Şimdi Ara

tekkredi.com ile ücretsiz kredi notu ve risk raporu öğrenme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
15
Favori
19.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Findeks'den 2 kere rapor aldım ve bildiğim kadarıyla açık-kapalı bütün krediler,kartlar,hesaplar gözüküyor.
  • firsat hala devam ediyor az once denedim 1dk icinde puan hesaplaniyor findeks hesabinizda gorunuyor, uye olurken girilen dogum tarihi vb tam eslesmezse tek kullanimlik sifre kabul etmiyor
  • Arkadaşlar sistem aynen devam ediyor ben aylık düzenli bi şekilde alıyorum kredi bilgilerimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank ve halkbank ücretsiz veriyor findeks rapor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrduran321

Akbank ve halkbank ücretsiz veriyor findeks rapor

akbank vermiyor aralıkta sondu
  • aynen akbank vermıyor artık halkbankta takıp eden ıs gununde yolluyor maıle anında vermıyor
  • Notum son zamanlarda düşmüş olabilir ama kötü değildir sanırım. Bir bakalım öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat kadar önce işlemi yaptım findeks raporumu ücretsiz aldım lakin siteden 9.99 tl lik ödeme yapmanız gerekmektedir diye arıyorlar bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 14 Şubat 2018; 14:46:45 >
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Tam da formu dolduruyorum.

Bilgi için teşekkürler. Şimdilik kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bilgileri dolduruken hata olusuyor cıldırıyorum
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben her ay düzenli şekilde devam ediyorum ama arayan olmadı daha size denk gelmiş demek ki

• Nerden bulaştık bu işe. Engelle engelle bitmedi. En az 20 farklı numaradan arama ve sms geliyor. Hep kredi, kredi. İlk uyaran arkadaşı dinlemeliydim. 10 lira ver Findeks'ten al ne vardı kaşındın.

Merhaba Gökhan bey 19000 krediniz 1.39 faiz ile onayınızı bekliyor.
    İlgilenmiyorum, aramayın beni, çıkarın listeden.
    Ama bu çok iyi fırsat, x alırsınız, x yere gidersiniz.
    Allah belamı versin, nerden bulaştım bu işe.
  • kayıt oldum. ama findeks raporu nasıl alınıyor anlamadım. bankalardakı kredi ve kredi kartı borclarım cıktı. basvuruyu tamamlamak için borcların hangi bankaya ait oldugunu secin diyor.
  • Hocam tamamlamayacaksınız zaten. Şimdi findeks hesabınıza giriş yapın oraya raporu otomatikmen almıştır tek kredi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.