Şimdi Ara

Enpara’dan Her Ay 1 Findeks Risk Raporu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
8.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanya kötü olabilir ama Enpara birçok konuda çok faydalı. Aylık taksiti çok aktif kullanırım.

Kampanyayi planlayan pazarlama ekibi bir şeyler yapmak istemiş ama elleri çok cimri orta ve uzun vadede bu ekip ya kampanyaları gözden geçirir ya da gider.

İş sonuçları ölçülebilir 5 milyondan fazla müşterisi var bakalım kaç bin kişi bu şartlari yerine getirecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Kredi kartı borcun varsa kredi notunu öğrenmek hediye.
    Nasılmış ilk defa duydum
  • grandprix kullanıcısına yanıt
    1000 lira harcama yapman gerekiyor, onu demek istedim hocam.
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    DH yazdığınız yazılara biraz dikkat lütfen 1000 TL harcama ve 2 fatura şartı var.
    Ayrıca burası sıcak fırsatlar ve bu şartlar çok anlamsız
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

bir dilekçe 2 foto mu attınız sadece sim kart blokesi için harbi enpara ölmüş

• grandprix kullanıcısına yanıt
    2 fatura şartı yukarıda yazılı. Kredi puanını öğrenmek için kredi kartı borcu şartı olması güzel ironi, değil mi?
    Şartlar sıcak değil, evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 6 Ocak 2021; 22:57:48 >
  • Papara+tosla takılıyorum, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Numara taşıdım. Sim kart bloke olmuştu. Güvenlik için olması iyi.

Klon sim kart ile bir çok dolandıcılık vakası yaşanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • escanor_ kullanıcısına yanıt
    Onlar ödeme sistemi. Banka değil. Yerine geçemez.

• Üç kuruşluk kampanya için istediği seylere bak dilenci oldu iyice 😂

• Bedavacılar çok kızmış... 

• 12 lira için mi bu yaygara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aieo -- 6 Ocak 2021; 23:48:8 >
  • Burada bedavacılar filan diyenler neden enpara kullanıyor acaba neyi cezbediyor onları doğru düzgün atm si yok kampanyası yok

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Siz enpara yerine ne kullanıyorsunuz?

• CALISKAN16 kullanıcısına yanıt

Ben yuksek faiz için kullanıyordum ilk açıldığında enparayi.. Yaklaşık 4 senedir burganbank kullanıyorum...

• Enpara'yı sadece kampanyaları için kullananlar için evet bozdu ama ilk çıktığından beri kullanan biri olarak müşteri hizmetleri kalitesi hala olduğu gibi. 1 dakikada çağrıyı cevaplayan temsilciler, sorun yaratmaktan çok çözüm oluşturan çalışanları sadece Enpara'da görebiliyorum

• stevenashty kullanıcısına yanıt

Hocam bu kadar gömmemiz saçma sapan şartlardan geliyor. Sen ayın enparalısı diye bir muhabbet çıkarttın eyvallah dedik çünkü haklıydın ama şimdi tutup 2 tane otomatik ödeme diyorsun, 1000 TL kart ekstresi diyorsun olmuyor işte. Karta taksit dışında (Bankkart kralını yapıyor taksitin ama aracılı ödemelerde yapmaz oldu iyizico gibi) hiçbir esprisi yok kredi kartının. 1 TL puan vermiyor bu kadar harcamayı hangi kartla yapsam ölüsü 5-10 TL verir en azından Bankkart ortalama aylık 50-100 TL Combo Lira veriyor daha ne olsun. Ben önceden tek hesap tek kart olarak kullanıyordum, kartı taksit dışında kullanmıyorum (Zİraatin taksitlendirmediği yerlerde) hesabı kullanıyorum ama o da sıkıntı çıkartıyor ne zaman Bankamatiğe gitsem ya bozuk ya para yok ya da 1000 TL çekeceğim 20 tane 50 Lira veriyor bunu da enparaya özel yapıldığını düşünüyorum, ben tüm işlerimi enparadan yapıyorum hesap olarak ama bu gidişle Cepteteb'e geçeceğim o noktada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 7 Ocak 2021; 10:26:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1001

Halkbank kullanan varsa Findex raporu ücretsiz.

Mobil uygulamada yerini tarif edermisin?

• Onu bilemeyeceğim hocam. Web sitesi üzerinden girince başvurular kısmında oluyor,mobil uygulamada da aynıdır belki.

• bLind kullanıcısına yanıt
    Atm olayı tüm,finans,deniz teb atmleri ortak kullanılıyor enpara da.Bende açıldığından beri aktif kullanıyorum enparayı..Katarlılara geçtikten sonra bozdular,kampanya falan kalmadı,müşteri hizmetleri de eskisi gibi değil..geçen öylesine başvurdum kredi kartı da vermediler,vay efendim borcun harcın var diye mesaj yolladılar,alakası yok halbu ki,ekpara hesabım varlakin alışkanlık olduğu için kullanıyorum hala,tüm ödemeleri vs.ekparadan yapıyorum çünkü,aynı bir sistem de çalışan banka varsa direk geçerim,hiçbiri vazgeçilmez değil sonuçta..20 yıllık Ykb müşterisiydim geçen sanal kart kotası yüzünden worldkartı da bıraktım misal..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.