Şimdi Ara

tekkredi.com ile ücretsiz kredi notu ve risk raporu öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
15
Favori
19.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba daha önce yazıldığı bilmiyorum ama şöyle bi şey farkettim. 4 ay önce tekkredi.com üzerinden kredi birleştirme talebi açtım bütün borçlarım avans veren hesaplarım dahil önüme geldi ve buna göre ücretsiz başvuru yaptım. İlk ay olumlu dönüş olmadığı diğer ay tekrar başvuru yapayım dedim bu sefer 9.99 tl ücret istediği için vazgeçtim ve kredi notumu öğrenmek için findekse giriş yaptım ve talep etmediğim halde son 2 aylık kredi notum önüme çıktı. Talep edilen olarak KREDI BILISIM olarak gözüküyor ve tamda tekkredi.com üzerinden başvuru yaptığım günlerde talep alınmış. Kısaca özetlemek gerekirse;
    *tekkredi.com a üye olup başvuru ekranında istenilen bilgileri doldurun yeterli( ücret kısmında kapatabilirsiniz sayfayı sorun değil)
    *Şimdi findekse girip kredi notunuzu risk raporunuzu kalan borçlarınız ve kredi limitimiz ve Türkiye sıralamanızı ücretsiz olarak her ay görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_yıldız -- 6 Haziran 2017; 4:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ramazan_yıldız açıkcası bu kadar bilgiyi buraya vermeye değer mi bu tartışılmalı? Tüm bilgilerinizi tüm kredi sunan bankalarla paylaşma hakları varmış, bu sonu gelmeyen taciz demek.. Göze alan kişiler denemekte özgürler..

Edit: kendi üzerimde denedim çalışıyor, borcu olan bir insan değilim zaten ödemeleri hep zamanında yapmıştım. kafama takılan bir sorun oldu, öğrencilik döneminde stajda maaşımız yatsın diye aldığım iş bankası kartım vardı. onu kapattırmıştım ve bağlı hesabıda kapattırdım, 3 sene oluyor. kart aktif gözüküyor ve 100 TL borç gözüküyor. bu nasıl mümkün olabilir acaba?

https://www.tekkredi.com/gizlilik-sozlesmesi

• Demek istek yapınca tek merkezden yani findeks den beri aldığı için listeye yansıyor güzel fırsat

• @ramazan_yıldız açıkcası bu kadar bilgiyi buraya vermeye değer mi bu tartışılmalı? Tüm bilgilerinizi tüm kredi sunan bankalarla paylaşma hakları varmış, bu sonu gelmeyen taciz demek.. Göze alan kişiler denemekte özgürler..

Edit: kendi üzerimde denedim çalışıyor, borcu olan bir insan değilim zaten ödemeleri hep zamanında yapmıştım. kafama takılan bir sorun oldu, öğrencilik döneminde stajda maaşımız yatsın diye aldığım iş bankası kartım vardı. onu kapattırmıştım ve bağlı hesabıda kapattırdım, 3 sene oluyor. kart aktif gözüküyor ve 100 TL borç gözüküyor. bu nasıl mümkün olabilir acaba?

www.tekkredi.com
    Kullanım Koşulları - Tekkredi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 5:34:39 >

• Bu bilgilri sadece bankalarla mi paylasacak? Baskalarida taciz etmesin..

• bende kayit oldum cok makbule gecti her ay duzenli olarak kredi notumi ogrenebilicem :)

• Halkbank her zaman bedava veriyor ki :) internet şubesinden alabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsLy

Halkbank her zaman bedava veriyor ki :) internet şubesinden alabiliyorsunuz

Halkbank hesabi acayim o zaman bi ara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

@ramazan_yıldız açıkcası bu kadar bilgiyi buraya vermeye değer mi bu tartışılmalı? Tüm bilgilerinizi tüm kredi sunan bankalarla paylaşma hakları varmış, bu sonu gelmeyen taciz demek.. Göze alan kişiler denemekte özgürler..

Hocam kartı nasıl görüntülediniz. Aktif olduğunu yazmışsınız .kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    benim de kapattığım kart aktif görünüyor. ama işin garibi ziraat genç kartın 350 harçlık bakiyesi de açık görünüyor. açık olmasının ihtimali yok son krediyle kapanmıştı. bence sistemsel bir sıkıntı olabilir hepsine açık diyor olabilir. ya da karta bağlı banka kartı hala açık o sebeple kredi kartına da açık diyor olabilir. işbankasını aramak lazım.

• mehmethunlu M kullanıcısına yanıt
    Ana sayfaya girin en altta siparisler cikiyor son siparise basin rapor acilacak, borclar listeleniyor kartlar krediler hesaplar seklinde. Aktif veya kapali kartlar acilma kapanma tarihleri hangi ay odeme gecikmis hepsi var..

Google a "findeks örnek" yazin, risk raporu orneginde var.

Bu sayfada tanitim gorsellerinde altta gozukuyor..
    www.findeks.com
    Finansal Hayatın Burada | Findeks
    https://www.findeks.com/urunler/risk-raporu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 10:59:43 >

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    4 kartim vardi, 3 unu kapattim hem hesap hem kredi karti seklinde. Is bankasina aktif yaziyor bide borc eklemis. Buyuk ihtimal kapattik deyip kapatmadilar mail gelmeye devam ediyor is bankasindan zaten. Bu 100tl dogru degildir umarim.

• ErsLy kullanıcısına yanıt
    Halkbank hangi menuden veriyor bu rakamı?

• Rakam dediğin nedir ? Risk raporunu mu diyorsun ?
  • Mesaj geldi, 60 ay boyunca notlu risk raporu talebi yapabilmesi için onay kodu diye. Girmedim.

Nedir bu?
  • Aynen

Sms kodu yolladı

Bu kod ile 60ay boyunca ücret kesmesin

( Nereden kesecek o da muamma tabiii TL yüklü olmayan hattimdan mı ; ). )

• Para girmesin ucretsiz mi?

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Dört kere talep açtım daha hiç ücret kesintisi olmadı bende.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam üye olduğumdan beri sadece başvuru durumları hakkında bilgi mesajı geldi o kadar taciz mesajlarına hiç rastlamadım

• ErsLy kullanıcısına yanıt
    Evet

Bkmexpress ile findeks halen 1 tl galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 6 Haziran 2017; 13:22:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Evet

Bkmexpress ile findeks halen 1 tl galiba.

Sadece ilk raporda

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.