< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 27 Ağustos 2024; 7:22:45 > |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺
-
-
Düzeltme: Sadece beinconnect üyeliği olduğunu yazmıştım. Ancak tarafımdan yazılan bu bilgi yanlışmış. Yanlış bilgilendirme için üzgünüm. Keyifli forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 6 Ağustos 2024; 0:53:33 > -
Kampanya kapsamındaki Bankkart Müşterileri hem kutulu üyeliğe hem de beIN Connect üzerinden üyeliğe sahip olabileceklerdir -
yanlış bilgilendirme yapmayalım hocam.
-
Digitürk üyeliğimi 2 ay önce iptal ettim. Bu kampanyadan faydalanırım herhalde. -
Ben buna 3-4 farklı isim adına başvurdum,mesaj gelecek sonra üyelik başlayacak diyor gelen giden bir şey yok . Kampanyadan faydalanan var mi ben mi yanlış biseyler yapıyorum? -
iç kurulum ücretsizdir demiş. eskiden gelip çanak takıyorlardı. Digiturk şuanda hangi uydudan yayın yapıyor?
-
Türksat -
mevcut çanağımıza gelip takacaklar yani. iyiymiş
-
Evet. -
Bende kararsızdım fiyat avantajlı geldi kutulu üyelik satın aldım olumsuz yorumlar okuyunca getirdikleri kutu kalitesiz görüntü verirse diye korktum. Yarın kuruluma gelecekler dikkat etmem gereken bir şey var mı?
-
çok iyi fiyat -
bana kredi kartı vermiyor, başkasının kredi kartıyla alabilir miyim? -
Daha önce Digiturk abonesi oldunuz mu? lk kez mi üye oluyorsunuz? Nereden başvurdunuz? Ben 2 ay önce iptal etmiştim. Yeni üyelik başvurusu yaptım. Onay için mesaj gelecek yazdı ama gelmedi. -
Tod da üyeliğim vardı denedi oldu dedi mesaj geldi onay verdim sonra servisten arayıp randevu verdiler
-
Arkadaşlar birleşip birlesmedigini bilmiyorum ama dijiturk dostlar kampanyası ile birleşiyorsa abone no paylaşabilirim sizinde benimde 1 fatura ücretsiz olur. -
aylık 279 dan yeniletmiştik, 850 puan veriyor bunlar, aylık 208 tl ye geliyor çok çok iyi fiyat.
ziraat li olup abone olmak isteyenler değerlendirsin.
-
Bank kart liraların hesaba yüklenme tarihi 1 Kasım. Şu enflasyonist ortamda gerçekten şaka gibi bir tarih.
-
Kredi kartına taksit olduğundan faturalı olmadığından birleşmiyor diye biliyorum
-
hocam hb'de yıllık paket 2000 tl civarıydı, kalkmış o paket, tekrar gelir mi bilmem. en ucuzu oydu.
şu 1700 tl ama site sıkıntılı diyorlar.
https://www.epin.com.tr/digiturk-bein-connect-super-lig/superlig-4ekran-12ay
konu takip edilebilir ->
https://mini.donanimhaber.com/tod-2-sezonluk-super-dolu-paket-aylik-249-ttl--158617345-84#159268065
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 6 Ağustos 2024; 12:24:50 >
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- getir finans
- teklifimgelsin kupon kodu
- hangikredi ücretsiz kod
- qnb 25 bin ödül
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
- bim yazıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X