Şimdi Ara

Enpara’dan Her Ay 1 Findeks Risk Raporu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
8.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Enpara’dan Her Ay 1 Findeks Risk Raporu!

• bence alternatifi yok, ilk yıllarda bol keseden dağıttığından mıdır nedir son yıllarda kampanyalarda resmen saçmaladı

ama tl dolar euro altın hesaplarım var ücretsiz, para aktarma ücretsiz , fatura da otomatik ödemeye kampanya veren kartlarıma veriyorum onun dışındakileri burada ödüyorum ,kredi kartımda aidat yok ,taksitsiz alışverişleri taksitlendiriyor örnek trendyol cüzdana para atıyor hem trendyol para iadesi hem enpara taksit. ekhesap var acil nakite sıkışıcak olsan hemen kullanıyorsun ve bence en önemlililerinden biride anında kredi çekebilmek. yeri geliyor eşinden dostundan isteyemiyorsun bankalar bin tür prosedür döküyor ilk başlarda faiz oranları da düşüktü ama son zamanlarda onuda artırmışlar yinede elinin altında bulunması iyi anında hesaba yatıyor olması çok iyi.

rakiplerde bir kaçı var ama hepsinin aynı anda bence halen enpara ama tekrarlıyorum kampanyalarda resmen saçmalamaya başladılar

• Enpara savunucular gelmeden yazayım. Enpara cortladı artık!

• Bunlar kendini deliliğe mi vuruyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

• bu devirde hala enpara kullanan, ne bileyim biraz seydir...

• Bildirim gelince beleş diye geldim ama bize ekmek çıkmaz ben kaçar.
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyelim hocam :) ücretsiz taksitlendirme işe yarıyor bazen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Enpara savunucular gelmeden yazayım. Enpara cortladı artık!

artık savunan kimse kalmamıştır herhalde

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Yerine ne kullanabiliriz, kaçırdığımız alternatif var mı acaba? Kredi kartı açısından değil, banka hesabı olarak? Muhalefet olmak için değil cidden merak ettiğim için soruyorum. Avantajlı bir yol varsa banka hesaplarında, masrafsız translerler vs çalışan

• cepteteb ve kuveytturk senin bankan. Hem borsa vsde var havale eft bedavasi var. Kuveytturk de gece gündüz avantajlı döviz işlemi de var. 5/24 gün olarak.

Bende hem döviz işlemleri vs avantajı için senin bankan düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 6 Ocak 2021; 17:1:32 >
  • Front-Back kullanıcısına yanıt

Ziraat 5bin tlye kadar faizsiz bölüyor aylardır. + Bankkart lira kampanyası var bayağı güzel oluyor arada. Şuan GittiGidiyor bin tlye 100tl veriyor. Aidati da çok düşük ziraatin. Denenebilir kredi kartı için.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Ziraat kampanyaları fena değil arada güzel şeyler çıkıyor. Ziraat kredi kartım yok. Bu süreçte de bankaya gitmek istemiyorum. Eldekini kullanmak mantıklı geliyor. Hiç yoktan iyidir sonuçta.
  • Enpara bozdu

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt

Lokum dağıt arkadaşlara

• Doğru hocam dursun köşede zaten kullanın :) imkanı olan kaçıyor zaten. Son zamanlarda forumda görüyorum.

• halkbankta bedava istediginiz kadar alabilirsiniz ay içinde.

• Bankkart'a internet üzerinden başvuruluyor ancak başvururken sürekli hata veriyor olmuyor.

• Halkbank kullanan varsa Findex raporu ücretsiz.

• Enpara saçmaladı bu son kampanyalarda. Yine de maliyeti olmadığından işimize yaradığı kadarını kullanmaya devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.