Şimdi Ara

Digiturk Sporun Yıldızı Ziraat Bankkart Aylık 208₺ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
434
Cevap
28
Favori
38.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    görüntü nasıl? kutular 4k değil sanırım. 4k tv lerde görüntü netliği nasıl ulusal kanallarda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Tüm kampanyalarda ek %35 indirim ile Digiturk Sizinle Kampanyasından faydalanabilir miyim?

- Hayır .Kredi Kartı Kampanyası, Kamu Kampanyası, Yarı Ticari Üyelikler,Şİfreli Üyelik Kampanyaları,Yanoda Kampanyası, Kalkınmada Öncelikli İller Kampanyalarında indirim geçerli değildir.

Bende sormuştum hocam bu kampanyaya ekstra engelli indirimi olmuyor ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Kutulu kurulum alırsanız ister tv'den ister Bein Connect'ten izlersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emcace E kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam cevabınız için, şartlarda belirttikleri kampanyalar haricindeki kendi sitelerindeki diğer kampanya fiyatlarına yüzde 35 indirimle bile hala çok çok pahalıya geliyor engelli indirimli fiyatları, demek ki digitürk hala aynı digitürk vatandaş hayrına tek bir icraatlari yok

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

önceki yazılanlara da baktım bulamadım, kutu ve modül arasındaki fark tam olarak nedir?

mevcutta kablo tv kullanıyorum, dolayısıyla çanak falan yok. modüllü alırsak çanaksız mı kullanabiliyoruz?

• besiktasjk05 B kullanıcısına yanıt

kutulu ve modüllüde çanak şart.

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam engelli indiriminde ilk 3 ay 129tl 9 ay 291tl ortalama olarakta 250tl civarına geliyor dediğiniz gibi bu tarife daha avantajlı

• lassaban kullanıcısına yanıt

Alt katin adresini veririzi geldiklerinde ust kata baglatiriz :)

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

Peki bu pakette 4k ücretsiz bir şekilde tanımlı mı bakabilir misiniz ?

birde ödemeyi kurulum yaptıktan sonra sanal kart ile yapma imkanı var mı ?

• henüz üyelik almadım ben.

• Başvuru sadece telefonla mı oluyor yoksa başvuru yapabileceğimiz bir site mevcut mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3. gün oldu arayan soran dönen kurulumu şu tarihte yaparız diyen yok :)

Abi sonra neden iptv kullanıyorsunuz neden kaçak yayın tercih ediyosunuz diyorlar. Vazgeçmeme çok az kaldı :)

• fb33 F kullanıcısına yanıt

teşekkürler, teknik olarak kesmiyorlar derken ? önceden yaşadıysanız daha detaylı bilgi verebilir misiniz ? yani aynı anda 2 platform üzerinden izlenilmesine %100 izin verilmiyor mu ?

En kötü aynı kanala 2 platformdan izin vermiyorsa eğer farklı kanalları aynı anda izleyebiliyor muyuz ?

• Dün akşam üzeri internet üzerinden form doldurdum ancak sms gelmemişti, numaradan arayıp müşteri hizmetleri üzerinden kayıt oluşturunca direk sonuç aldım(soyadınız müşteri hizmetlerini arayınca çıkıyorsa 2'yi tuşlayıp devam edin müşteri hizmetlerine o şekilde bağlanın diğer türlü bağlanmıyor). Kutu şeklinde değil modül olarak kurulum olmasını talep ettim servisin aramasını bekliyorum

• Ödemeyi başkasının ziraat kredi kartı ile yapan var mı?

• baki_55 B kullanıcısına yanıt

Bende müşteri hizmetleri ile konuştum dedim banka kartıda olur mu tamam dedi.

Ben karta yeni başvurdum hesabım açıldı ama kartım fiziki olarak bana gelmedi sorun çıkarmı o açıdan yoksa kartın gelmesini mi beklemem gerekiyor.

Kartın gelmesi yaklaşık 1 haftayı bulur sanırım.

Kredi kartında sanal kart yada eline ulaşmadan da kullanmaya başlıyorsun bu bankamatik kartı ile de oluyor mu acaba?

• ucel kullanıcısına yanıt

kredi kartı onaylansa idi fiziki kart gelmeden sanal kart oluşturarak üyelik oluşturabilirdiniz ama banka kartında olacağını zannetmiyorum. Peki banka kartı ile ödeme için hesapta üyelik ücreti tutarında para bulunması lazım değil mi ? taksit olayı banka kartında olmaz sanırım.

• fotografya kullanıcısına yanıt

Taksit istemiyorum tek çekim yapabilirim ama fiziki olarak istiyorlar mı bilmiyorum. olmadı randevu alıcam kart gelince kuruluma gelicekler.

Kredi kartına başvurdum benden sanki kredi çeker gibi yurtdışına gider gibi belge istemişler.

tamam hadi onlarıda göndereyim dedim sistemleri o kadar kötü ki pdf yükleyemiyorsunuz fotoğraf çekebiliyorsunuz sadece fotoğraflarını çekin gönderin diyorlar :)

• ucel kullanıcısına yanıt

şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm banka kartı ile tek çekimde alıyoruz kartta 12 taksit dedi. uygulamaları pratik değil zaten.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.