Tod tv için uygun fiyatlar vardı ama kutulu en uygun fiyat |
Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (2. sayfa)
-
-
valla o kadar para verip bir de (özellikle derbilerde) tod tv 'nin donma sorununa denk gelmek istemem. kutu her türlü mantıklı bu durumda. -
Ziraatten hediye olarak geçen sezon beinsporttan izledim çok donma yaşamadım ama nedense tam havaya giremiyorum internetten izleyince :)
-
inat, selçuk, jettv, twitter'dan anlık yayınlar ... bir şekilde iş görüyor. ama donma olayın takılan varsa, kutu şu anki fiyatıyla tercih edilebilir. -
Kişisel Bilgileri girdik Sms gelecek dendi. Gelen giden bişey yok henüz. Muhtemelen bi yanıt gelmeyecektir. Dönüş sağlanan olursa bi zahmet yazabilir mi ?
-
Uydu dahil mi buna sadece beinconnect mi? Kutu dediği uydu alıcı mı?
-
bahsettiğiniz fiyatlar bein connect olabilir mi? uydu alıcılı ise bedavaymış.
-
Bana da gelmedi. Telefon ile arayın. Eski üyeliğiniz varsa soyisminizi onaylamayın. (Onayladığımda Mh bağlanamadım.) Müşteri temsilciniz bağlanın ve bu pakete geçmek istediğinizi söyleyin. Bilgileri girsin size onay mesajı gelecek. Kontrol edip onaylayın. Sonrasında kutulu abonelik aldıysanız TEKNİK servis randevu için arıyor. Ödeme TEKNİK servis geldiğinde mail order ile olacakmış. -
Evet uydu alıcılı
-
Teşekkürler hocam
-
Rica ederim hocam
-
Dediğiniz gibi yaptım hocam. Özellikle ilk üyelik mi diye sordular. Kutulu kurum ve connect üyeliği dahil diyor bu fiyata. İnanası gelmiyor insanın açıkcası. Umarım kuruluma gelirler diyelim.
-
Beni hemen servis aradı, gelin dedim. Biraz önce kurdular. Her şey çok hızlı oldu. Kartlı Vestel Cihaz getirmiş kabul etmedim. Kartsız Next Cihaz taktırdım. 100₺ de e ticaret kampanyasından geldi. Aylık 200₺ ye gelmiş oldu. -
Kutu farkı var mı hocam peki ? kartlı kartsız olayı nedir ben ilk defa alıcam bu lanetlerden yayın:)
-
Hocam 850 TL de gelecek değil mi ayrica -
Kartlının modeli Vestel, kartsız genelde next üretimi Dt 3501c. Kartlılarda çok sorun oluyor. Kartı takın, kart okunmadı vs.. Servis aradığında kartsız cihaz isteyin. Fiyat farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 6 Ağustos 2024; 15:11:5 > -
- Kazanılan Bankkart Liralar 1 Kasım 2024 tarihinde yüklenecek ve tüm Bankkart Üye İşyerlerinde kullanılabilecektir.
-
Teknik servise ödeme yaparken bankkart 12 taksit 850₺ bankkart lira seçeneğinden işlem yaptır. Gelmemesi için bir neden yok. -
Hocam benim evde türksat koablo tv var. Bina çanağı bağlı değil daireye. Direkt türksat bağlı. Kutulu seçeneğini nasıl yapacağım?
Çanak istemezler mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X