< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_yıldız -- 6 Haziran 2017; 4:1:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_yıldız -- 6 Haziran 2017; 4:1:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@ramazan_yıldız açıkcası bu kadar bilgiyi buraya vermeye değer mi bu tartışılmalı? Tüm bilgilerinizi tüm kredi sunan bankalarla paylaşma hakları varmış, bu sonu gelmeyen taciz demek.. Göze alan kişiler denemekte özgürler..
Edit: kendi üzerimde denedim çalışıyor, borcu olan bir insan değilim zaten ödemeleri hep zamanında yapmıştım. kafama takılan bir sorun oldu, öğrencilik döneminde stajda maaşımız yatsın diye aldığım iş bankası kartım vardı. onu kapattırmıştım ve bağlı hesabıda kapattırdım, 3 sene oluyor. kart aktif gözüküyor ve 100 TL borç gözüküyor. bu nasıl mümkün olabilir acaba? https://www.tekkredi.com/gizlilik-sozlesmesi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 5:34:39 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 10:59:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 6 Haziran 2017; 13:22:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |