıp sormamış 3-4 ay boyunca. her ekstrede 60 kuruşluk bu tutar ödenmedi olmuş. Sonuç olarak A dan B+ düşmüş notum.
Şimdi ben bu bankanın anasına sövsem hakkım değil mi?
-
Değerli kullanıcımız, memnuniyetini paylaştığın için teşekkür ederiz.🫡🧡 -
teklifim gelsin davet kodumu kullanarak kayıt ol kredi notuna ücretsiz bak
Arkadaşlarını TeklifimGelsin'e davet et, her davetin için TeklifimGelsin'den Ücretsiz Kredi Karnesi kazan! Üye olurken girmen gereken davet kodu: 84fd06
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X