Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
28
Favori
38.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Digiturk Sporun Yıldızı Paketi'nde Yeni Üyeliklere 850 TL Bankkart Lira | Diğer Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalar/digiturk-sporun-yildizi-paketinde-yeni-uyeliklere-850-tl-bankkart-lira

Kampanya Koşulları:

<li class="ql-align-justify">Kampanya 5 Ağustos - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında yeni Digiturk üyeliklerinde geçerlidir.</li>

<li class="ql-align-justify">Digiturk Sporun Yıldızı Paketi aylık 279 TL olup, kampanya kapsamında yeni üyelik başvuruları sadece beIN CONNECT Başvurusu Hemen Başvuru Yapın (bein-connect.com.tr) adresinden veya 0212 4737373 telefon numarası üzerinden yapılacaktır. Belirtilen adresler dışındaki kanallardan yapılacak başvurular kampanya kapsamına dahil değildir.</li>

<li class="ql-align-justify">Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketini alan yeni üyelere 850 TL Bankkart Lira verilecektir.</li>

<li class="ql-align-justify">Paketin toplam ücreti 3.348 TL olup Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile 12 aya kadar taksitlendirilebilmektedir.</li>

• Kazanılan Bankkart Liralar 1 Kasım 2024 tarihinde yüklenecek ve tüm Bankkart Üye İşyerlerinde kullanılabilecektir. 

• Kampanya kapsamındaki Bankkart Müşterileri hem kutulu üyeliğe hem de beIN Connect üzerinden üyeliğe sahip olabileceklerdir.

• İç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 27 Ağustos 2024; 7:22:45 >

• Düzeltme: Sadece beinconnect üyeliği olduğunu yazmıştım. Ancak tarafımdan yazılan bu bilgi yanlışmış. Yanlış bilgilendirme için üzgünüm. Keyifli forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 6 Ağustos 2024; 0:53:33 >
  • icolie kullanıcısına yanıt
    Kampanya kapsamındaki Bankkart Müşterileri hem kutulu üyeliğe hem de beIN Connect üzerinden üyeliğe sahip olabileceklerdir
  • icolie kullanıcısına yanıt

yanlış bilgilendirme yapmayalım hocam.

• Digitürk üyeliğimi 2 ay önce iptal ettim. Bu kampanyadan faydalanırım herhalde.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Ben buna 3-4 farklı isim adına başvurdum,mesaj gelecek sonra üyelik başlayacak diyor gelen giden bir şey yok . Kampanyadan faydalanan var mi ben mi yanlış biseyler yapıyorum?
  • iç kurulum ücretsizdir demiş. eskiden gelip çanak takıyorlardı. Digiturk şuanda hangi uydudan yayın yapıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enorton E kullanıcısına yanıt
    Türksat
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

mevcut çanağımıza gelip takacaklar yani. iyiymiş

• enorton E kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Bende kararsızdım fiyat avantajlı geldi kutulu üyelik satın aldım olumsuz yorumlar okuyunca getirdikleri kutu kalitesiz görüntü verirse diye korktum. Yarın kuruluma gelecekler dikkat etmem gereken bir şey var mı?

• çok iyi fiyat
  • bana kredi kartı vermiyor, başkasının kredi kartıyla alabilir miyim?
  • emcace E kullanıcısına yanıt
    Daha önce Digiturk abonesi oldunuz mu? lk kez mi üye oluyorsunuz? Nereden başvurdunuz? Ben 2 ay önce iptal etmiştim. Yeni üyelik başvurusu yaptım. Onay için mesaj gelecek yazdı ama gelmedi.
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

Tod da üyeliğim vardı denedi oldu dedi mesaj geldi onay verdim sonra servisten arayıp randevu verdiler

• Arkadaşlar birleşip birlesmedigini bilmiyorum ama dijiturk dostlar kampanyası ile birleşiyorsa abone no paylaşabilirim sizinde benimde 1 fatura ücretsiz olur.
  • aylık 279 dan yeniletmiştik, 850 puan veriyor bunlar, aylık 208 tl ye geliyor çok çok iyi fiyat.

ziraat li olup abone olmak isteyenler değerlendirsin.

• Bank kart liraların hesaba yüklenme tarihi 1 Kasım. Şu enflasyonist ortamda gerçekten şaka gibi bir tarih.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Kredi kartına taksit olduğundan faturalı olmadığından birleşmiyor diye biliyorum

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    hocam hb'de yıllık paket 2000 tl civarıydı, kalkmış o paket, tekrar gelir mi bilmem. en ucuzu oydu.

şu 1700 tl ama site sıkıntılı diyorlar.
    https://www.epin.com.tr/digiturk-bein-connect-super-lig/superlig-4ekran-12ay

konu takip edilebilir ->
    https://mini.donanimhaber.com/tod-2-sezonluk-super-dolu-paket-aylik-249-ttl--158617345-84#159268065

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 6 Ağustos 2024; 12:24:50 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.