Enpara’dan Her Ay 1 Findeks Risk Raporu!
-
-
Enpara savunucular gelmeden yazayım. Enpara cortladı artık!
-
Bunlar kendini deliliğe mi vuruyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp
bu devirde hala enpara kullanan, ne bileyim biraz seydir...
-
Bildirim gelince beleş diye geldim ama bize ekmek çıkmaz ben kaçar. -
Öyle demeyelim hocam :) ücretsiz taksitlendirme işe yarıyor bazen :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ShrikeenEnpara savunucular gelmeden yazayım. Enpara cortladı artık!
artık savunan kimse kalmamıştır herhalde
-
Yerine ne kullanabiliriz, kaçırdığımız alternatif var mı acaba? Kredi kartı açısından değil, banka hesabı olarak? Muhalefet olmak için değil cidden merak ettiğim için soruyorum. Avantajlı bir yol varsa banka hesaplarında, masrafsız translerler vs çalışan
cepteteb ve kuveytturk senin bankan. Hem borsa vsde var havale eft bedavasi var. Kuveytturk de gece gündüz avantajlı döviz işlemi de var. 5/24 gün olarak.
Bende hem döviz işlemleri vs avantajı için senin bankan düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 6 Ocak 2021; 17:1:32 >
Ziraat 5bin tlye kadar faizsiz bölüyor aylardır. + Bankkart lira kampanyası var bayağı güzel oluyor arada. Şuan GittiGidiyor bin tlye 100tl veriyor. Aidati da çok düşük ziraatin. Denenebilir kredi kartı için.
Ziraat kampanyaları fena değil arada güzel şeyler çıkıyor. Ziraat kredi kartım yok. Bu süreçte de bankaya gitmek istemiyorum. Eldekini kullanmak mantıklı geliyor. Hiç yoktan iyidir sonuçta. -
Enpara bozdu
-
Lokum dağıt arkadaşlara
Doğru hocam dursun köşede zaten kullanın :) imkanı olan kaçıyor zaten. Son zamanlarda forumda görüyorum.
halkbankta bedava istediginiz kadar alabilirsiniz ay içinde.
-
Bankkart'a internet üzerinden başvuruluyor ancak başvururken sürekli hata veriyor olmuyor.
-
Halkbank kullanan varsa Findex raporu ücretsiz.
-
Enpara saçmaladı bu son kampanyalarda. Yine de maliyeti olmadığından işimize yaradığı kadarını kullanmaya devam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Enpara savunucular gelmeden yazayım. Enpara cortladı artık! |
Bunlar kendini deliliğe mi vuruyor?
|
Ooooo çöpçüler gelmiş, anti savunancılar da gelmiş bile .. Sanki zorla kullanın diyen var, burada atıp tutan çöpçülerin çatır çatır Enpara kullandıklarını biliyoruz zaten..
EnPara candır, gerisi teferruat ... |
Cortladı hafif kalır. s.çtı batırdı.
|
Arapların eline geçen herhangi bir şeyin iyileştiğini gördünüz mü? Bakınız LİG TV'den BEIN'e Yunan Enpara'dan Arap Enpara'ya... |
bence alternatifi yok, ilk yıllarda bol keseden dağıttığından mıdır nedir son yıllarda kampanyalarda resmen saçmaladı ama tl dolar euro altın hesaplarım var ücretsiz, para aktarma ücretsiz , fatura da otomatik ödemeye kampanya veren kartlarıma veriyorum onun dışındakileri burada ödüyorum ,kredi kartımda aidat yok ,taksitsiz alışverişleri taksitlendiriyor örnek trendyol cüzdana para atıyor hem trendyol para iadesi hem enpara taksit. ekhesap var acil nakite sıkışıcak olsan hemen kullanıyorsun ve bence en önemlililerinden biride anında kredi çekebilmek. yeri geliyor eşinden dostundan isteyemiyorsun bankalar bin tür prosedür döküyor ilk başlarda faiz oranları da düşüktü ama son zamanlarda onuda artırmışlar yinede elinin altında bulunması iyi anında hesaba yatıyor olması çok iyi. rakiplerde bir kaçı var ama hepsinin aynı anda bence halen enpara ama tekrarlıyorum kampanyalarda resmen saçmalamaya başladılar |
Kampanya için kullanan bebeler temizlendiği iyi olmuş.
En son sim kartımı değiştim. Bir dilekçe ve 2 foto ile hallettim. İstediğin zaman anında kredi vermesi ve taksitleri masrafsız olması yeter. |
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- enpara youtube premium
- teklifimgelsin kupon kodu
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- ziraat bankası prestij kart
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- apple müzik öğrenci
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X