< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara’dan Her Ay 1 Findeks Risk Raporu! (2. sayfa)
-
-
Ağır çöp -
Ooooo çöpçüler gelmiş, anti savunancılar da gelmiş bile .. Sanki zorla kullanın diyen var, burada atıp tutan çöpçülerin çatır çatır Enpara kullandıklarını biliyoruz zaten..
EnPara candır, gerisi teferruat ... -
Çöp -
2012de uye olan biri olarak son 4 5 senedir pek isim olmuyor...
yuksek faiz, ucretsiz eft vs. icin, sartsiz surtsuz burganbank
kucuk indirimler icin papara, tosla, cepteteb vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 6 Ocak 2021; 17:58:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onuerYerine ne kullanabiliriz, kaçırdığımız alternatif var mı acaba? Kredi kartı açısından değil, banka hesabı olarak? Muhalefet olmak için değil cidden merak ettiğim için soruyorum. Avantajlı bir yol varsa banka hesaplarında, masrafsız translerler vs çalışan
bence alternatifi yok, ilk yıllarda bol keseden dağıttığından mıdır nedir son yıllarda kampanyalarda resmen saçmaladı
ama tl dolar euro altın hesaplarım var ücretsiz, para aktarma ücretsiz , fatura da otomatik ödemeye kampanya veren kartlarıma veriyorum onun dışındakileri burada ödüyorum ,kredi kartımda aidat yok ,taksitsiz alışverişleri taksitlendiriyor örnek trendyol cüzdana para atıyor hem trendyol para iadesi hem enpara taksit. ekhesap var acil nakite sıkışıcak olsan hemen kullanıyorsun ve bence en önemlililerinden biride anında kredi çekebilmek. yeri geliyor eşinden dostundan isteyemiyorsun bankalar bin tür prosedür döküyor ilk başlarda faiz oranları da düşüktü ama son zamanlarda onuda artırmışlar yinede elinin altında bulunması iyi anında hesaba yatıyor olması çok iyi.
rakiplerde bir kaçı var ama hepsinin aynı anda bence halen enpara ama tekrarlıyorum kampanyalarda resmen saçmalamaya başladılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 6 Ocak 2021; 18:12:13 >
-
Bunlarin enligi falan kalmamis -
Cortladı hafif kalır. s.çtı batırdı.quote:
Orijinalden alıntı: ShrikeenEnpara savunucular gelmeden yazayım. Enpara cortladı artık!
-
Enparayı neden bu kadar gömdüğünüzü anlamadım. Alternatif banka var da biz mi bilmiyoruz?
Garanti, Akbank, İş falan mı kullanalım? Ayda bir müşteri hizmetleri ile yazışmak zorunda kalmak sizi rahatsız etmiyorsa siz o yoldan devam edin, saçma sapan şeyler yüzünden ekstreye bir şeyler yansıması ile uğraşamam.
Papara, Tosla falan zaten banka değil kıyaslamak çok saçma.
Kuveyttürk kullanıyorsanız da sizin bileceğiniz iş, ben o topa girmem.
Başta çok sağlam kampanyalar yaptı ama şimdi yapmıyor diye gömmeye gerek yok, varsa fırsat değerlendiririz. Findeks raporu çok işe yarayacak bir şey değil, fırsatlık bir yanı yok ama hala alternatifi de yok
-
Sadece bazı ürünlere vade farksız taksit yaptığı için kullanıyorum. Verdiği düzgün bir kampanyada yok. Cazibesini yitirmiştir.
-
Aman aman ne de süper kampanyaymış bu(!)
-
-
Zamanında enparayı iyi kullandık kredi kartından geri iade aidatıda aldık kapattık. Bakıyorum da dönmem için hiç güzel kampanyaları yok -
saçma sapan şartları var yok 2 fatura ödeme talimatı yok hesapta 1000tl olması gerekliliği..şu şartları koyan arkadaşı gerçekten çok merak ediyorum
-
Arapların eline geçen herhangi bir şeyin iyileştiğini gördünüz mü?
Bakınız LİG TV'den BEIN'e
Yunan Enpara'dan Arap Enpara'ya...
-
Enpara yaptığın kampanyalar bomboş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya için kullanan bebeler temizlendiği iyi olmuş.
En son sim kartımı değiştim. Bir dilekçe ve 2 foto ile hallettim.
İstediğin zaman anında kredi vermesi ve taksitleri masrafsız olması yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 lirayı vermemek için 2 fatura talimatı + 1000 liralık harcama yap Bu enpara müşterisini hiç tanıyamamış...
-
enpara candır. İsterse hiç kampanya yapmasın. eminim buradakilerin çoğu kullanıyordur.
-
Kredi kartı borcun varsa kredi notunu öğrenmek hediye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X