Şimdi Ara

65 yaş üstü Ziraat Bankası blokeli hesap sorunu (Corona her yerden vuruyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annem 65 yaş üstü. Emekli maaşı Ziraat Bankası'na yatıyor. Banka kartı ile ben gidip çekeyim dedim ama hesap blokeli. İnternet bankacılığına girmeye çalışıyoruz ama galiba telefon teyitli değil diye şubeye gitmelisiniz diyor (sokağı çıkma yasağını mı delsin yani?). Twitter'dan şansımı denedim ama ne Ziraat Bankası hesabından ne de Ziraat Destek hesabından yanıt alamadım. İnternet sitesinden yazdım oradan da sonuç yok. Annem 155'i denedi "banka şubesini arayın" demişler. Arayınca çok doğal olarak kimse olmadığı için bant kaydına konuşmuş "biz size döneceğiz" denmiş. Borçları geliyor başka bankada otomatik ödeme talimatı. Oraya geçirmek istiyoruz ama yukarıdaki sebeplerle başaramadık bir türlü. Var mıdır yol yordam gösterecek bir babayiğit? Büyük sevaba girer...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ziraat müşteri hizmetleri temsilcisi bu konuda size yardımcı olmalı bazı sorulara cevap vererek anneniz hesabın kendisine ait olduğunu teyit ettirebilir. Müşteri temsilcisine bunun bir istisnai durum olduğunu belirtin en kötü üst birimlerle görüşme yapıp size geri dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.